Najdi forum

Splash Forum Politični čvek MESEČNA PLAČA OKOLI 19.5000 EVROV!

MESEČNA PLAČA OKOLI 19.5000 EVROV!

Janez Markeš ima okoli 19.500 evrov mesečne plače.

No, temu ne bo potrebno štrajkat. Ima dobrega delodajalca, ki zna poskrbeti zase.

Ostali mu niso mar, ne njemu in ne njegovem oprodu Markešu.

“Lepa” prihodost čaka Slovenijo, če se uresniči zamenjava vlade.

No, zdaj se še v “lepši” in dejanski luči pokaže njegovo agresivno izvajanje pred nekaj dnevi na RTV! Zadaj za takšnim nastopom je damo denar, denar in še enkrat denar!

Prodan človek. Fuj!

brez skrbi, so bo uresničilo, ostalo pa le dokaži.

Je iz zanesljivih virov, si pa strokovnak in ne dvomim v tvojo sposobnost pridobitve dokaza.

Glede na to kako si kritična me čudi ravnodušnost do plače 19.500 evrov plače. Zanimivo.

Pozabil si napisati od kot ti ta podatek.
Ali mogoče ne veš kaj to pomeni? Potem na kratko.Napiši točno od kje si dobil oziroma prepisal ta podatek. Ni potrebno linka. Samo napiši:
vir: ta pa ta …..

Bo šlo.

Markeš je in je bil vedno tisti, ki je imel jajca biti PROTI. Malce zgodovinskega spomina ne bi škodilo nikomur.
Koliko plače ima ne vem, močno pa dvomim, da je ima toliko saj poznam kako se gibljejo plače odgovornih urednikov.
Sicer, pa dokaži svojo trditev, če nisi samo Voduškovo gnilo jajce!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ta “informacija” je navadna izmišljotina, ki ji očitno tukaj na forumu nihče ne verjame, zato tudi ni odziva na tvoj post. Zakaj bi morali tisti, ki ne verjamejo, iskati dokaze, da je tvoj podatek resničen. Najbrž se s tem manevrom skušaš izviti iz zagate, v katero si se sam spravil. Torej, dokaži, da je to, kar trdiš res, sicer bo obveljalo, da si se v tem primeru grdo zlagal.

No, pa ste se sami spravili v situacijo, ki jo očitate Janezu Janši. Vse so krivi drugi, samo Markeš in Šrot ne.

Primeri:
“… Voduškovo gnilo jajce.”
“… saj poznam kako se gibljejo plače odgovornih urednikov.”
(Ne poznaš, si za časom, odvisno je kdo je lastnik)
“….si se v tem primeru grdo zlagal.”

Saj ni potrebno verjet, zaradi tega je to še vedno res. Markeš ima okoli 19.500 evrov mesečne plače.

Markeša nisem marala, ko je bil urednik Maga in ga ne maram zdaj, ko je urednik Dela. Novinarjem, ki se obračajo po vetru, ne zaupam, saj več kot očitno zasledujejo le lastne interese. Ne vem pa, česa naj bi bil Markeš “kriv”, saj si plače, kakršnakoli že je, ni sam določil.
Ko kdo tukaj na forumu kritizira vlado, Janšo ali koga drugega iz desne opcije, njihovi pristaši takoj zahtevate, naj to dokaže. Potem pa ti navržeš neko kao “informacijo” in ko te Ninej pozove, da jo dokaži, ji zabrusiš, naj si dokaze priskrbi sama. Pravi janševski cinizem.

Informacija o Mar-cash-ovi plači je točna. S Pivovarno Laško se je kar sam zmenil za plačo, ker mu je Slivnik ni hotel podpisati. Mar-cash je dobil to plačo nekje avgusta oz. septembra.

Ja, tako je to šlo.

strpna:
“Ne vem pa, česa naj bi bil Markeš “kriv”, saj si plače, kakršnakoli že je, ni sam določil”

1. tvojo ravnodušnost do “kakršnekoli” plače, to je 19.500 evrov obdrži enako tudi do “kakršnekoli” plače po 400, 500 evrov.

