Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev mercator skladišče

mercator skladišče

Pozdravljeni!
Je kdo delal v skladišču za mercator? Delo je v Ljubljani, sem bil na razgovoru za to delo komisionarja v skladišču. Če kdo kaj ve kakšno je delo, je veliko fizičnega dela, kako s prazniki in vikendi. Rekli so mi, da je dvoizmensko. Poznam kako je v Lidl skladišču, za mercator pa ne vem ali se splača ali ne.
Hvala in lp
David

Sama sicer nevem vendar v Mercator skladišču v Ljubljani dela moja mama. Začela je pred kakšnima dvema mesecema in je več kot zadovoljna. Dela dvoizmensko. Enkrat na teden imajo tudi podaljške. Če delaš zjutraj podaljšaš popoldne. Če delaš popoldne prideš prej. Včasih se zgodi,da podalškov sploh ni in odidejo domov kot v ostalih normalnih delovnih dneh. Praznike in vikende je doma. Vendar pa se oddela tam okoli 4 sobote na leto. Za moško delo ti neznam veliko pomagati, ker moja mama opravlja lažja fizična dela. Kakor sem jo poslušala pravi, da moške ponavadi dajo na odelke kjer prestavljajo težje stvari vendar menim, da za povprečnega moškega naj nebi bilo težav.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala, če pa imaš še kakšno vprašanje pa rade volje vprašam mami in ti odgovorim.

Kaka ja plača?

810 bruto, zraven pa dobis dodatek do minimalca 940

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close