Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek meša še mi……..

meša še mi……..

Mož ni praVILNO ODDAL ZBIRNE VLOGE ZA KMETIJSKE SUBVENCIJE…..

ADIJO 4500 eurov, ki bi jih moral dobiti… 🙁 🙁 🙁

Pa traktor v okvari za 2500 eurov rezervni deli…

sem res čisto na dnu danes…:( bi šla kar pod vlak…

Kaj bi res rada zajebala življenje kaki strojevodji? Pojdi raje v kanal

A ni tako, da kmetijski svetovalec preveri oziroma izpolni vlogo za subvencije?
Če kaj ni štimalo, bi mu že računalniški program javil napako?

Kaj pa je bilo narobe?
Mogoče je še možna pritožba ali popravek?

Upam, da uredite,..lp

Ja, verjamem da je hudo.

Vem, da ti tole ne bo nič kaj v pomoč, ampak jaz si vedno mislim, da nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še slabše.
Najpomembnejše je, da smo zdravi, vse ostalo se že nekako uredi.

Me pa zanima takole čisto off topic – koliko kmetijskih površin pa imate, da dobite toliko subvencij?

Vloge zbira, preverja in oddaja kmetijski svetovalec, tako da je vrrašanje kaj je res. Mogoče se niste držali obveznosti, kršili kakšna pravila ali pa …

Ne, vlogo je izpolnil svetovalec ter jo poslal elektronsko,
možu pa izočil sprintan izvod, ki bi ga moral poslati še po pošti priporočeno,
celo v kuverto z pravim naslovom agencije mu jo je vložil svetovalec, mož pa je vse skupaj prinesel domov in spravil… sem našla šele danes nekje v garaži na omari…:(

pa toliko se prematra poleg službe…pol pa vse zamoči….(

No, kolikor sem na tekočem, je še čas da nesete popravek???

Preveri takoj jutri, saj je danes en znanec še to baje urejal…

Mogoče še ni vse zamujeno.

Pa me naj popljuvajo kolikor hočejo, realnost je žal taka

da, eni se pa toooliko prematramo samo v službi,
drugi, ki nimajo te sreče, pa še tam ne…..

Mogoče boste še rešili, saj je šlo elektronsko naprej….

Jah, ce je revcek tako preobremenjen, naj se pa odloci ali sluzba ali kmetovanje, pa potem ne bo vec pozabljal stvari. Vrticek za postukat pa lahko imata kljub sluzbi…

preden obupuješ, se pozanimaj, če obstajajo še kakšne možnosti, morda kakšni opravičljivi razlogi, ki omogočajo kasnejšo oddajo ipd..

No, davek na subvencije vama bodo vseeno obračunali, čeprav jih ne bosta dobila. Tudi meni se kar fuzla od te preklete birokracije. Moj je dobil davek obračunan od trikrat višjega zneska, kot ga je dejansko prejel. Bo treba na ulice, kot Grki.
Naj že enkrat ukinejo subvencije, ker niso čisto nič drugega, kot navadna potuha za birokratsko zalego. Kmetje, razen redkih posameznikov, imajo od njih več sitnosti, kot koristi.

Redni rok za oddajo vloge je 15. maj, tako, da ni še prepozno.

Drugače pa, mi nismo dobili vloge, ki bi jo morali še priporočeno poslati (poleg elektronske).
Mogoče je to že uredila naša svetovalka, vi pa bi to morali sami.
Najbolje, da pokličeš na vašo svetovalno službo in se pozanimaš.
lp

Rok je do 15.5.2010 tako, da vrži hitro kuverto na pošto in bo vse OK – pa tudi če je elektronsko oddana, bi se ne štela glih za zamujeno saj je zamudni rok do 9.6.2010.

Gre za lansko leto , NE ZA LETOS::::::::::

New Report

Close