Mercator
Ima pa tale M kar dobre recepte http://www.zurnal24.si/pri-nas-narocite-doma-pogostite-recepti, ker danes nimam idej za kuhanje sem malo brskala po netu in odkrila recepte, ki jih že dolgo pri nas nismo uporabili (golaž, goveja juha, …)
Kaj kuhate vi? Nove moderne stvari ali ostajate pri klasiki (krvavice, zelje, goveja juha, pražen krompir, …)
Lep dan.
Kok so pa debele? Recimo da so take kot kumara.
Preden jih daš pečt – jih z iglo (šivanko) prešpikaj. Jih boš dala pečt v pečico?
Če jih boš v ponvi – malo olja (res malo) položiš prepikane krvavice in ko začne mal cvrčat, jih obrni. Na mini temperaturi jih peci ene 15 minut, nato PREVIDNO obrni in peci še ene 15 minut.
FERTIK LUŠNO! Itak bo en konc ziher poču, en pa ne bo. Tak da ni krivda v peki, temveč že pri mesarjih :-)))
Je pa vse dobro za pojest.