Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Meša se mi zarad vsega tega

Meša se mi zarad vsega tega

Kaj pa vam? Men je glih za ubit!!

Tole bo kar lepo trajalo več let….samo brez skrbi, v zgodovini nikoli ni bilo samomorov v kriznih časih….

I feel you. Meni se bo tud vsak čas skegljalo. Pa mislim da se že vsem po malo meša.

Meša? Zakaj le?
No… resno mislim. Kaj je tako hudega?

Meni se nič ne meša – malo je sicer dolgčas, a bomo preživeli.

Mene tudi zanima zakaj točno se vam meša? Men se ne, niti pod razno. Mam toliko dela da ni časa za samopomilovanje.

Dobro da ga vsak dan malo cuknem,d lažje preživim…

pomagat v dom za osterele, pa ti ne bo več dolčas

Ena misel z neta: karantena mi je razkrila, da se slepim glede vseh stvari, ki bi jih naredila, če bi imela čas…

Jaz pa sem ugotovil, da mi dejansko časa primanjkuje. Vse obveznosti lahko furam brez glavobolov in puljenja las pa še par hbi stvari lahko naredim, ker kljub študiju na daljavo ne rabim svojega časa tratiti s prevozom in premikanjem iz ene lokacije na drugo. Na dan sem efektivno profitiral vsaj 3-4 dodatne ure.

Si vis pacem, para bellum.

He he

Tolk o tem, kako ima folk vedno premalo časa. Ko imate na kupe časa in vam družba zapove, d abodite doma, pa spet ni prav.

Ne hvala…

Ne hvala…
[/quote]
pol pejt pa na karitas pomagat hrano razvažat

Jaz pa sem ugotovil, da mi dejansko časa primanjkuje. Vse obveznosti lahko furam brez glavobolov in puljenja las pa še par hbi stvari lahko naredim, ker kljub študiju na daljavo ne rabim svojega časa tratiti s prevozom in premikanjem iz ene lokacije na drugo. Na dan sem efektivno profitiral vsaj 3-4 dodatne ure.
[/quote]

To je pa fajn, ja. Težava je v tem, ker sem jaz profitirala dodatnih 6 ur, pa nisem tako ustvarjalna z njimi, kot bi si človek mislil.
No ja, vsaj vrt je pripravljen.

Ti ukrepi so namenjeni čistki med ljudmi. Ostala bo prebogata elita in reveži. Tudi tisti, ki zdaj po forumih ploskajo svojim šefom, bodo padli na družbeno dno, med smeti.

Z vsakim dnem karantene, ko ne moremo delati, se verjetnost tega scenarija povečuje.

Dovolj imamo!

Meni pa ravno obratno. V svojih 45 letih nisem še nikoli tako umirjeno in polno živel….
Za mene lahko to traja v večnost!

Mene boli glava največ zaradi tega, ker se pri ukrepih zapovedanih ob pojavu epidemij in so del standardnega emergency plana, vsakodnevno lomijo mnenja ob tako kristalno jasnih stvareh, kot je nošenje mask, distance med ljudmi in omejitve gibanja, razkuževanja stavb…., na osnovah skratka.

V soboto roštilj zakuri, en dobr refošk zraven, pa bo počutje takoj boljš

Meni pa ravno obratno. V svojih 45 letih nisem še nikoli tako umirjeno in polno živel….
Za mene lahko to traja v večnost!
[/quote]

Podpis! Pri meni isto. Končno sem se sestavila. Kondicijsko in psihično. Odklop od ponorelih šefov, ljudi,….

Podpis! Pri meni isto. Končno sem se sestavila. Kondicijsko in psihično. Odklop od ponorelih šefov, ljudi,….
[/quote]

Podpis tudi od mene

Jaz komaj čakam, da grem nazaj delat, ker imam gospodinjstva poln kqrac!
Samo še šporhet in lonce gledam.

Best ever! Vse je na easy, nobene živčnosti, divjanja iz ene lokacije na drugo, nobene nujne obveznosti, vse se da lepo in v normalnem tempu urediti, mirno mesto..vse je “kar v miru” :):):)
Sredi dneva grem lahko po soncu na sprehod:)

Verjetno letos ne bomo imeli problema s pomanjkanjem vitamina D;)

Kad Nadalina muti jaja…

https://www.youtube.com/watch?v=tTKENIw36Ss

Si vis pacem, para bellum.

Zdaj je skrajni čas za obrat navznoter, za srečanje s samim seboj.
Ko človek pride k sebi, mu nič ni odveč.

Ne upam vam napisati, kaj vam sledi v prihodnosti, ker bi vas večina že jutri storila samomor pa lahko noč.

Jaz pa vidim, da ga bos naredila ti.

New Report

Close