Menstruacija
Pozdravljeni, stara sem 16 let. Menstruacijo sem dobila malo vec kot eno leto nazaj v mesecu juniju. Od takrat sem imela kar tocne menstruacije v letu 2019 pa sem menstruacijo dobivala ne tocno – pojavljala se je tudi dvakrat na mesec. V tistem casu se nisem imela spolnih odnosov. Z spolnimi odnosi sem zacela letos februarja. Z fantom imava zascitene spolne odnose ampak imam problem. Od konca junija se mi menstruacija ni vstavila, imam jo vsak dan ze skoraj 2 meseca – je zelo sibka in temno rjave barve, na nekaj casa pa se pojavijo tudi rdeci izscedki a so zelo sibki zato nosim le majhen vlozek. Skrbi me da je kaj narobe, ginekologa se nisem obiskala nikoli… nasveti? Se je se katera spopadala s cim podobnim? Se mi menstruacija ureja in je zato temu tako?
Ze v ponedeljek poisci ginekologa. Saj so pocitnice, imas cas 🙂 Ce si do zdaj odlasala s pregledom, ker ti je nerodno pred moskim, poisci ginekologinjo. Sicer so tudi moski ginekologi strokovni, korektni, so v redu, ni se ti treba bati, nic groznega ni.
Vmesne krvavitve lahko niso nic posebnega, lahko pa so odgovor telesa na marsikaj, splaca se ti vprasati strokovnjaka.
Prvi pregled pri ginekologu ti priporocam (predvsem) zato, ker ze imas spolne odnose. Kot zdravnik bo tvoj zaveznik, ce bos imela kadarkoli tezave, zato se ti ga splaca izbrati ze zdaj.
Podpišem, sigurno je sigurno, obišči ginekologa.
Punca spravi s k sebi in idi do ginekologa. Kako sploh upaš imet spolne odnose brez predhodnega obiska ginekologa?
In te krvavitve lahko marsikaj pomenijo.
Sploh pa idi na pregled, da ti vzamejo bris.
Forum je zaprt za komentiranje.