mercator pike- tisti ki se spoznate…
Imam pika kartico, ki je sicer nikoli ne uporabljam, sedaj pa me čaka večji nakup, zato me zanima kako je z unovčevanjem.
Na njihovi spletni strani sem našla, da za 1250 zbranih pik dobiš vrednost bonitete 300 eur. Kaj pa če imaš 3000 pik? Je to potem vseeno in za 3000 dobim prav tako 300 eur, ali je kaj več? Ker najvišje kar piše, je teh 1250 pik.
Še to, kaj veste, kdaj bo akcija trojnih pik? Jaz res ne sledim temu, bi mi pa prav prišlo
hvala lp
Točno tako, pri M lahko z večjimi nakupi pohištva, gradbenega materiala ipd nabereš veliko pik, če trofiš še dneve z dvojnimi ali trojnimi pikami, pa sploh.
Jaz tudi hrane ne kupujem v Mercatorju, smo pa zadnjega pol leta nekaj obnavljali in pustili v M kar lepo vsoto €, tako da sem zdaj pike vnovčila v živilski trgovini. In ob tem sem se takoj spomnila, zakaj ne kupujem redno tu.
Mislim, da tale tvoja računica ne stoji, ker pike dobiš le za prvi obrok:
Nakup na obroke je v celoti brezplačen – Klub Mercator vam ne bo zaračunaval nobenih obresti ali kakršnihkoli drugih stroškov. Pri obročnem odplačevanju bonitetne pike prejmete le za prvi obrok, ki mora biti višji ali enak naslednjim obrokom.
in ne za celoten nakup (če sem te pravilno razumela).
Tukaj imaš objavljeno, kdaj so dvojne/trojne pike. Je pa res, da ne objavijo veliko časa vnaprej, ampak ta mesec jih po mojem sigurno ne bo več:
No hvala, sedaj je pa jasno In ne se skregat prosim
Bom počakala do sredine avgusta (do takrat imam čas, saj mizar še ne bo končal s kuhinjo). Tako da mi ni treba skrbeti, bom imela pol leta za vnovčenje. In pa plačala bom v 1x obroku, tako da ni dilem
Upam samo, da bodo do takrat enkrat dali te trojne.
Sicer sem pa kakšne pol ure nazaj videla eno reklamo, kjer so nekaj omenjali “samo ta petek v M tehniki in našteli tri določene trgovine”- ne vem ali je šlo za nekakšen popust ali kaj. Me jezi, ker nisem slišala, piše pa nič na njihovi spletni strani
Pozdravljeni, pikapoka86.
Drži, kar so vam napisale že druge uporabnice. Za 3000 pik dobite bonus 680 €. Sicer pike koristite štirikrat, v štirih ločenih nakupih – dvakrat po 1250 pik, kar vam prinese dvakraten bonus 300 € ter dvakrat po 250 pik, kar prinese še dvakraten bonus 40 €. Ker se tiče trojnih pik, jih res objavimo šele 2 dni pred akcijo, vendar za ta mesec lahko zaupamo, da jih ne bo več.
Vsekakor pa ne zamudite – pike, ki jih že imate, morate porabiti do vključno 31. 7. 2012. Kar vam bo pik po tem datumu ostalo, se bo vpisalo v žreb ob zaključku bonitetnega obdobja . Za vsakih 35 neizkoriščenih pik prejmete eno srečko za zaključno žrebanje.
Lep pozdrav,
Mercator