Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mercator reklama . otroci

Mercator reklama . otroci

Vem da so v Mercatorjevih reklamah otroci zaposlenih v Mercatorju, oziroma so to otroci ki pridejo na slikanje preko vez. Me nič ne moti.

Mene zanima kdo oblači te otroke za slikanje? Ok, ko je reklama za obleko, pulove,…vem da so to Mercatorjeve cunje. Ampak kaj pa ko je otrok slikan poleg igrač? Eni se tut tok ne potrudijo da bi otroka saj mal lepše oblekli. Ne bom izpostavljala otroka, ampak meni ne paše da je to v reklami.

No, meni pa ni všeč, da so otroci kreni. Ker se vidi, da so popolnoma neprimerni. A ni namen reklam, da se proda?

Zmečejo na tone keša za ta papir in dostavo tega papirja, ne potrudijo pa se, da naredijo privlačne fotografije?

Meni je to adijo, pamet.

Ravno včeraj sem se podobno spraševala, ko smo dobili Mercatorjev katalog igrač. Saj je vsak otrok po svoje lep in zanimiv, niso pa vsi fotogenični ali pa vsaj simpatični. Malo bolj bi res lahko naredili selekcijo. Verjetno so to res otroci kakšnih vodij, direktorjev,…in tistih bolj pri vrhu. Verjetno ni nobeden od kakšne prodajalke

A se da kje dobit te slikce na netu? Da vidmo, ce so res tako grdi:-))

Niti pod razno niso grdi, da ne bo kdo narobe razumel. Niso pa nič posebnega, simpatičnega Se pa vidi, da so notri ‘po vezah’, ker so eni in isti otroci že par let v teh reklamah, čeprav so vmes že ful zrasli. Eden je zraven že, odkar je bil dojenček.

hahaha, sem šla prav pogledat v tisto reklamo iz Merkatorja od igrač in se strinjam, da eni niso niti malo fotogenični.:)

pa dajmo reči bobu bob, no. tako kot ni vsak odrasel lep, niti vsak otrok ni. Zdaj pa moramo to, da nekdo ni lep, zavijati v celofan. Pač niso lepi, klinc. Posebno ena šestletnica ali sedemletnica pa ena tri ali štiriletnica.

Ma grozne ste….joj…

Meni je pa prav všeč, da so v reklami taki navadni otroci, ne pa načrtno izbrani kao lepotci. Tudi v drugih reklamah me ne bi motilo, če bi nastoplai v njih povprečni ljudje. S takimi se vsaj lahko poistovetiš.

Tudi jaz sem si ogledala reklamo, pa moram reči, da niso ravno grdi, ampak tudi full srčkani tudi ne. Povprečni otroci. Me je pa zmotilo, ko je imela tista majhna punčka umazane copatke. To je pa šlamparija.

Ma jaz sem čisto povprečna in zelo nefotogenična, ampak jaz ne bom igrala v filmih ali nastopala v reklamah.

Bodimo malo kritični – reklame morajo privabiti ljudi in če v reklami nastopa dekletce z recimo štrlečimi ušesi, ki škili in ima neravne zobe ter skrajno nefotogeničen nasmeh, je možnost, da boš reklamo dojel kot vabilo, skoraj nična. Prej boš rekel – ojej, revca, kje so pa to najdl.

Jaz nimam nič proti povprečnim otrokom – imam dva doma. Ampak cilj reklam je menda, da se proda, a ne? In oblačilo pač lepše izpade na srčkanem otroku, kot na povprečnem. V katerem primeru bo potrošnik raje kupil?

Toliko denarja kot vložijo v te reklame, potem pa taka špamparija. To se lahko zgodi samo v državni firmi.

Tudi v Intersparovih katalogih so otroci tam zaposlenih. Višji sloji seveda:)

Ja ena punčka je res v umazanih supergah. Oblečena pa kot da nimajo za ene navadne hlače in lep pulover. Tiste žabe ki jih ima oblečene izgledajo kot zelo umazane in znucane. A se vsaj za slikanje ne morjo potrudt, pa otroka lepo oblečt.

Sicer me pa Mercator ne prepriča z igračami.

New Report

Close