Merkator, pike …
Nikoli nisem kupovala v Merkatorju, samo včasih kakšno malenkost. Danes pa me je znanka čisto navdušila nad njihovim sistemom: zbirajo se pike, pa dvojne pike, na katere dobiš popuste. Pa torki, ko menda dobiš nek kupon za naslednji popust. Pa znižanja pred zapiralnim časom. Pa nedelje – kaj je z njimi? Nisem si zapomnila …
Mi lahko kdo na kratko napiše, kakšne ugodnosti vse ponujajo? Ker znanka mi je rekla, da dobijo kar okoli 300 € nazaj. Baje pa se sedaj pričenja novo obdobje zbiranja pik.
Dajte me malo razsvetlit, prosim.
Evo, men je pa glih dons zapadlo 11 evrov bonusa, pozaaablaa…
Ja, talajo pike, tud dvojne in trojne, ko so dobre volje, pa nalepke in vsega vraga. Ampak seveda je vse to v ceni izdelkov. Pa ja ne misliš, da so tko dobrega srca, da dajo kar zastonj?
Sicer imaš pa vse v detajle obrazloženo na http://www.mercator.si.
To pa je samo natolcevanje. mercator cene spušča, drugi jih dvigujejo. Kupujem poleg M tudi v Sparu, Leclercu, Lidlu… in vem kaj govorim.[/quote]
Tudijaz vem, akj govorim! V Mercator grem 1x tedensko in kupujem ene in iste artikle in vem, kako se dražijo. Samo za primer: enkrat je en fructalov sok 2 dcll 28 centov in čez 2 tedna že 34 centov. Pa tista nižja cena ni bila akcijska.
Pozdravljeni,
danes se pričenja novo bonitetno obdobje, v katerem zbiramo pike. Pike lahko pričnete zbirati takoj, saj vam, če naše kartice še nimate, ob nakupu lahko na blagajni izstavijo začasno kartico. Potem izpolnite prošnjo za izdajo gotovinske ali plačilno kreditne kartice.
Pike se pripišejo ob plačilu z gotovino in predložitvijo modre kartice Mercator Pika ali ob poravnavi na odloženo plačilo z plačilno-kreditno kartico Mercator Pika (zelena, zlata).
Pike se pripišejo tudi ob nakupu v prodajalnah partnerjev v sistemu Pika kot so: DZS, d.d., Zlatarne Celje, Trgoavto Koper, Mestna optika, Intersport, Modiana, Mercator Tehnika, gradnja in pohištvo ter drugi.
Praviloma enkrat mesečno v vseh naših prodajalnah izvajamo aktivnost dvojnih pik, v prodajalnah Tehnike, Gradnje in Pohištva pa občasno tudi aktivnost trojnih pik. Aktivnost TO! Poteka tako, da na torek ob nakupu nad 50 EUR prejmete kupon za 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust naslednji torek.
Vsak dan, razen ob nedeljah, nudimo 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na nepakiran kruh uro pred zaprtjem prodajalne. Vsak vikend, to je od petka do nedelje, poteka tako imenovana vikend akcija, kjer po še posebej ugodni ceni nudimo izbrane izdelke. Ugodnosti je toliko, da jih na kratko ni mogoče opisati, so pa podrobno opisane na spletnem mestu http://www.mercator.si .
Zbirajte pike, ne bo vam žal.
Lep pozdrav!