Mercator – nikoli več tja
Kdo?
In ne ni logično, niti zdaleč ni to premo sorazmerno.
En štedilnik stane 500,00 € in se ga proda enemu kupcu. Za končni promet 500,00 € pri prodaji rib, kruha, … pa mora biti postreženo koliko kupcev?[/quote]
Ko ti bo ribič sestavil in prodal štedilnik in električar/prodajalec ulovil ribo se oglasi![/quote]
Uau, nisem vedela, da prodajalci v trgovini sami sestavljajo štedilnike za prodajo – do sedaj sem bila vedno globoko prepričana, da jim jih dostavijo iz tovarne. No, vem eno več.
A je to tisti od zadnjič, ki je neumorno odpiral poste glede Mercatorja? Samo, da sedaj promovira Špar, namesto Lidla, kjer bi se celo v 30 minutah lahko celo kam drugam odpeljal, ker drugače ni babji firbec, kot včasih pravijo moški. Ko si z lahkoto 30 minut zapolnijo. Tudi v če niso v štacunah. Je kakšen dec res huj ko baba.
Se pa kvečjemu strinjam, da če se nekdo ne zna iti mesnice ali ribarnice kot trgovec, pač tega naj ne ima v svojih ponudbah. Ker mogoče človek, ki je deklica za vse, ne more biti tudi za meso ali ribe ekspert in ko bi zmogel tudi kaj nemoteno prodati, brez dvomov.
Saj bi bila morda kritika še na mestu, če je to isti avtor, ko bi jo bolj korektno zastavljal.
Me čudi, glede na to, da včasih tu tudi kdo iz Mercatorja odgovarja, da se kaj dosti ne spušča v te tematike. Ali če ne znajo svoje dobro ime zaščititi ali upravičiti. Mogoče me vseeno zanima, kaj bi porekel Mercator na te očitke. Ker je fajn, da se dve plati slišita. In če bi avtor morda njim napisal prvotno, ne pa nam na Mon.
Potem pa počakajmo, morda se odzvejo in obrazložijo. Pa sporoči, kar so povedali, če si se tudi na njih obrnil oz. glede na to, da tudi iz Mercatorja tu berejo, ne bodo nič odgovorili.
Drugače pa, še vedno se splača iti do mesnice ali ribarnice, tam ti nihče ne bo rekel, da pejt na kofe in pridi nazaj čez pol ure. Ker ne more delati kader, ki ne obvlada posla in ne more biti nekdo zaposlen, kjer kdo meni, da je deklica za vse.
Kupone na karticah za – 25 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} si lahko nekam vtaknejo. Ker so jih “slabo naložili” (beri: jih sploh niso), stranke nismo mogle koristiti popusta. Pa saj to niti ni najhujše.
Najprej je mlačna blagajničarka samo odmahnila z roko, da se kupona ne da koristi, in me hotela obtožiti, da sem kupon že koristila, kar ni bilo res, nakar je bila zanjo zadeva končana. In to kljub temu, da sta že dve pohlevni stranki pred mano šli brez pripadajočega popusta iz trgovine. Nobene prijaznosti, vsaj lažne zainteresiranosti za problem ne.
Nakar sem čakala poslovodkinjo, ki je dolgo zaman klicala nadrejene in rešila – nič. Ljudje za mano ravno tako niso mogli koristiti popusta zaradi Mercatorjeve malomarnosti.
Potem je še varnostnica GVS-ja skakala vame. Nekdo bi ji moral povedati, da je treba upoštevati zasebni prostor med osebami. Prilepila se mi je na nos. Nisem se spomnila, da bi ji svetovala vsaj uporabo tik-taka. Groza, kakšno obnašanje bjonde, ki si ego futra v sivi uniformi, vse skupaj pa se je ni nič tikalo. Katastrofa, kdo vse ne dela na takih delovnih mestih.
Ker niso uspeli rešiti ničesar, sem šla domov. Naslednji dan me je klicala zaposlena Mercatorja, naj pridem vseeno tja, da mi bodo, če pridem po izdelek, vrnili razliko, v drugi njihovi trgovini pa popusta ne morem koristiti.
Veste kaj, hvala, ne hvala. Nikamor se ne bom vozila čez celo mesto za en artikel. Ne rabim in nočem miloščine. Če bi bili posovni, bi to lahko uredili že na licu mesta, ne da me jebete na suho. Za zavajanje strank bi morali odgovarjati!
Adijo, Mercator, ni slabšega od slabega soseda.
