Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meso v lidlu,spinu,hoferju?

Meso v lidlu,spinu,hoferju?

Je res v eurospinu meso slovensko? V hoferju vem, daje. Kaj pa lidl? Kako ste zadovoljni z mesom v teh trgovina?

a misliš, da je tuje meso kaj drugačno od slovenskega? živali futrajo več ali manj z isto hrano… izjema je mogoče edino bio meso.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

V Hoferju in Eurospinu ne kupujem mesa, v Lidlu le določeno meso, ki je ok.

V Hoferju je svinjina (zrezki), piščanec (cel), goveji koščki za golaž, dobro. Mleto goveje mi pa ni všeč.

Meso v Hoferju je slovensko – vso! Okusno, sveže.
Imaš mleto samo goveje, imaš pa tudi svinjsko & goveje mešano mleto.
Kupujem vse vrste – doslej zelo zadovoljna, cena nižja kot v Mercatorju ali drugih trgovinah.

Ni važna trgovina – nikoli ne kupujem pakiranega mesa, ampak želim, da mi ga mesar odreže od kosa, ki ga pokažem ali pa zapakira kos, ki ga izberem.

Mi smo samo enkrat kupili goveje zrezke v Hoferju in so smrdeli, ko sem jih spekla. Smo jih stran vrgli. Od takrat dalje ne kupujemo vec mesa tam.

Jaz od prvega dne kupujem meso tudi v Hofru, pa je vedno sveže. V vseh letih ni bilo nič narobe. V Lidlu je v glavnem nemško meso, so pa občasne akcije tudi slovenskega mesa. V Spinu je pa vse slovensko meso, zelo dobro, mesar ga sproti pakira. Še nikoli nisem dobila smrdečega mesa, razen v Mercatorju večkrat in v Tušu tudi večkrat. V Tuš ne hodim več že leta, v Mercator pa še, vendar nikoli po meso, ker je vedno staro, ga premalo prodajo in potem jim zasmrdi.

Jaz pa samo v Mercatorju kupujem meso, pa še to samo v enem, kjer vem, da mi mesar res 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da tako meso kot ga hočem in kjer mi tudi pove, da npr tega in tega mesa sam ne bi kupil ampak bi raj počakal recimo do srede ali četrtke (kadarkoli že dobi robo). Tako da res kadar imam namen kupit meso, grem pač v ta Mercator. Za Hofer in Lidl pa mi niti na misel ne pride, da bi kupovala pakirano meso. Za Eurospin pa sem enkrat to sicer doživela, vendar pa tudi slišala, da imajo v Sloveniji vso robo tako, da je treba v roku največ dveh dni uporabit zaradi pretečenega roka uporabe. Tako da meso odpade 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Ne vem pa kako meso imajo v Sparu in E.Leclercu

Enako.

ah merkator, večina svinjine iz Belgije, Danske, Nemčije, Nizozemske………….samo še govedina zaenkrat slovenska. Ne vem kaj zmeljejo, ker na mletem piše, da je iz SI.

Dajte mal punce brat deklaracije, tud pri mesarju (največkrat piše vzrejeno v Nemčiji……zaklano v SLO), pa tudi iz Mađarske je že bilo v vitrinah. Večina pršutov, ki so iz našega Krasa tudi iz Lokev je pa Mađarskih. Zelenjava in sadje pri Merkatorju pa večina Španija in Nizozemska.

Pri Hoferju in Lidlu večina zelenjave iz Avstrije in tudi meso večinoma vzrejeno in zaklano v SLO.
V ELeclercu večina mesa slovenska vzreja in zakol, Špar pa ima že veliko uvoženega mesa ali uvoženih živali in zakol pri nas.

Jaz berem deklaracije, čeprav dvomim, da je vse res kar piše v vitrinah in na paketkih. Mislim, da nam marsikaj podtaknejo, samo da gre v promet.

Še Arvaj prodaja govedino iz Mađarske, goveje kosti pa iz SLO…ne moreš verjet!

Ah, kaj vse ne pojemo?

Jaz poznam Eurospin iz Itlije in vem, da je pri njih enak sistem: meso pride in ga sproti pakirajo, lahko greš tudi do pulta, poveš, kaj češ in ti zapakira tisti kos. Jaz s tem nimam problema, ker itak 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} meda kupim direktno od kmeta, 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa po štacunah in kar je “štacunskega” mesa je vse totalno ista pašta – bleda senca domačega mesa – žal!

Jaz pa v mečkator nikoli več po meso – že itak mi zgleda utrujeno, ampak zadnjič so imeli neko akcijo po cca 7 evrov/kg, prosim, če mi ga zmelje, gospod prijazno naredi, ampak zaračuna 8,5€. Vprašam, če se hecajo ali račujanjo 1,5 evra za faširanje??? pa mi pokaže znak na steni, da kao vse posebej mleto računajo po tej ceni. Sem mu rekla super, da vem, naslednjič mi boste pljučno sfaširali po tej ceni, a prou?
Ampak naslednjič me tako ali tako ne bo k njim, Leclerc je čez parkirišče, mesarji total prijazni in meso deluje veliko bolj sveže. Adijo, zarad mene lahko po deset ojrov nategujete folk.

v Mercatorju, kjer živim, Ljubljana, sem zelo zadovoljna z mesom…Vedno sveže, tudi cenovno ugodno…
Kjerkoli sem do sedaj kupila, mi ni bilo všeč..

spe lapate v tri… berite deklaracije, pozanimajte se od zaposlenih, ki tam delajo in jih dobro poznate, da vam povedo resnico, izvedeli boste, da imajo povsod sranje in dobro robo, torej gres po nekaj v eno štacuno, po nekaj v drugo, čisto v vsali štacuni je sranje, je ni brez tega!!!! Torej hvala bogu za izbiro. V lidlu imajo veliko mesa iz firme meso Kamnik…

a ne… madona… kaj smo vse jedli preden so uvedli sledljivost… je bil zmer dober mesek, tud ce je bil iz madzaros, begijski al pa avstrijski, zdej pa kar na enkrat to meso ni vec dobro, je boljse slovensko ceprav po okusu ni nic drugacno od tistih zivali nekje iz madzaros al pa belgije… vse futrajo z isto hrano, svinjsko meso je se zmer od svinje, goveje od goveda, piscancje od piscancev, kurje od kur edin tle mogoce lahk meso od kaksne mone poturijo sam da se proda…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz ponavadi kupim meso kar v privat domačih mesnicah, če pa že nakupujem v trgovini pa vedno vzamem svežem mesu v trgovinah Tuš, ker imajo daleč najboljše steake, pa domače klobase in pa vrhunsko zaseko.

Bi le dodala, naš pes mesa iz Eurospina, Lidla in Hoferja (piščanec) tudi od daleč ne povoha, smo mu dajali par dni za pored je raje jedel brikete.
Iz Eurospina nobenega mesa, Lidla nobenega iz Hoferja je pojedel govedino. Aha pa iz Mercatorja purana, kar odskoči.
Zakaj ne vem, samo tako je. Z razliko od mesarja, ko kupimo, tam pa navali, pa npr je tudi Perut Ptuj… kje je tu logika, res ne vem.

Kolikor sem jaz seznanjena ima LIDL dobavo mesa iz Meso Kamnik …

Res je tudi če je avstrijsko italijansko to je ena ura od nas

New Report

Close