Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mercatorjevo pivo ni več dobro

mercatorjevo pivo ni več dobro

Je še kdo opazil razliko, da je z novo embalažo prišel drug, zanič okus? Fuuuuj.

Jaz sem zelo rada popila modro in rdeče mercatorjevo pivo. Polnjeno v Sloveniji.

Odkar ima novo embalažo in je polnjeno v Avstriji ga ne pijem več, ker je naravnost OGABNO. Samo enkrat sem ga pila in ga ne bom nikoli več!

za popravit okus po Laškem je še vedno dobro

In kdaj je bilo to pivo dobro? Če mene prašate, nikol, tko kot laško pa union ne.

Union ga je pa nehalo polniti, ker so rdečezvezdniki tako hoteli, če že koga zanima. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Kaj, a ni vse iz avstrije boljše kot slovensko?

Verjetno so začeli šparat tudi s sestavinami, ne samo z podizvajalci. Union jim je očitno bil predrag (in preveč kvaliteten).

Ja, je treba šparat. Union je bil predrag. Ampak dobro ni nikoli zelo poceni.

No, dobro da vem zakaj je bil zadnjič mercatorjev Radler čist drugačen kot sem ga bila vajena. Prav stran sem ga zlila, sem mislila, da je kaj pokvarjen.

Katero pivo priporočate, da je res okusno, tam do 3€, kupljeno v trgovini.
Hiiik!

Ej, je pa pocen, a ni to point??

to ni nič hudega.

slabše je to, da je drago lahko tudi slabo…

Sej tudi staro ni bilo bogvekaj. Jst sem po njem vedno fasala drisko, po tanovem ne.

to ni nič hudega.

slabše je to, da je drago lahko tudi slabo…[/quote]
Mercator ga dobi ceneje, ti ga plačaš enako drago (cen sicer ne poznam)

bevog, brewdog, in podobni…nisem pa se pil stari grad, tektonik itd..bi blo za probat top ostale slovenske pire

Pa ne samo pivo… tudi zmrznjeni artikli so postali z novo embalažo neužitni. In seveda natančen pogled pokaže razliko, da jih je prej delalo Žito, zdaj pa Ledo. Katastrofa!

Jaz sem ga kupil pomotoma, ker je embalaža sixpacka podobna Unionu. Prejšnjo si takoj ločil. Okus vleče na kislo in imam asociacijo na bruhanje. Zlil stran.

Na kislo vlece tud Kozel …pa Staropramen…in vsi piri iz Lidla in Hofra

Kako kislo? Ali je etanol zoksidiral v ocetno kislino? In to v menda “neprodušno” zaprti piksni?

Ja peesda na kislo vlece…ce nisi probal/a zadost razlicnih pirov, potem ne mores vedet kaksn filing je to ko ti gre dobesedno na kozlanje…sploh ce je pir napol mrzel

New Report

Close