Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Menjava zavarovalnice – katera druga..

Menjava zavarovalnice – katera druga..

Vse razen enega naložbenega varčevanja imamo zavarovano pri Triglavu.
Zadnje čase imam z njimi težke težave (2x neizplačilo, 1x zelo slabo izplačilo).

Bomo menjali. Na vseh področjih. Stanovanjsko, nezgodno, avto, kasko…

Prosim za vaše izkušnje. Najpomembnejša nam je izkušnja z izplačili.

Hvala.

Mi smo tudi menjali, ker pol denarja sploh nismo dobili nazaj smo pa sedaj na Adriaticu. So vseno malo boljši.

Neke velike razlike med zavarovalnicami itak ni, na katero koli bos sla, se bo zgodilo, da ti cesa ne bodo krili.

Avto in hiso lahko komot vsako leto prestavis, nalozbo ti pa ne svetujem prestavljat, ker bos na veliki izgubi.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Verjemi, da jim nikjer denar kar ne leti iz žepa. Jaz imam s Triglavom dobre izkušnje, trkam trkam.

Glede izplačil- moje izkušnje.
Generali. Popolnoma brez komplikacij! Nisem mogla verjet!!!

Tudi mi smo letos zamenjali Triglav z Generalijem. Pa ne zaradi izplačil, ampak zato ker je Triglavovemu agentu dol viselo kaj in kako imamo mi zavarovano. Nobene stvari ni pojasnil, nobene novosti, nobenih benefitov na dolgoletno zavarovanje ..nič nič nič. Edinkrat ko smo imeli škodo je rekel, da je to krito v polici, ki je mi nimamo. Za zavarovanje ene dvostavnovanjske bajte smo imeli 5 ali celo 6 različnih polic, vse nejasno, nepregledno…
Pri Generaliju je bila pa druga pesem, dobiš lepo preglednico vsega, kar imaš kritega in do kakšnega zneska. Zavarovanje na novo vrednost imajo oni že zdavnaj, (Triglav to oglašuje kot neko strašno novost), tudi avto smo z letošnjim letom zavarovali pri njih.

Adriatic, zelo zadovoljna že vrsto let

New Report

Close