Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mesečev zaliv strunjan in nudistična, le preberite

Mesečev zaliv strunjan in nudistična, le preberite

Z kolegico sva šla na strinjansko plažo, mesečev zaliv, nudistično, od rta vse do začetka strunjanske plaže na drugi strani. Kaj vse tam opaziš
Ne eni strani mldae punce v mesečevem zalivu, ki so prišle s klobuki, kapama, kratkimi hlačami do kolen in v majicah, ki jij seveda na plaži niso slekle, ampak so bile ves čas oblečene Nama je bilo vroče pa sva bila naga Skratka več mlada a že zafrustrirana
Potem sva opazila ženske , punce v kopalkah, rdeče ko kuhan rak, ki se še kar pražijo na soncu, ki je ta čas zelo močno, saj je sonce v tem času najmočnejše. Tudi mene je v določene delu malo opeklo, imam rdečo kožo, ker sem se zgleda premalo natančno namazal s kremo Tam, kjer sem bil namazan s kremo je vse normalno Mnogi uporabljajo tiste smrdljive kreme iz kakega spina in tiste cenene ničvredne kreme, ki te koža peče pa imaš zdravstvene probleme, ko tisto gor daš. Jaz sem uporabil kvalitetno afroditi , ker mi je zmanjkalo vrhunske kreme ocean potion Ne razumem ljudi, ki šparajo za tiste par evrov ali 10 evrov, ko se gre za zdravje.
Dva ekscesa, vsaj za naju, pa sta bila plaža na skalah, kjer mrgoli izmečkov in duševnih bolnikov PED ROV, ki se onegavljajo tam vse počež in čakajo žrtve in normalnim moških težijo Navet, če si moški in če si sam, ne hodi tja ker ta ped rovska sodrga misli, da si eden izmed njih. Zakaj to golazen ne spravijo v umobolnice pa tiste lezbače. Z kolegico sva si zaželela mir pa ne zaradi kakih zadev, ker sva samo kolega pa ga tam nisva našla.
Drugi exces pa je bil oseba, ki piše pod niom nudist in je bil včeraj spet na nudistični Tam je prišel že ob pol deseti zjutraj in čakal svojo nevesto, ki mu je zadnjič z razširjenimi nogami kazala fračo. Zlagal se je da ima gospa okol 40 let, saj jih ima krepko čez 50 ai 60, pa tudi on sam ni neki frajer kot se piše, ampak star tud ene 55 vsaj, vsaj tako zgleda, z značilno plešo, zato je po glavi pobrit in se mu zadaj na glavi vidi tista grda nagubana koža. Ko sva prišla midva mimo je una spet z razširjenimi nogami kazala fračo, popoldne pa sta bila že poparčkana na modri armafleks blazini od nudista.
Še največ normalnega sva opazila na plaži tam vmes ker je bilo nekaj normalnih družin, pa tudi družine nudisti, punca mlada nudistka s knjigo in še kdo
Bil je zanimiv in poučen dan.

Kaj pričakuješ od nudistične plaže? Razprave udeležencev o visoki kulturi in umetnosti? Pričakuješ resno razpravo o političnem dogajanju na bližnjem vzgodu? Pričakuješ razpravo o tem, kako določene države prodajajo patente in s tem urejanjo cene nafte? Pričakuješ razpravo o novih cepivih in učinkih na možgansko skorjo le teh?
Če si na nudistični plaži in svoje intimne dele kažeš neznancem, si pač usekan in nimaš niti malo mozga v glavi. Če tja vlečeš še svoje otroke si pedofil, ker če ti je v užitek gledati 12 letno hči brez gat in poganjajoče joškice, medtem ko jo mažeš po hrbtu in po pomoti svojega tiča nasloniš na njeno rit, ko ppopravljaš svojo blazino na tle… Pač pedofil.
Jaz bi nudistične plaže vse zapru dol, udeležence pa poslal na zaprte oddelke psihiatričnih klinik na eno činkovito zdravljenje. Meni so to bolniki.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

za vagabunda je polovica Nemčije bolnikov in pedofilov potemtakem. V Sloveniji smo še precej zavrti in goloto povezujemo s seksom, to je problem.

…užitek gledati 12 letno hči

Zakaj potemtakem ne greš poleti, ko je vroče lepo nag v pekarno po kuh?
Ne govori, da je golota neka osveščenost. Ljudje si v vsej svoji zgodobini pokrivajo intimne dele in ti boš zdaj o neki revoluciji.
Če mi poveš en dober razlog ZAKAJ BI SE NAJ NAG NASTAVLJAL DRUGIM NA PLAŽI, bom rekel da imaš prav.
En dober razlog mi povej. Fante, ne se trudit, ga ne boš našel.
So ga iskali že zadnji 47 let in za to obstaja nagradni fond, pa še niso našli niti enega razloga. Enostavno se ljudje radi kažete nagi in opletate s kosmatimi jajci pred mladimi dekleti in vas rajcajo stare babe vse namrgodene in poraščene

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Torej če uporabim tvojo logiko ti hodiš v pekarno v kopalkah, ok.

Iz tvojih zapisov se vidi, da imaš popolnoma napačne predstave o nudizmu. Kdo se komu nastavlja? Zakaj bi se sploh moral nastavljati? Kdo tja VLEČE svoje otroke? Še nikoli nisi bil tam pa pametuješ kako je tam in kako smo to vsi bolniki in pedofili. Vem, da bi si ti najprej rad ogledal ‘joškice’ in vse ostalo, če bi prišel na nudistično plažo, amapak reala je drugačna prijatelj. Se ne gledamo v mednožja, ker nismo kakor ti. Morda pa si potihem želiš poizkusiti pa nemoreš ker si že celo življenje zaprt v omari? Kaj sploh počneš celo življenje, ko si pa stalno na mon-u?

Bojda si zdravnik v “vaši” Avstriji, a imaš tako nezrele poglede na življenje, da glava peče. Si prej zrel za kakšen oddelek na psihiatriji, če se izrazim po tvoje. Lp

Sam po sebi je nudizem zdrav. Pedrom bi pa dejansko morali odrezati glavice spolnih udov, saj lulali bodo pa še lahko.

Če je nudizem zdrav, boš povedal zakaj. Kot boš povedal tudi zakaj bi pedrom rezal glavice. Boš razložilo teslo a ne?
Nudizem zdrav ja… Za psiho sploh, da si greš jajca kazat tamle po plaži drugim ljudem. Nekaj je pa le intima.
In zakaj ne povabiš svojega otroka v seks s soprogo? Saj seks je vendarle zdrav in ti si brez predsodkov. Konj zahojen
Nudiste je za zapret na zaprte oddelke. Banda pokvarjena. Da ti je en teden dopusta tisto, kar čakaš celo leto, da se boš nag kazal neznancem. -bik zahojen

jaka.sotlar@gmail.com

Odg.

1) Rodili smo se brez obleke.

2) Ker kvarijo dogajanje na tej plaži, razširjajo AIDS, HIV, genitalni herpes, zavajajo otroke itd. itd.

Dajte me pokličite na 040/464-166 pa bomo razčistili.

kašno je stanje a je kaka lepa mlada bejba naga pa si jo sonči

kakpno je stanje danes

New Report

Close