Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mercator Pika kartica

Mercator Pika kartica

Danes sem imela v trgovini težave pri plačilu. Dali so mi tel. številko, kjer bi se lahko pozanimala, kako in kaj. Žal je ta številka že ves popoldan zasedena. Se še kako drugače pride do njih, ali kdo ve? Dali so mi št.:  0802080.

Kar traja, da dobiš zvezo. Potem pa tudi včasih nič ne opraviš.

Kaj pa hodiš v Mercator  buča neumna.

Jebo vas kartice pa pizduminđe materno. K rabiš jurja, ga tm gor ni,pa gužve delate na blagajnah s tem srajem.

Ko sem videl, katere podatke vse zahtevajo, da pridobiš to kartico, me je vse minilo.

Najbolĵš so sončki iz glih kar kavča. Med tem ko mal starejše prekkadajo vse živo.

Odgovor na objavo uporabnika
mercator482, 23.11.2024 ob 17:54

Danes sem imela v trgovini težave pri plačilu. Dali so mi tel. številko, kjer bi se lahko pozanimala, kako in kaj. Žal je ta številka že ves popoldan zasedena. Se še kako drugače pride do njih, ali kdo ve? Dali so mi št.:  0802080.

V naši družini nimamo ravno dobrih izkušenj s to njihovo kartico. Pošljejo opomin, a računa prej nismo dobili. Tudi, da se telefonsko pride do njih, res traja. Potem se vse zmenimo in naslednji mesec se stvar ponovi. t.j, opomina ni, računa pa tudi ne, vmes je blokirana kartica. Ti ne zavidam, da moraš karkoli urejat. Bodi potrpežljiva in kliči.

Lahko jih kontaktiraš tudi preko obrazca na spletni strani.

New Report

Close