merkur-popust do 90%

živjo,zanima ali je mogoče kdo med vami,ki je prejel v merkurju 90%popust.To so te akcije,ki jih organizirajo vsak teden v merkurju.Meni se zdi to en tak velik n…g nas potrošnikov,kupcov.
Kaj vi menite?

Ja,če imaš srečo naletiš na tak popust,jaz še nisem slišala od znancev,da je kdo več dobil kot 5%.
To je lari fari..
Lp

Sem redni kupec v Merkurju,ampak nikoli nič dobil,tako kot ostali.Tem foram jim ne nasedam.Kadar moram opraviti večji nakup ,pa res spremljam kdaj bojo dali akcijo glede omenjenih popustov.Boljš 5% kot nič..Ha

Moja kolegca je dobila 90%, je pa treba vedet da je teh velikih popustov samo za vzorec, tistih za 5% pa veliko. Še vedno bolje kot nič, če mene vprašate.

Jaz sem pa dobila 90% popusta!
Ampak sem bila tisti dan pri nakupu zelo škrt. Hotela sem kupiti zmrzovalnik, a sem bila prepričana, da ga bom drugje dobila ceneje. Sem pa kupila bralno lučko za 16 eur. Pri blagajni me je skoraj kap, ko sem namesto pričakovanih 5% dobil 90%. Ahjoj …

Mi smo kupili tuš kabino in sem povlekla 25 %. Smo prišparali 170 €
Te akcije se mi zdijo smiselne, če tako ali tako nameravaš nekaj kupiti, da bi pa šel kupiti le zato, ker je popust je pa brezveze.

Jaz sem pa dobil sušilni stroj 90% ceneje, sigurno se splača. Ampak ne pozabite ni vsak dan nedelja!

Dost bolje je blo ko si sam žrebal kupončke,saj zdaj računalnik izbere 5%,ko blagajničarka vtipka visok znesek,kakemu kupcu pa da 90%,zato da nebi kdo rekel da nikoli nihče ni dobil 90%.pa še to se zgodi enkrat na tri mesece po celi slo,itak na zneske manjše od 500eur.tko je pač to,dobra reklama za merkur.

Ej a to je moški, ženski čvek, popust v merkurju ? krsitus sveti, razen če so vam gospodinjski aparati spolni pripomoček, se usede na pralni stroj ko ga centrifuga ? sweet jesus

ej ti sladki jezus.na ta forum nas je vrglo po vtipkanem naslovu popusti Merkur.ti pa svoje fantazije in fetiše o beli tehniki zadrži zase.Si res en čuden tip,da ti kaj takega sploh pade na misel.
Midva zadnjič 50%. Kupila sva pa nekaj v vrednosti cca 300 €, pa sploh nisva vedela, da imajo popuste.

Pozdrav.Ni nateg.Lani junija je sin nam prinesel 90%popust v Merkurju v Velenju.Prisparali smo 644e.Lp

Pozdrav.Ni nateg.Lani junija je sin nam prinesel 90%popust v Merkurju v Velenju.Prisparali smo 644e.Lp

Jst sm potegnu enkrat 50% in enkrat 30%, obakrat sm šel kupit neke malenkosti (račun cca15eur) in nisem niti vedel da imajo takrat akcijo….
Forum je zaprt za komentiranje.