MERCATOR

Jaz bi vam pa eno povedala.
Namreč, ko sem se prijavila z zbiranjem pik v Salinera Strunjan za tri noči v mesecu novembru, sem skupaj s pikami poravnala M Holiday za dve osebi račun v znesku 216, 60 EUR. UGODNO.
Potem sem pa nekaj brskala o možnosti letovanja ob koncu novembra in dobila ponudbo hotela Salinera v Strunjanu za tri noči za dve osebi EUR 211,00.
Sprašujem se, kje je tista ugodnost, ki nam jo nudi Mercator z zbiranjem pik.
Spet smo potrošniki Mercatorja enkrat nasankali na tankem ledu.
In to se dogaja in dogaja. Pa recite, da je Mercator dober sosed.

No oziroma je to turistična agencija M holidays in ne Mercator. Agencija je ločena od Mercatorja… Kar se tiče same Salinere je tako…kolikokrat in kje dobite tak popust, da lahko nekam greste?…in seveda, ko je pa enkrat nekej ceneje je pa zavajanje itd. Vsak hotel ima tudi svoje sobe, ki jih ima direktno za svoje goste in če niso polne jih bo logično prodal po nižji ceni…a ni tako? Zdrava kmečka logika… Potem je pa za naprej najbolje, da tisti, ki to piše kar rezevira v hotelu direktno, kot da se potem nekej pritozuje.
Pikica ti si pa lahko preberes da prijavnino določa gospodarska zbirnica Slovenije. Povej pri katerih agencijah kot so Kompas, Palma…ne računajo prijavnine…. Najbolje, da ostaneš doma pa prešparas teh 15 eur. Drugacae je pa tvoja odločitev ali bos nekje rezervirala ali ne. je pa še tko, da sam da vidte, da je nek 40% popust že gremo rezervirat…pa je vse ok,sigurno tm ne pamatujete…poj se pa na takih forumih delate kaj ste…

Pozdravljeni bralci Med Over neta !
Ker rada veliko potujem, mi je prav všeč zbiranje pik pri Mercatorju.
Enkrat sem šla na agencijo M holiday in z njimi potovala na Madžarsko. Potem sem spet zbrala pike in šla na M Holiday ter šla v Moravske Toplice.
Potem sem bila še v Saliner v Strunjanu.
Moram reči, da me je zbiranje pik pripravilo do tega, da sem nekam šla. Prav vedno sem bila zelo zadovoljna.
Pa še na obroke laho vsako potovanje plačaš.
Moje mnenje je, da se splača zbirati pike in potovati.
Vsem želim veliko prijetnega počutja na izletih in potovanjih.

No, jaz ne zbiram pik in vseeno potujem.
Če človek malo prebere zgornje poste, pa itak vidi, da se najdejo tudi bolj ugodne variante kot s temi pikami. Zato bi rekla, da se ne splača zbirat pik za potovanja (no, pravzaprav so to bolj izleti, sploh do Moravcev in Strunjana ni glih neko potovanje …).
Najbolj pa se splača vsest za računalnik in si sam zorganizirat zadeve.

Pozdravljeni !
Saj ni bistvo v potovanjih v daljne dežele. To si najbrž vsak ne more privoščiti, saj so potovanja povezana tudi z obrobnimi stroški.
Tudi krajši izleti po Sloveniji so lahko zanimivi. Pomenijo odklop od vsakdanjih obremenitev in stresov. Pa si tudi tega vsak ne more privoščiti. Je pa veliko možnosti za izlete v bližnjo okolico, lahko s kolesom ali peš ali pa z ladjo. In to v kraje, ki jih niti ne poznamo.
Ko greš v trgovino in dobiš za nakupe pike ter prebereš, da nudijo v M Holiday kakšne turistične destinacije, potem pa že pomisliš, da bi to nekako šlo. Pike te vzpodbudijo, da greš in potem še agencija, ki ti nudi plačilo na obroke.
To so taki večdnevni izleti, po katerih laže nadaljuješ svoje obveznosti.
Moje mnenje je tako.
Lep pozdrav !