Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menjava tal v spalnici – kam z pohištvom

Menjava tal v spalnici – kam z pohištvom

Živjo,

imam vprašanje – v kratkem bomo v spalnici zamenjali tla. Postelja in garderobna omara sta kar veliki in bi jih morali čisto podreti, če bi želeli prostor spraznit. Ali kdo od vas ve, če lahko pohištvo pustimo noter oziroma odstranimo kar le lahko in se omara in postelja premikata po prostoru ko se izvajajo dela.

Vesela bom vsake informacije.

Lep pozdrav,

Klara

Pri nas je mama izpraznila omare, delavci so jih potem prestavljali.

Moje odpeljali na odpad. Vse kupila novo. Kaksno vezo ima prenavljati tla, če imate še uporabno pohištvo? Če so tla tako slaba, najdite kakšno začasno resitev.

Zakaj začasno rešitev?

Mama je v spalnici dala odstraniti tapison, položili so klik parket.

Pohištvo je bilo in je še kvalitetno, zato ga je obdržala, le da je razporeditev celotne spalnice zdaj drugačna. Menjala pa je posteljo.

Odgovor na objavo uporabnika
Nasvet124, 21.06.2025 ob 15:44

Moje odpeljali na odpad. Vse kupila novo. Kaksno vezo ima prenavljati tla, če imate še uporabno pohištvo? Če so tla tako slaba, najdite kakšno začasno resitev.

Kakšen pa je to nasvet??🙃

Ko mi kdo reče, da je ikea za samo 1x postavit, naj povem, da smo jo že trikrat selili in še enkrat nameravamo. Če se ne spravijo na omare hepanski monterji, ki tekmujejo z minutami in v eni uri vse stoji, potem se vsako pohištvo da večkrat sestavit, tudi tapoceni.

Odgovor na objavo uporabnika
Klara99281, 21.06.2025 ob 15:35

Živjo,

imam vprašanje – v kratkem bomo v spalnici zamenjali tla. Postelja in garderobna omara sta kar veliki in bi jih morali čisto podreti, če bi želeli prostor spraznit. Ali kdo od vas ve, če lahko pohištvo pustimo noter oziroma odstranimo kar le lahko in se omara in postelja premikata po prostoru ko se izvajajo dela.

Vesela bom vsake informacije.

Lep pozdrav,

Klara

Vse mora biti prazno le, če bo treba položit izravnalno maso ali klasični parket. Vse druge talne obloge polagaš tako, da vmes pohištvo prestaviš na že dokončan pod. Ne škodi pa, če posteljo postaviš pokonci, da zasede manj prostora.

Mimogrede: razmajano pohištvo bo razpadalo enako ob premikanju, kot če bi ga razstavljali in znova sestavljali. V takem primeru je itak bolj pametno kupiti novo.

pravi moški bo to sam speljal menjavo poda.

New Report

Close