Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menjava radiatorjev

menjava radiatorjev

V bloku imamo 45 let stare radiatorje. Radi bi jih zamenjali.. Stanovanje ima 63m in 6 radiatorjev. Koliko nas bi stalo in če priporočate kakšnega mojstra?

meni je radiator menjal vzdrževalec gretja v stolpnici, oz. tisti mojster, ki pozna cel sistem in točno ve, kateri radiator je najbolj primeren, pa pritisk, pa vse. Radiator (eden), odvoz starega, montaža novega z 12 rebri,….je računal cca 280 EUR.

Drago. Ve mogoče kdo za kakšno cenejšo varjanto. Menjava bi potekala v Ljubljani.

Tebe bo tud žena enkrat zamenjala z novim.

Kaj je pa s starim radiatorjem narobe? Če slabo greje morš več v peč naložit bi rekel.

V bloku nam kurijo drugi, grejejo zadosti, le stari so in enega smo v tej sezoni že popravljali. zamenjati jih bo trba zaradi starosti. Žena me bo pa težko zamenjala, ker sem žena jaz.

V bloku nam kurijo drugi, grejejo zadosti, le stari so in enega smo v tej sezoni že popravljali. zamenjati jih bo trba zaradi starosti. Žena me bo pa težko zamenjala, ker sem žena jaz.[/quote]

LOL

V bloku nam kurijo drugi, grejejo zadosti, le stari so in enega smo v tej sezoni že popravljali. zamenjati jih bo trba zaradi starosti. Žena me bo pa težko zamenjala, ker sem žena jaz.[/quote]

ha, ha, ha, ha, ha, hahahahahahahahahahahahaaaaaa

Meni jih je zamenjal lansko leto hišni servis:
-5 radiatorjev z ventili,odvoz starih,nabava novih ,montaža
760 eur
šla v službo,pustila ključe in je bilo vse narejeno.

mene zanima kaj bi bil lahko vzrok da so radiatorji zgoraj topli spodaj mrzli ali je pa kar cel mrzel. pred vsako sezono spustimo zrak in vseh radiatorjev aja pa imamo tako imenovani enocevni ( blesavi ) sistem.

Hahahha, hišnik ve vse pa nič hkrati. To so majstri ki “obvladajo” vse, id košnje trave, elektrike, vodovoda, ogrevanja… A v bistvu so samouki šalabajzerji. Šišam, brijem zube vadim

Menjaj sam če ti je drago. Mislim da se boš hitro predomislil

New Report

Close