Kupone na karticah za – 25 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} si lahko nekam vtaknejo. Ker so jih “slabo naložili” (beri: jih sploh niso), stranke nismo mogle koristiti popusta. Pa saj to niti ni najhujše.
Najprej je mlačna blagajničarka samo odmahnila z roko, da se kupona ne da koristi, in me hotela obtožiti, da sem kupon že koristila, kar ni bilo res, nakar je bila zanjo zadeva končana. In to kljub temu, da sta že dve pohlevni stranki pred mano šli brez pripadajočega popusta iz trgovine. Nobene prijaznosti, vsaj lažne zainteresiranosti za problem ne.
Nakar sem čakala poslovodkinjo, ki je dolgo zaman klicala nadrejene in rešila – nič. Ljudje za mano ravno tako niso mogli koristiti popusta zaradi Mercatorjeve malomarnosti.
Potem je še varnostnica GVS-ja skakala vame. Nekdo bi ji moral povedati, da je treba upoštevati zasebni prostor med osebami. Prilepila se mi je na nos. Nisem se spomnila, da bi ji svetovala vsaj uporabo tik-taka. Groza, kakšno obnašanje bjonde, ki si ego futra v sivi uniformi, vse skupaj pa se je ni nič tikalo. Katastrofa, kdo vse ne dela na takih delovnih mestih.
Ker niso uspeli rešiti ničesar, sem šla domov. Naslednji dan me je klicala zaposlena Mercatorja, naj pridem vseeno tja, da mi bodo, če pridem po izdelek, vrnili razliko, v drugi njihovi trgovini pa popusta ne morem koristiti.
Veste kaj, hvala, ne hvala. Nikamor se ne bom vozila čez celo mesto za en artikel. Ne rabim in nočem miloščine. Če bi bili posovni, bi to lahko uredili že na licu mesta, ne da me jebete na suho. Za zavajanje strank bi morali odgovarjati!
Adijo, Mercator, ni slabšega od slabega soseda.[/quote]
Glede na to, da Mercatorjevci berejo tale forum, je čudno da se ni še nihče oglasil.
In ja, tudi jaz nisem mogla koristiti kupona.
So mi odgovorili nekje v treh ali štirih stavkih. Če povzamem, žal jim je, da sem poslovalnico zapustil slabe volje in se mi opravičujejo za to. Moja opažanja so posredovali odgovornim sodelavcem, ki bodo poiskali ustrezne rešitve.
Se bojim, da bo zdaj zaradi te pritožbe kvečjemu kaznovana tista zaposlena oseba, neke dodatne pomoči pa ji ne bodo dali.
So mi odgovorili nekje v treh ali štirih stavkih. Če povzamem, žal jim je, da sem poslovalnico zapustil slabe volje in se mi opravičujejo za to. Moja opažanja so posredovali odgovornim sodelavcem, ki bodo poiskali ustrezne rešitve.
Se bojim, da bo zdaj zaradi te pritožbe kvečjemu kaznovana tista zaposlena oseba, neke dodatne pomoči pa ji ne bodo dali.[/quote]
sem prepričan je biloo tako.
upam da si vsaj ti srečen, ker si to osebo priškrtnil za košček kruha.
Ma dej mona no – če je po drugih trgovinah sami ponudijo, da ti očistijo ( Spar Leclerc), potem jo kupec seveda sprejme z veseljem, ali pač ne?
Tudi v Italiji naprimer Carrefour me sami vprašajo, če mi očistijo. Pa rečem: Certo, prego!
in problem v tem primeru Mercatorja je samo v tem, da je bila tam samo ena zaposlena- v Leclercu so med tednom 2, med vikendom ( sobota, tržni dan)pa trije. Tako da…. več kadra, pa bo. Ja seveda, treba je šparat na kadru, zato pa se čaka potem 30 minut naočiščene ribe.
A mesar tudi naprimer v Mercatorju, ko ga prosiš, da ti na mašini zadaj kosti razreže ( naprimer svinjske parklce na četrtine, da se bolje skuhajo, pa svinjske kosti za svinjsko kislo juhco naprimer), ti reče, da bo trajalo 30 minut?
Od kdaj postrv nima lusk? Ko sem še raubšical so jih imele!
http://www.ribogojnica-povodje.si/postrv-potocna-sarenka-zlatovcica
[/quote] Pacek moj, tebe človk mora imeti rad. Si takšen pokončen možakar. Ah, da se te mal oprimem, sj je vseen al za ud al za bedresce. -)))