Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mercator kupon-25 le ob nakupu vsaj 5€?

Mercator kupon-25 le ob nakupu vsaj 5€?

A jaz to prav razumem, če ne boš zapravil  za vsaj 5€ drugih izdelkov (v to vsoto ni vključen izdelek, na katerega uveljavljaš kupon), nisi upravičen do koriščenja kupona za 25% popust na en izdelek?

Kje to piše? Vir?

Če pa to uvedejo, … odurno!

Odgovor na objavo uporabnika
Mercator541, 13.03.2025 ob 11:02

Kje to piše? Vir?

Če pa to uvedejo, … odurno!

To pravilo je čisto logično. Preprečuje, da greš kupiti samo eno stvar na popust. Pravila v kakšnih primerih se popust lahko koristi določa tisti ki popust da. Če ti niso všeč….pač ne koristi popusta 🙂

Ja, samo zanima me, kje je objavljen ta podatek? Da ne grem v Mercator in mi potem na blagajni reče “ja, tako pa ne morete”. Poptem pa pustim vse tam na blagajni …

Mogoče pa hočejo vsaj še nekaj potegnit od tistih, ki se jim s petimi različnimi pikami narišejo tam na blagajni in uveljavljajo 5 kuponov, za vsakega je nov račun. Pa govora je o 5 eurih. Ma pogoj bi komot dal 20 eur, če hočejo, zaradi mene.

To piše na prvi strani kataloga, na kuponu.

Saj berite, neki posto nad 99 in take s popusti ponekod, ne videti sam procent. 😅 Mercator je postal …. lastnik se spet menja.

https://www.mercator.si/akcije-in-ugodnosti/vikend-akcija/

Tule sicer o tem nič ne piše, se mi pa zdi, da sem na tak način videla reklamo na TV

Je pa res, da grem večkrat kupovat takole, da kupim na eno kartico in koristim -25% na recimo šteko mleka, celoten ostali nakup pa gre na drugo kartico in -10% za celoten nakup.

Anonimno 7034, 13.03.2025 ob 11:10

To piše na prvi strani kataloga, na kuponu.

Ja, na katalogu res piše tako in piše tudi, da je tak nakup -25% na en izdelek poleg petka in sobote še od tega ponedeljka do srede.

stara forumašica, 13.03.2025 ob 11:10

https://www.mercator.si/akcije-in-ugodnosti/vikend-akcija/

Tule sicer o tem nič ne piše, se mi pa zdi, da sem na tak način videla reklamo na TV

Je pa res, da grem večkrat kupovat takole, da kupim na eno kartico in koristim -25% na recimo šteko mleka, celoten ostali nakup pa gre na drugo kartico in -10% za celoten nakup.

Piše, piše, samo ne na tisti strani, katero si nalepila.

Tukaj:

https://www.mercator.si/akcije-in-ugodnosti/izbira-je-vasa

piše, 13.03.2025 ob 11:19

Piše, piše, samo ne na tisti strani, katero si nalepila.

Tukaj:

https://www.mercator.si/akcije-in-ugodnosti/izbira-je-vasa

Torej? Zakaj že kupujemo v Mercatorju? Ker smo idioti?

haha torej idioti v mercatorju so končno ugotovili, da folk hodi tja samo da koristi bon na en izdelek. No upam, da sedaj še to nebdo več in da trgovina z njihovimi navitimi cenami dokončno crkne. Btw slučajno sem opazil, da je šla Cedevita kar čez noč gor iz 6,59 na 7, 34 EUR. In to pakunga ki je bila včasih 1kg, danes je pa 900g. Naj crkne ta mercator.

Anonimno 8656, 13.03.2025 ob 11:40

haha torej idioti v mercatorju so končno ugotovili, da folk hodi tja samo da koristi bon na en izdelek. No upam, da sedaj še to nebdo več in da trgovina z njihovimi navitimi cenami dokončno crkne. Btw slučajno sem opazil, da je šla Cedevita kar čez noč gor iz 6,59 na 7, 34 EUR. In to pakunga ki je bila včasih 1kg, danes je pa 900g. Naj crkne ta mercator.

Špar ima še za cent dražje.

Da pa je pakiranje po 900 g in ne več 1 kg, je pa odločitev proizvajalca.

Res je, če hočeš po novem kupiti en izdelek v Mercatorju na kupon 25% moraš poleg tega OBVEZNO KUPITI še izdelke v vrednosti najmanj 5 EUR!

Preizkušeno v praksi!

Bye bye Mercator

Ja, točno to sem danes prvič opazil, na blagajni v Mercatorju. Traparija.

Ne vem zakaj taka panika glede 5 evrov. Pač komu je to preveč ne bo koristil popusta in bo sel v drugo trgovino.

Banda Mercatorjevska! Pač ne bom več kupovala tam.

Bojkotorat mercator! 2 tedna, pa da vidimo! Itak je predrag!

Nn, 16.03.2025 ob 15:49

Bojkotorat mercator! 2 tedna, pa da vidimo! Itak je predrag!

Pa ne slovenceljni 🤣🤣. Taka stvar uspe na Hrvaškem, Srbiji ,…  tu so pa doma dunajski hlapci, kot je že omenil VELIKI CANKAR!

New Report

Close