Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mercator pika in koriščenje pik

Mercator pika in koriščenje pik

Zamujam s plačilom in imam za koristit pike v vrednosti 50 €. Če danes poravnam Mercator pika račun ali lahko koristim pike?

Pike imas cas izkoristit do 31.1. 🙂

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

Vem, pa jih ne morem, ker imam neplačan račun. Poravnala bi ga danes v Mercatorju in me zanima, če mi bodo potem sprostili in bom lahko koristila te pike ali je zaman?

Morali bi ti jih sprostiti, saj dobis konec koncev potrdilo o placilu na licu mesta.
Ce pa ne bodo sprostili danes, lahko kot receno se jutri koristis pike 🙂

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

Vprašanje kako bo, ker običajno traja 2 delovna dneva da se plačilo prekniži. Če je rok za plačilo že pretekel, verjetno ne bo nič. Pokliči kakšen hipermarket in vprašaj na informacijah. Dokler je še čas za karkoli.

Brez zamere, ampak 50 eur je veliko denarja in za tako vsoto se splača biti pozoren za datume in plačila. Tvoj zapis na mon je 11.19. Do te ure bi lahko imela že urejeno, tudi če bi urejala danes!

Če plačaš na info pultu ponavadi traja 24 ur, da je poknjiženo. Če ti ne uspe, pike propadejo. Lahko se edino kregaš, ampak dvomim, da ti bo uspelo. (blagajničarka ni nič kriva)
Predvsem zato, ker je že od začetka leta opozarjajo, do kdaj je potrebno unovčit pike. Tudi moje so šle za vinjeto 🙂

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Jaz pa sem nameravala koristiti pike pri nakupu vinjete. Na blagajni sem takoj povedala, da nameravam koristiti pike in kupiti vinjeto. Iz vozička pa sem zložila stvari na tekoči trak. Blagajničarka reče, da mora za vinjeto narediti poseben račun. Rečem ok, ampak pike bi rada koristila. Reče v redu in naj plačam najprej vinjeto. Dam 110 €, gledam čudno, ni mi bilo jasno, kako mi bo sedaj vnovčila pike. Pri ostalem nakupu pač ni bila vrednost za koriščenje vsek pik in sem morala nabrati še toliko stvari, da sem nesrečne pike lahko koristila. Imela sem za 65 € pik, manjkalo mi je za slabih 20 € izdelkov – ki sem jih MORALA nabrati, če sem hotela pike pokoristiti! Trgovka je rekla, da je mislila, da bo na traku dovolj izdelkov za koriščenje. Mercator? Pike? NIKOLI VEČ!!!!!
Pa pravijo, da lahko kupiš vinjeto in koristiš pike? Očitno ni tako!

Sorry, si pa totalno ne sposobna, da se nisi znala zmeniti
kaj bi rada, zdaj pa so drugi krivi????

In zakaj si dala 110 evrov, če si imela za 65 evrov pik? Sama si kriva.
Jaz sem imela za 60 evrov unovčenja pik, dala sem 50 evrov gotovine. Nobenih komplikacij.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

A ne moreš koristiti pik, plačaš pa pač z gotovino? Mene na blagajni skoraj vedno vprašajo, ali tudi plačam z mercator kartico.

Dala sem 110, ker mi je trgovka rekla, da mora narediti 2 racuna. Vinjeto posebej in specerijo posebej in ko sem se enkrat rekla, da nameravam koristiti pike, he rekla, da ja jih bo upostevala.

Pozdravljeni,

Obrnite se prosim na naš klicni center 080 20 80.

Lep pozdrav,

Spletno uredništvo Mercator

New Report

Close