MESEČNA PLAČA OKOLI 19.5000 EVROV!
Markeš je in je bil vedno tisti, ki je imel jajca biti PROTI. Malce zgodovinskega spomina ne bi škodilo nikomur.
Koliko plače ima ne vem, močno pa dvomim, da je ima toliko saj poznam kako se gibljejo plače odgovornih urednikov.
Sicer, pa dokaži svojo trditev, če nisi samo Voduškovo gnilo jajce!!
Ta “informacija” je navadna izmišljotina, ki ji očitno tukaj na forumu nihče ne verjame, zato tudi ni odziva na tvoj post. Zakaj bi morali tisti, ki ne verjamejo, iskati dokaze, da je tvoj podatek resničen. Najbrž se s tem manevrom skušaš izviti iz zagate, v katero si se sam spravil. Torej, dokaži, da je to, kar trdiš res, sicer bo obveljalo, da si se v tem primeru grdo zlagal.
No, pa ste se sami spravili v situacijo, ki jo očitate Janezu Janši. Vse so krivi drugi, samo Markeš in Šrot ne.
Primeri:
“… Voduškovo gnilo jajce.”
“… saj poznam kako se gibljejo plače odgovornih urednikov.”
(Ne poznaš, si za časom, odvisno je kdo je lastnik)
“….si se v tem primeru grdo zlagal.”
Saj ni potrebno verjet, zaradi tega je to še vedno res. Markeš ima okoli 19.500 evrov mesečne plače.
Markeša nisem marala, ko je bil urednik Maga in ga ne maram zdaj, ko je urednik Dela. Novinarjem, ki se obračajo po vetru, ne zaupam, saj več kot očitno zasledujejo le lastne interese. Ne vem pa, česa naj bi bil Markeš “kriv”, saj si plače, kakršnakoli že je, ni sam določil.
Ko kdo tukaj na forumu kritizira vlado, Janšo ali koga drugega iz desne opcije, njihovi pristaši takoj zahtevate, naj to dokaže. Potem pa ti navržeš neko kao “informacijo” in ko te Ninej pozove, da jo dokaži, ji zabrusiš, naj si dokaze priskrbi sama. Pravi janševski cinizem.
Nikar ne spreobračaj mojih besed, nikjer nisem omenila ravnodušnosti. Markeš si plače, kakršnakoli že je, ni sam določil (ali, če ti je bolj razumljivo, odobril), ampak je to storil nekdo drug. O tem sem govorila.
Sicer pa tej “zanesljivi” informaciji jemlje verodostojnost že to, da jo je mogoče tako lepo umestiti v kontekst blatenja Janševih trenutnih največjih sovražnikov, Dela in Pivovarne Laško.
Torej, namesto “kakršnakoli že je” bi lahko napisala takole:
… saj si plače, pa naj gre za 19.500 € ali kakšno drugačno vsoto, ni sam določil.
Izraz “kakršnakoli že je” torej ne označuje moje ravnodušnosti, temveč dejstvo, da ne ti ne jaz ne veva, kakšna je Markeševa plača v resnici, kar pomeni, da bi lahko bila “kakršnakoli”.
Glede omenjanja Janše: zdi se mi, da je edini namen te teme očrnitev Janševih nasprotnikov. S tem ne bi bilo nič narobe, če bi uporabil verodostojen podatek, ki bi ga podkrepil z navedbo vira ali dokaza. Ker pa ga nimaš, se iz zagate izvijaš s cinizmom in obračanjem besed. To pa je že tipičen janševski slog.
ma sedaj pa prosim nehaj, verjetno je podpisal pogodbo z nekom, ki ga ni želel izgubiti, ma ja ti verjetno ne bi zahteval takšne plače, če bi jo lahko dobil. In ker imaš vedno polna usta Amerike, ali se zavedaš, kakšne razlike so šele tam, ne glede na strankarsko opredeljenost.
tu politika nima nič opraviti, razen ko bo plačan iz državnega proračuna, ja.
se strinjam, denarja je dovolj, vendar ni pravilno razporejen, ampak, kaj ravno tega ne zagovarjaš ti in ti razlike med plačami niso tuje.
Mogoče bi razložil, kako lahko psuješ z levičarjem nekoga, ki je bil do nedavnega prvo pero Slivnikovega Maga, diplomirani teolog, sedaj pa urednik, ki kljub črnuharskem vreščanju o udaru na Delu enkrat tedensko še vedno prepušča celo stran za nebulozne komentarje zlatemu dečku in dosmrtnemu članu strankarskega podmladka Janševe SDS, Mateju Makaroviču.
Na uho ti prišepnem: Non olet. Ampak to nima nobene veze z levičarstvom. Le z njegovo globoko potrebo po gospodarju se malo tepe, ampak – kot pravi star vic, kurb nikoli ne zmanjka, le denarja včasih.