Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu meseni užitki

meseni užitki

čemu in za kaj in koliko in komu:))) bi se želeli odpovedati v tem postnem času?

Ali pa komu ali čemu in v kolikšni meri ste se pripravljeni bolj posvetiti, se potruditi v tem času, ko naj bi človek, za svojo duševno obnovo nekaj naredil zase.

Ne kot verska zapoved ampak kot pomladansko čisčenje:)

Naprimer….nič alkohola, nič cigaret, nič čokolade, nič mesa…….ali zelo malo;)

ali…nič sexa, nič varanja, nobene laži…..vsak dan poljub pred odhodom, bolj bom pomagal ženi, vsak dan jo bom vprašal, kako je preživela dan, rekel ji bom da jo imam rad, prinesel ji bom zvončke….masiral ji bom hrbet….40 dni:)

Vaša odločitev? če je ali bo;)

no razen, če mi ne prerokuješ, da bom našel kakšno svežo trapico, ki me bo naučila kozjih molitvic…hahah

leta letijo - iščem stevardeso

Raje brez hrane kot brez sexa.Ja se bo treba potruditi s kakom dobrim delom in se nečemu odpovedati.Sexu že ne:-)

40 dni brez alkohola, halo? kaj pa naj delam z vinom, ki ga imam v kleti? vsak dan ga pijem in ga še bom naprej. brez sexa pa tak že znam živeti, če nekaj let to ne počneš, pol se tak odvadiš

hec kajne?

Trenutno, danes sem brez vsega, razen mesa………….šnicli se že pečejo………:))))

me prav zanima kak dolgo boš lahk seksal če boš brez hrane

ne ni hec, vino mam res v kleti, pa da sem bila nekaj let brez sexa tudi ni hec

JA JA……NI VIDETI…….

Človek bi moral bit v vsem zmeren… raje premalo kot preveč…. (stara ljudska modrost)
Jaz običajno ne pretiravam, zato se pa tudi ne grem takega posta.

Je pa res, da so raziskave na črvih pokazale, da so dlje živeli tisti črvi, ki so jih zelooooooo skopo hranili. Oni v drugi skupini, ki so žrli ko mali prasci, so pa hitro pocepali, hehe….

Saj ne, da je človek črv….. pa vseeno….

da ga pijem ali da ne sexam? to je zdaj vprašanje

Ej, do kdaj traja ta prepoved? Imam ene par spolovnih zadev na kosilih, pa nebi rad koga užalil… 🙂

40 dni………..baje.

danes je strogi post za krščane, ker je pepelnična sreda, se kao ne je mesa

drugače pa naj bi post trajal 40 dni, do velike noči

New Report

Close