Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Merilec pretoka zraka VW, AUDI

Merilec pretoka zraka VW, AUDI

pozdravljeni!

Zanima me, kje se da kupit to zadevo po razumni ceni. Mogoče kdo ve kje odpravljajo to težavo softversko. Vem da to dela RSRMotorsport, cena 25 000 sit. Kje je konkurenca? Ali je to sploh dobra rešitev- gledano tudi na kvaliteto izpuha? Se ta poslabša in ali se to vidi pri meritvah na teh. pregledu?

lp in hvala za odgovore

Kolikor vem je na omenjeni merilec, ki je pri TDI – jih problematičen, VW koncern dal 100% garancijo za 8 (mogoče 10 let). Pokliči kakšen pooblaščen servis za VW ali Audi, ali pa uvoznika, Porsche Slovenija, pa ti bodo povedali natančneje.

ja, garancija velja 5 let, vendar moraš avto redno servisirati pri njih…, nažalost tu odpadem
lp

Jaz sem tudi imel probleme z LMM na svojem Passatu, zamenjal sem ga kar dvakrat in mastno plačal na servisu, potem pa sem šel k RSR-ju. Tam so mi zamenjali softwear, zadeva sedaj funkcionira super, tudi na tehničnem ni problema. Ko ti zamenjajo softwear, ti odklopijo pokvarjen LMM, za meritve plinov na tehničnem pa ga samo priklopiš nazaj in greš brez problema čez meritev.

Pa kljub temu! Ali se deluje in ga rabis za nemoteno delovanje na tehnicnem ali pa bi lahko namesto njega uporabil kar cev brez izvrtin?

New Report

Close