Mercator pika in koriščenje pik
Pike imas cas izkoristit do 31.1.
Morali bi ti jih sprostiti, saj dobis konec koncev potrdilo o placilu na licu mesta.
Ce pa ne bodo sprostili danes, lahko kot receno se jutri koristis pike
Če plačaš na info pultu ponavadi traja 24 ur, da je poknjiženo. Če ti ne uspe, pike propadejo. Lahko se edino kregaš, ampak dvomim, da ti bo uspelo. (blagajničarka ni nič kriva)
Predvsem zato, ker je že od začetka leta opozarjajo, do kdaj je potrebno unovčit pike. Tudi moje so šle za vinjeto
Jaz pa sem nameravala koristiti pike pri nakupu vinjete. Na blagajni sem takoj povedala, da nameravam koristiti pike in kupiti vinjeto. Iz vozička pa sem zložila stvari na tekoči trak. Blagajničarka reče, da mora za vinjeto narediti poseben račun. Rečem ok, ampak pike bi rada koristila. Reče v redu in naj plačam najprej vinjeto. Dam 110 €, gledam čudno, ni mi bilo jasno, kako mi bo sedaj vnovčila pike. Pri ostalem nakupu pač ni bila vrednost za koriščenje vsek pik in sem morala nabrati še toliko stvari, da sem nesrečne pike lahko koristila. Imela sem za 65 € pik, manjkalo mi je za slabih 20 € izdelkov – ki sem jih MORALA nabrati, če sem hotela pike pokoristiti! Trgovka je rekla, da je mislila, da bo na traku dovolj izdelkov za koriščenje. Mercator? Pike? NIKOLI VEČ!!!!!
Pa pravijo, da lahko kupiš vinjeto in koristiš pike? Očitno ni tako!