Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menstruacija

menstruacija

Koliko dni zamika imate v dnevih med menstruacijami? Se pravi, če ste imele npr. menstrucijo novembra 10.11., potem jo imate decembra 5.12., januarja 1.1. A veste vsaj približno kdaj boste dobile?

Kaka znanost pa je datumu zadnje M prištet 28 (ali pač kolikor dni je povprečno med dvema) dni oz. 4 tedne?! Jaz si to zračunam za pol leta naprej, če je treba. Če je ciklus kolikortoliko reden, pa to res ni noben problem.

http://menstruacija.si/

sicer pa ženska tako začuti kdaj jo bo dobila.

Jest nikoli vnaprej ne vem kdaj točno jo bom dobila, ampak ja, na par dni se pa da.. ..ker vedno odstopa za nekaj dni gor ali dol….

Včasih, ko sem bila mlajša (čez 20 let) so bila odstopanja bistveno večja in daljša…. tja na ene 32 dni ali še več sem jo dobila. Nikoli na 28 dni… šele sedaj, ko sem čez 30 let…. ah, pa še sedaj mam na 30 dni….

Poišči programček Adwanced woman calendar, ga namestiš in ti bo pokazal plodne dneve, ovulacijo, kdaj so varni dnevi, ko boš vnašala datume o svoji menstruaciji. Razvidno je, kdaj bo spet prišla. Če imaš zelo močen občutek za svoje telo in si zelo v stiku sama s sabo pa točno veš kdaj bo, sploh ne rabiš nobenega programa 😉

Problem je v tem, da bi si rada izračunala kdaj gremo lahko poleti na morje (da je takrat ne bi imela). Je zanesljiv ta program? Tebi prav izračuna? Sem noter vpisala vse datume kdaj sem jo dobila v letu 2014 in kliknila na avtomatsko, saj je prav a ne? Upam, da bo to držalo. Hvala ti.

Tole si našteli menstrualni koledarček[/url] pa te bo vedno opozoril ( opomnik pride na e mail), kdaj bi morala imeti menstruacijo, slediš lahko tudi plodne dni itd. Sama nastaviš, koliko časa traja tvoj običajni cikel ( mislim pa da je prednastavljeno na 28 dni) … Če ga boš redno izpolnjevala, ga lahko tudi sprintaš, ko greš na pregled h ginekologu.

Jaz ga uporabljam že nekaj let in je super!

New Report

Close