Nikar ne spreobračaj mojih besed, nikjer nisem omenila ravnodušnosti. Markeš si plače, kakršnakoli že je, ni sam določil (ali, če ti je bolj razumljivo, odobril), ampak je to storil nekdo drug. O tem sem govorila.
Sicer pa tej “zanesljivi” informaciji jemlje verodostojnost že to, da jo je mogoče tako lepo umestiti v kontekst blatenja Janševih trenutnih največjih sovražnikov, Dela in Pivovarne Laško.

Napisala si “kakršnakoli že je”. To pove, da ti je vseeno oz. si do take plače ravnodušna.

Privolila sta oba, ker sta drug od drugega odvisna.

“zanesljivo” prav razmišljaš.

Mislim, da nisi funkcionalno nepismen in da moje besede namenoma napačno tolmačiš. Janševski pristop pač.

Da ne bo nesporazuma. Res bi želel, da mi pojasniš kako razumeš besedno zvezo “kakršnakoli že je”. Razumem jo kot sem napisal. Mislim, da nisem v zmoti, ali pa?

Ne razumem pa, kaj ima tu zraven Janša. Tlačite ga prav povsod, v isti sapi pa govorite, da je on tisti grdi.

Torej, namesto “kakršnakoli že je” bi lahko napisala takole:

… saj si plače, pa naj gre za 19.500 € ali kakšno drugačno vsoto, ni sam določil.

Izraz “kakršnakoli že je” torej ne označuje moje ravnodušnosti, temveč dejstvo, da ne ti ne jaz ne veva, kakšna je Markeševa plača v resnici, kar pomeni, da bi lahko bila “kakršnakoli”.

Glede omenjanja Janše: zdi se mi, da je edini namen te teme očrnitev Janševih nasprotnikov. S tem ne bi bilo nič narobe, če bi uporabil verodostojen podatek, ki bi ga podkrepil z navedbo vira ali dokaza. Ker pa ga nimaš, se iz zagate izvijaš s cinizmom in obračanjem besed. To pa je že tipičen janševski slog.

Tudi če res dobi tako plačo, je verjetno to samo bruto.

Ja, revček dobi neto ene 9.300 evrov. ne vem kako preživi s to revščino!?
Svojega delodajalca pa košta ene 24300 evrov. Izračunajte koliko dobi država!!!!!!!!!!

Od nekje bo morala krit izgubo od prodaje NKBM. Iz plač delavcev je ne bo tako kmalu pokrila.

Zabavno. Če ne bi šlo za urednika, ki bi ne bil naklonjen skrajni levici in ne bi zanje izvajal propagande in poneumljanja “morali temu pehaču za dobički plačo zmanjšati in dati več delavcem,” ker pa gre za njihovega človeka ni več “kapital”, ampak le še “delo”.

ma sedaj pa prosim nehaj, verjetno je podpisal pogodbo z nekom, ki ga ni želel izgubiti, ma ja ti verjetno ne bi zahteval takšne plače, če bi jo lahko dobil. In ker imaš vedno polna usta Amerike, ali se zavedaš, kakšne razlike so šele tam, ne glede na strankarsko opredeljenost.

tu politika nima nič opraviti, razen ko bo plačan iz državnega proračuna, ja.

se strinjam, denarja je dovolj, vendar ni pravilno razporejen, ampak, kaj ravno tega ne zagovarjaš ti in ti razlike med plačami niso tuje.

Ne verjetno, sigurno je bila podpisana pogodba zato, ker ga ni želel izgubiti. Saj je Markeš vendar odgovorni urednik Dela.

Mogoče bi razložil, kako lahko psuješ z levičarjem nekoga, ki je bil do nedavnega prvo pero Slivnikovega Maga, diplomirani teolog, sedaj pa urednik, ki kljub črnuharskem vreščanju o udaru na Delu enkrat tedensko še vedno prepušča celo stran za nebulozne komentarje zlatemu dečku in dosmrtnemu članu strankarskega podmladka Janševe SDS, Mateju Makaroviču.

Na uho ti prišepnem: Non olet. Ampak to nima nobene veze z levičarstvom. Le z njegovo globoko potrebo po gospodarju se malo tepe, ampak – kot pravi star vic, kurb nikoli ne zmanjka, le denarja včasih.

New Report

Close