Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mešanje barv

mešanje barv

rada bi pobelila sobo z barvno barvo,npr.sivo. Ali se to da doma zmešati, ali moram iti v mešalnico barv, da mi jo zmešajo.

Lahko kupiš že zmešano, lahko ti jo zmešajo v vsaki mešalnici barv (merkur, baubau, obi…), lahko pa kupiš jupol pa malo barvo pa sama zmešaš. Če boš počela zadnje pazi, da boš naenkrat zmešala dovolj barve, da bo cela soba enak odtenek.

Jaz se podstopim doma zmešat, samo če imaš dovolj en hobuk bele, da boš imela skoz enako nianso. Jaz kupim bel jupol in v merkurju kako niansirno pasto, pa zmešam, mi je predrago, da bi dajala na mix sisteme, res pa je, da nisem picajzl s točno določeno barvo. Bi ti pa Mavro znal točno povedat kam in katero barvo, jaz sm bolj outsider v tem.

barvna barva?
A obstajajo tudi nebarvne ali brezbarvne barve?

Hahahaaaa
Belo in belo.

Hahahaaaa
Belo in belo.[/quote]

Bela je tudi barva…

Pravzaprav bela ni barva, niti črna. Bela je svetloba, črna pa tema.

doma se da zmešati bolj svetle tone
za kakšne bolj močne pa morajo biti osnove, kjer ni notri toliko bele barve

večkrat pa je tako, da pridejo na mešalnici določeni odtenki zelo dragi in je ceneje, da kupiš jupol trend ali spektra style kjer so določene barve že namešane

poleg tega so trend, junior, style tudi bolj kvalitetne barve od tistih na mešalnici, kar pomeni, da s temi tremi večinoma že pokrije z eno roko s tistimi na mešalnici pa potrebuješ dve roki, včasih tudi 4

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

New Report

Close