Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menjava stekla na telefonu

Menjava stekla na telefonu

Na Galaxy Note 3 mi je počilo steklo. Samo steklo, ekran dela.
Če kdo zna zamenjati, mu dam 40 eur za delo in seveda tudi novo steklo.

Sam poznam sistem (odstranjevanje s fenom), ampak si ne upam, ker nimam izkušenj.

Tisti, ki znate, veste da gre za približno 45 minut dela in mislim da ni slab zaslužek.

Hvala!

zakaj pa ne zavarujete take zadevce? 🙁

Sicer sem ravno pred nekaj dnevi menjal steklo na enem Samsungu in je res dobre pol ure dela, vendar lahko med menjavo pride do kakšnih poškodb vezja in potem imaš problem. 🙂

Oh shit.
Kako pa se izogneš poškodbam vezja? Pač zelo počasi odstranjuješ steklo al kako?

Jaz nisem rabil fena, ampak sem z olfa nožem počasi šel okrog in tako odlepil staro steklo.
Moraš pa biti nežen, da ne poškoduješ LCD.
Sem zdaj gledal na YT in v tvojem primeru niti ne rabiš razdreti telefona. V mojem primeru je steklo imelo še čip in konektor.

https://www.youtube.com/watch?v=tMEeWEbtqcU

No, bom sam probal. A hitro pride do napake? KEr potem raje sploh ne menjam in dam gor folijo in basta. Bolje razbit ekran, ki dela, kot nič. Ker 240 eur za menjavo celega displaya pa nimam, pa tud če bi mel, ne dam.

Ne, ker v tvojem primeru ne rabiš razstavljati telefona. Pazi samo, da ne poškoduješ LCD.

mene pa zanima ali kdo pozna koga ki bi znal zamejati steklo v prb.1 tednu.
namreč mam samsung note 2 in je ekran uničen. nekateri deli so začeli dobesedno odpadati.

New Report

Close