Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mešanje barv

mešanje barv

Tu bom prav gotovo najhitreje dobila odgovor. Torej zanima me kje bi najceneje (in tudi najboljše) dobila rdečo barvo za steno v stanovanju? Zanimajo me predvsem te večje trgovine v Ljubljani (Bauhaus, Baumax, OBI, Mavrica,…). Vsem hvala za odgovor!

Jaz grem ravno jutri naročiti rdečo barvo za stanovanje, sicer ne v Lj. ampak v Helios na Viru pri Domžalah, kjer imajo zelo široko barvno paleto in zmešajo tudi manjše količine.
Če te kaj zanima se lahko piševa jutri popoldan!

Čao in lep pozdrav

Jaz sem dala barve zmešat v Bauhausu , ker dobiš res samo tam tako barvo jot jo želiš.
Jaz imam eno sobo pobarvano z rumeno in oranžno, ampak tako živo da je ne moreš kar sam zmešat.
Pa barvno paleto imajo, tako da ko boš tam se boš težko odločila, katero rdečo bi rada imela.
Cene so pa normalne, najmanjša količina barve je pa 2,5 l.
Lp

Zakja pa ne greš kar v Jub, v Dol pri Ljubljani, tudi tam imajo široko barvno paleto, pa mislim, da je ceneje, kot v Bauhausu in Baumaxu, ker imajo tam svojo prodajalno kar pri fabrki

Samo pripomba na JUB – je res malce cenejši kot omenjeni drugi ponudniki, ampak niti slučajno nimajo možnosti zmešati kakšno bolj močno rdečo ali zeleno… skratka nimajo tako kakovostnih pigmentov ki bi omogočali mešanje z jupol goldom da dobiš recimo škrlatno rdečo kar je v bauhausu mala malca (z dulux sistemom ki je zame najboljši).

New Report

Close