Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MERKATOR PIKA – dovolj mi je

MERKATOR PIKA – dovolj mi je

Spremembe pri piki: do sedaj smo za 90 pik oz.360 e dobili popust 11 e, po novem za 250 pik oz. 250 e le še 5 e. Nateg, da je kaj.
Na vinjete, mobi kartice, srečke,…. v najboljšem sosedu po 1.2..2013 ne bo več pik. Vsi imetnike kartice pika smo dobili obvestilo domov, z 1 ali 2 * je označeno kje ugodnosti ni. Obrazložitev * je v drobnem tisku. Jaz sem se odločila, da sedaj zagotovo v M nakupe zmanjšam vsaj za 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, do sedaj sem namreč vztrajala in kupovala skoraj vse pri njih. Zdaj pa mi je prekipelo.

da se ti je posvetilo! Že pred spremembami se v Mercatorju ni splačalo kupovat, zdaj se bo pa še manj.

mal dejte skupej stopit, pa DELUJTE LOKALNO, pojdite na tržnico, pojdite h kmetu,ž
pustite korporacije, pa naj majo pike, zvezdice al smrekce, v rit z njimi

Že lani sem zaključila s šopingiranjem pri Mercatorju. Mi JJ ne dopusti.

takoj grem, če bi mi družinski budžet dopustil. in pridelala bi si, če bi imela kje, …. tako pa …. 🙁

sem zdaj malo za nazaj pogledala SČ, in vidim, da je že bilo nekaj tem odprtih. Sem bila par dni ful zasedena in nisem nič brala, pa tudi pošto od pike sem komaj včeraj zvečer odprla…
No, v glavnem, želim podpirati slovensko, v lidlu, hoferju, spinu, je tega zelo malo. Tuša in Spara pa nimam blizu. Ampak se bom potrudila!

Jaz pa nisem nič domov dobila. Kdaj si pa ti dobila? To je prvo.

Drugo pa, ne razumem, zakaj se tako razburjaš in trdiš, da gre za nateg. Pike so pač ena dodatna ugodnost, ki ti nudi določen odstotek popusta. Sedaj so se pač odločili, da bo ta popust nižji, ampak še vedno bo! Špar recimo nima tega, Hofer nima tega, itd.

Meni v Mercatorju odgovarja slovenska zelenjava in sadje. Velikokrat grem samo zaradi tega.

Pa še to – prej je bilo 4 eur za 1 piko, zdaj je pa 1 eur za 1 piko.

Mercator pika je že od samega začetka nateg, zdaj je samo še malo večji nateg.

Saj vem, da je stvar trgovca kakšen popust bo dal, če sploh. Vendar, z oglaševanjem – še več ugodnosti in dvojnih, tojnih pik, do še več prihranka – to pa ne bo držalo. Ni več pik na cigarete, vinjeto, srečke, mobi kartice, kar pri družinskih proračunih veliko nanese. Dvoje pike za nakup nad 30 eur en mesec.? Nakupujem bolj pogosto in cca. 20 e na nakup. Špar ima kartico – glede na to, da v sparu nakupujem zelo, zelo malo, sem v lanskem letu dobila 14 e popusta.

A ja, a tako je? Ja, vidiš, ko pa nisem dobila pošte:(

Če oglašujejo, da je sedaj več ugodnosti, pa res ni v redu.

Sem pogledala na spletno stran, pa tudi nič ne najdem o teh novostih, ne vem, al sem slepa al kaj….

Pred petimi leti sem pika-kartico posodil mami!Tisti prekleti Žid (Alsheimer) jo je nekam skril in sem rešen nasilja s pikamo.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

ha,ha, žid….dober si. Jaz sem jo izgubila pa sem se na vse kriplje potrudila priti do nove 🙂 .

Tudi jaz nisem dobil nobenega obvestila?!?!?!?!?!?!?!?!?!

A se da to kje prebrat?Hvala.

po vseh nakupovanjih sem ugotovila, da je kvalitetno in cenovno zelo ugoden LIDL.

Tako bom rekel ker vidim da si vsi narobe tolmačite novi pikin sistem. Trgovec si je pač zamislil da bo šel na nov sistem in ga podpiram in se mi zdi da so naredili prav.

Bonitete:
250 pik= 5€ oz. zapravili bi naj po vaši teoriji 250€ ampak ni tako. Če 250€ delimo z 6 meseci pridemo na mesec približno 42€. Ampak ker bo več dvojnih in trojnih pik bomo samo v februarju v 4 tednih dobili 336 pik, a za to smo zapravili 168€! Ja vsak teden bom zapravil 42€ naenkrat!

1250 pik= 50€ oz. bi naj zapravili po vaši teoriji 1250€ a ni tako. Že samo februarja bomo če gledamo prvi primer dobili 336 pik potem mi jih še manjka 914 pik a tudi te bom hitro nabral saj je 1 pika € !

3500 pik= 210€ oz. bi naj zapravil po vaši teoriji 3500€. Že samo februarja bomo če gledamo prvi primer dobili 336 pik potem mi jih še manjka 3164 pik ker pa sem redna stranka spremljam kdaj bodo dvojne pike, mogoče kupim tiste artikle ki majo 3 pike in še hitreje pridem do te nagrade!

