Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Merkator Derčeva – ljudje, uporabljajte rokavice

Merkator Derčeva – ljudje, uporabljajte rokavice

Lepo jih nastavijo na vhod, samo jaz in še en sva jih imela. Vsi ostali vse prešlatajo, brez rokavic!!!

Na tak način bo število okuźenih strmo naraščalo. Kdaj bo folk dojel, da smo prav vsi mi tisti, ki bomo odgovorni za zajezitev ali porast okužb. 😔

Se zelo strinjam. Ljudi ne ogroža pomanjkanje hrane! Z drenjanjem v trgovinah in nezaščitenim dotikanjem ročajev nakupovalnih vozickov in kosar pa prav pospešujemo širjenje koronavirusa.

Eni so zal sele sedaj dojeli in zaradi tega migetanja po trgovinah bo okuzb precej vec. Mar bi prej uporabili pamet.

Če mene vprašaš, bi morali zapreti živilske trgovine, ker ljudje se tam “zbirajo”. Vsake 3-5 minut nova stranka na blagajni.
Ne vem, kako je v Hoferju, ko imajo ” nove”, “prijaznejše” vozičke, ki jih samo prisloniš k blagajni (premajhni so).
Ampak, če mene vprašaš, živilske trgovine zapret.
Pa ja so si zdaj že nabavili zaloge …

Nujno zapret. Kdor si pa do zdaj ni naredil zalog, jih pa očitno ne rabi. Par živilskih trgovin naj bo odprtih kratek čas s posamičnim vstopanjem. Pazimo na prodajalce in preprečimo, da bodo trgovine postale leglo virusa, ker bo vsak neodgovornež šel po vsak korenček posebej.

Nobena blagajničarka se ni zbolela.

s
Saj bomo kmal nič bat, potem bodo loh zaprte

New Report

Close