Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka menu

menu

Pozdravljeni!

V restavraciji, kjer bo porocna gostija se morava dogovoriti kaj bomo dobre jedli. Zeliva si malce drugacno pogostitev, ki se ne zacne kot obicajno z govedino in renstanim krompirjem…

Mi zaupate, kaj ste jedli na vasih porokah oz. kaj bi si zeleli vi?

Predjed: Pršut z polnjenimi olivami
Juha: Česnova-kremna ali goveja z ribano kašo
Topla predjed: testenine z jurčki in grobo naribanim parmezanom
Rukola
1.gl.jed:Telečja roladica z kuhano zelenjavo
2. gl.jed:Divjačina v slivovi omaki, kruhov cmok
Sladoledna rulada
Poročna torta
Kisla juha

(vmes po 5. tč. so dali na mizo drobno poročno pecivo)

Jedilnik sva sestavila sama. V vseh restavrac.imaš celo vrsto raznih predjedi, juh, gl.jedi, sladic, vidva pa si sestavita najljubšo kombinacijo, kar vama bo najbolj všeč. Svatje bodo že pojedli… L.P. Maja

Zelela si, tukaj imas:)

Ohrovtove sarmice
zelenjavna terina
koktejl morskih sadežev
lososovi zvitki z beluši
ajdova zloženka z lososom
obložen angleški rostbeef
pršut z melono
tatarski biftek
divjacinska pasteta
plošča lovskih dobrot
sirova plošča

&&&

njoki z gobami
tris štrukljev

file morskega lista v masleni vinski omaki
blitva s krompirjem

piščančja prsa v mandljevi skorjici
zelenjava z maslom

Svinsja ribica v maslenem testu
pražen krompir

telečji file z jurčki
dušen riž

Junečji tournedo z zelenim poprom
zdrobovi kroketi

izbor različnih solat

&&&

malinova krema
šarlota s sadjem
gibanica
borovničev, jabolčni in sirov zavitek
čikoladna kocka
tiramisu
sadna solata

&&&

porocna torta

&&&

telečja obara

Torto, vino in piskote si nabavi sama. Če zeliš, ti lahko najdem kmeta, ki ima odlično štajersko vino.
Moji svatje so si vse prste polizal.

Pa veliko radosti v zakonskem stanu. Boš videla, kako noro dobro je:)))

srečno NL :*

In koliko stane to?

Midva sva tudi hodela neki posebnega in nama je zato gostilničar ponudil hladno predjet kar zunja na vrtu v samopostrežnem stilu. Imeli smo pa res vse mogoče pršut v testu, razni siri, šunke…pršut pa je kelnar sproti rezal in je bilo za goste še zabavno….topla predjed so bili špinačni ravioli in še neki gobovi, glavne jedi se več niti ne spomnim, namesto kisle juhe pa sva hotela imeti golaž in ne boš verjela kako je šel….po vsem tistem alkoholu je bil to pravi blagoslov ob 3 zjutraj

V kateri gostilni pa sta imela takšno postrežbo na vrtu?

New Report

Close