In ne mi reč, da si Mercator piarovec:-)))
A mislite na Mercatorju, da bomo nonstop lovili dvojne pike? A bom vsakič v Mercatorju nakupila za več kot 30 evrov, da bom dobila dvojne pike? Pa še seznam artiklov, ki dajo trojne pike si moram nabavit. Mamamia

Tak to je pač eni so za novi sistem eni niso. Enim je nekaj všeč drugim ne.
Ampak rekel bom samo tole vsi sedaj tolčete po Mercatorju, kak je ta sistem zanič… a niti še se ni začelo novo bonitetno obdobje in niti še ni prišel novi katalog. Tako, da je težko reči boljše ali slabše to bo čas prinesel
Je pa tak enkrat ma ena trgovina v akciji drugič druga. Samo me pa zelo moti ja v Lidlu ali pa Hoferju so pa kajzarice takšna cena v Mercatorju pa takšna. Pa ste kdaj se vprašali koliko gramov ma kajzarica?
Ja Špar pa mi vrne na kartico! Ja resno ti vrne na kartico ampak Mercator bo še sedaj imel boljše namesto na kartico ti bo dal takoj popust pa še piko boš dobil kar ne v Tušu ne v Jagru ne v Šparu ne dobiš.

Ste se kdaj vpršali ali lahko grem z Šparom ali Tušem na potovanje? No saj imata svoje ugodnosti ampak Mercator je v prednosti saj ima svoje lastne turistične poslovalnice kjer lahko rezerviraš dopust in še pike dobiš.
Mercator ima tehniko kjer lahko kupiš vse od gradbenega materiala do bele tehnike pa dobiš pike. Mercator ima še Interšport, Modiano kjer tudi dobiš pike.

Tako, da je možnosti za pridobitev pik veliko!
[img]http://www.mercator.si/Static/upload/image/PIKA_205x297mm{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}281{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}29.jpg[/img]

Pa kaj se ti tako grebeš za Mercator?!?!!!! Madonca, si pa pa potrudil, ni kaj…..

¸v Merkatorju kupujem samo cigarete. Ne kadim in ne kupujem za svoj dnar, če pa paj prihranim s piko, pa naj bo.
Mi je vseeno kje jih kupim 🙂

Pozdravljeni.

Novega sistema Pika ne moremo kar direktno primerjati s starim, saj gre za dva različna načina pridobivanja pik. Upoštevali smo namreč želje kupcev, da čim več prihranijo tudi takoj, da za pike šteje tudi manjši nakup (že za 1 EUR prejmete 1 piko), in tudi ob plačilu z drugimi karticami. V novem sistemu torej ne velja več izračun kot pri prejšnjem sistemu, torej le 250€ = 250 pike = 5€ popusta. Zdaj boste lahko hitreje pridobivali pike (za 250 EUR dobite več kot 250 pik) in dosežete višje bonitetne razrede, pa še sproti prihranite pri številnih izdelkih.

V vsakem letaku bodo tudi izdelki blagovni znamk, pri nakupu katerih boste lahko dobili več pik. Poleg tega vam nov sistem ponuja tudi večje popuste pri kupovanju določenih izdelkov iz letaka, torej takojšen prihranek. Torej prihranite na oba načina, s pikami na nakupe in ugodnostmi za posamezne izdelke.

Informacije o spremembi bonitetnega sistema Pika so na dom dobili vsi imetniki kartic Pika. Če kartico imate, pa pošte vseeno niste dobili, svetujemo, da preverite, kakšen naslov je naveden med vašimi uporabniškimi podatki. Naslov lahko preverite in popravite tako, da pišete na klub.mercator@mercator.si. V kratkem bodo vse informacije objavljene tudi na naši spletni strani, imetnike kartic pa smo obvestili prej.

Lep pozdrav,

spletno uredništvo Mercator

Po starem sistemu sem v Mercatorju za 500 pik “prihranil” 80 eur,kar pomeni,da sem v bonitetnem obdobju zapravil 2000 eur. Po novem nas je Mercator tako lepo nategnil! Zakaj? Za nakup vinjete sem tako doplačal 16 eur. Zdaj moram,če želim kupiti vinjeto “prihraniti” še 500 eur,da si jo lahko kupim in imam,ne boste verjeli 4 eure “ČISTEGA DOBIČKA”…S tem,da sem največ zapravil na mojo žalost prav za cigarete,ki pa jih Mercatoriji ukinjajo,saj menda že vedo zakaj,pa srečke itd,pač tiso kar je najbolj šlo v promet.Ko bom izplačal zadnji obrok kredita,me pri najboljšem sosedu več ne bodo videli!!! Rajši dam tujcu,ki je enako ali celo bolj kvaliteten,predvsem pa dosti bolj poceni.

Zgleda, da v juniju in seveda tudi naprej, sploh ne bo več dvojnih pik ob nakupih nad 40€. Obstajajo sicer še, ampak samo v poslovalnicah ki praznujejo rojstni dan… Se nam bo v Mercatorju še splačalo nakupovati?

Pozdravljeni,

Dvojne pike niso edina ugodnost, ki jo kupcem ponuja Mercator. Zdaj vsak torek ponujamo kupon ugodnosti ob nakupu izdelkov določenih blagovnih znamk. V petek, 20. 6 , in v soboto, 21. 6. 2014, pa vsi kupci ob nakupu nad 40 EUR v živilskih prodajalnah Mercator prejmete takojšnji 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust, ki velja tudi za izdelke v akciji.

Tudi v prihodnje bomo ponujali različne vrste ugodnosti in popustov tako za imetnike kartice Pika in vse druge kupce. Vabimo vas, da jih izkoristite.

Lep pozdrav,

Spletno uredništvo Mercator

po vseh nakupovanjih sem ugotovila, da je kvalitetno in cenovno zelo ugoden LIDL.[/quote]

Kakor kdo. Glede kakovosti pa bi lahko razpredali … Včasih so bili top s kruhom, pa se jim ne ratuje več najbolje.

New Report

Close