Men’s Defence
Živjo,
kupil sem Mens Defence v maju 2020, saj imam že dlje časa težave z uriniranjem, posebej ponoči grem okoli četrte ure na vodo in precej težko in dalj časa uriniram. Težav z
erekcijo niti nimam, vendar me je začelo skrbeti. Mens Defence zdravilo je na internetu delovalo zalo prepričljivo, saj priporoča priznan Slovenski zdravnik dr.Ervin Kocjančič, zato
sem naročil dozo za en mesec. Poslali so z hitro dostavo in v paketu so bile tri škatljice z skupaj 60 tabletkami, kar zadostuje za en mesec.
Ko sem odprl paket sem bil takoj razočaran , saj na škatljicah piše Made in Russia, firma je sicer iz Anglije banka pa na Mađarskem. ČUDNO ???
( NATURELIFE LTD, Adress: Unit 111314, Ground flor, 30 Bloomsburry Street, London, WC1B 3QJ, Company Nr. 12418362, e-mail:websell@nutralife.uk.com)
( Bank: OTP Bank Nyrt. Bank Adress: Nador Street 16. Budapest,Hungry H-1051, SWIFT: OTPVHUHB, IBAN: EUR HU58117630862801688100000000 )
Po enem tednu jemanja sem začutil spremembo v prebavi. Postal sem malo bolj zaprt. Ponavadi grem na blato redno zjutraj, po tem pa sem šel kasneje in tudi po dva do tri krat
na dan, blato pa je bilo bolj trdo. V tem mesecu sem imel tudi dva krat lažje vnetje mehurja, kar sem saniral z pitjem veliko brusničnega čaja ( 2l na dan).
Po končani mesečni kuri jemanja tablet MENS DEFENCE lahko rečem, da nisem občutil nobene spremembe na bolje, kvečjemu na slabše. Kar se mene tiče je MENS
DEFENCE en navaden “fake” oz. nateg in niti pod razno ne nameravam nadaljevati kure, kot to priporočajo na njihovih spletnih straneh.
Šel sem malo raziskovati o tem zdravilu in na eni od mnogih njihovih spletnih straneh ( https://sites.google.com/site/mensdefenceslovenija/ocene ) sem našel tudi slovenskega
zdravnika dr.Ervina Kocjančiča , ki naju bi zagovarjal to zdravilo. Zraven je tudi njegova slika.
Ko sem iskal podatke o tem zdravniku se je izkazalo da res obstaja urolog dr.Ervin Kocijančič, na netu so tudi njegove slike, vendar je popolnoma drugačen kot na sliki na njihovi
spletni strani Mens Defence. Sumljivo ??
Našel sem tudi video na YouTube od dr.Kocjančiča, ki očitno res obstaja in je mednarodno dejaven zdravnik. ( https://www.youtube.com/watch?v=i30_t8MG3n4 )
doma je iz Izole, ven dar dela kariero v Ameriki na “University of Illinois Hospital at Chicago”, našel sem ga med urologi.
Na žalost nisme nikjer na netu našel njegovega E-maila ali telefonske, sicer bi ga kontaktiral. Po moje so na strani Mens Defens lažno uporabili njegovo ime in priimek zraven pa
proiložili drugo sliko, s čemer so se izognili kazenski ovadbi, saj je na sliki nekdo drug.
Že samo to priča, da je to zdravilo v prodaji izključno za dobiček. Moram priznati da so vse njihove strani zelo pregnano izdelane in zato verjetno ” nategnejo” veliko ljudi , ki so v
težavah.
Lep pozdrav