Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mesto New Delhi ima 33 mio prebivalcev

Mesto New Delhi ima 33 mio prebivalcev

Berem en prispevek o slabem zraku v Indiji, natančneje v New Delhiju, kjer so zaprli šole zaradi zelo visoke vsebnosti smoga. Ampak 33 mio prebivalcev v enem mestu??? Res neosveščeno in primitivno do konca. Jim njihova miroljubna religija ne pomaga osvojiti vsaj osnove znanja, kako gre pri reprodukciji, zaščiti itd.? 33 mio ???

Noro in za nas nepredstavljivo. Drugače  leto planiram potovanje v Indijo, verjetno je čisti šok umazanija in pa tako veliko ljudi .

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna329, 18.11.2024 ob 22:37

Noro in za nas nepredstavljivo. Drugače  leto planiram potovanje v Indijo, verjetno je čisti šok umazanija in pa tako veliko ljudi .

Ne bi šla tja ….. Kriminala in umazanije polno, podkupljivih uradnikov precej. Ni šans. Izberi vseeno raje kakšne terme Snovik ali kočevski pragozd 🙂

Res, ob tolikih lepih in zanimivih krajih na svetu tudi jaz ne bi rinila v tisto svinjarijo in cigajneraj.

Se pač ogneš Delhiju pa je. Indija je zelo pisana, zanimiva, veliko stvari je za videti. Zagotovo pa boš doživela kulturni šok, marsikaj oz. vse je precej drugače kot pri nas. Dobro se pozanimaj, kaj te čaka, potem ta šok ne bo prevelik.

Lepo potovanje ti želim. Meni je bila Indija čudovita.

Grenivka422, 18.11.2024 ob 22:26

Berem en prispevek o slabem zraku v Indiji, natančneje v New Delhiju, kjer so zaprli šole zaradi zelo visoke vsebnosti smoga. Ampak 33 mio prebivalcev v enem mestu??? Res neosveščeno in primitivno do konca. Jim njihova miroljubna religija ne pomaga osvojiti vsaj osnove znanja, kako gre pri reprodukciji, zaščiti itd.? 33 mio ???

Res je. Recimo tudi če pogledaš Šanghai na Kitajskem z več kot 25 miljoni prebivalcev. Zaostalo do amena:

dd45bb4bf170b4630f2502b61b75050e

3853e53277eeff0f5c3a25a9eb4ae50e

district Huangpu Shanghai China

image3

Ko bi bili vsaj pol toliko razviti kot ena Ljubljana.

poglejte na you tube indija,afrika,azija,svinjarija v revnih predelih,se kotijo kot podgane.ne grem niti v london ali pariz niti nemčijo jki je napol muslibom pa spomladi obiskal češko

jutjub, 20.11.2024 ob 18:00

poglejte na you tube indija,afrika,azija,svinjarija v revnih predelih,se kotijo kot podgane.ne grem niti v london ali pariz niti nemčijo jki je napol muslibom pa spomladi obiskal češko

Razmnoževanje je za določene vere/religije in afriška plemena vrh vsega, tam ne pomaga nobeno osveščanje. Ozračje pa najbolj onesnažuje Azija, a tam ni zelene agende? Indijo sem pred davnimi leti gledala drugače, ko pa pogledam številke, me pa mine. Ne vem če je ta statistika sicer prava, a si res ne znam predstavljati 33 mio mesto. Sigurno jih je kje še več. Pa to en po drugemu hodijo, higiena zelo vprašljiva, visoka kriminaliteta. Zadnjič je v Indiji zgorela ena bolnišnica, kjer je umrlo 10 otrok/novorojenčkov. Po moje delajo to plansko, da jih je čim manj, varnost, higiena jim je pa španska vas.

Tokyo – 38+ miljonov ljudi. In nima niti približno tako svinjskega zraka (niti blizu) kot Indija na splošno. Nima to nobene veze s št. ljudi. Nyc – 8+ miljonov ljudi, pa zelo dober zrak kar se mest tiče (izvzeto sedaj zaradi požarov). O tem kako je kje svinjsko bi se pa tudi dalo….tokyo je v večini zelo čisto mesto. Samo primerjava – manhattan (del nyc) ima toliko prebivalcev kot slovenija na površini Ljubljane cca. Da vse slovence v Ljubljano spravimo živet, bi se prvo kot prvo pobili, kot drugo bi bilo pa krepko bolj svinjsko kot je tam :D. Bi bili bližje New Delhi kot si očitno večina rada prizna 🙂

Ampak ti pa  res z vsako svojo objavo dokazuješ kako brezmožgansko bitje v resnici si. Po moje še nikol nisi bla v pravem mestu.

No, to je pa dost tud od politike upravljanja odvisno in vrednot populacije. Japonci so že od mejhnih nog učeni, da se za okolje skrbi. Nasplošno so zlo odgovorni.

Pisala sem nasplošno, je pa onesnaženje zraka sigurno povezano z ljudmi, ne samo od tehnološkega napredka. Sem tudi napisala, da so še večje številke v mestih. Eno z drugim je povezano,  prepleteno. Razmnoževanje, tehnologija in zrak.

Verjemi, da en povprečen slovenec pusti 10x večji ogljični odtis kot en povprečen indijec. Če se že zgražate, se zgražajte nad sabo.

Dežele zapečenih cigotov, korupcije, kriminala, zaostalosti in satanistične new age religije. Jebala vas Indija.

Pa še za Viharno drisko: ko stopiš ven iz kitajskih super duper čebelnjakov, se znajdeš v srednjem veku. Blatne steze, vasi brez kanalizacije, poševnookci, ki te prezirajo in hardcore komunistični režim. Dežela sužnjev in proizvajalka poceni dobrin za razvajen zahod. Zrak v kitajskih velemestih pomeni raka na plučih. Tam je vse onesnaženo z ribam vred.

Blue396, 20.11.2024 ob 18:55

Verjemi, da en povprečen slovenec pusti 10x večji ogljični odtis kot en povprečen indijec. Če se že zgražate, se zgražajte nad sabo.

Ja. Samo z visenjem na internetu zasvinjajo več kot povprečen indijec v letu.

Bila v New Delhiju pred kratkim. Mesto ogromno vendar, se ta populacija porazdeli, saj so to vse okrožja. Veliko delajo na čistoči v samem mestu, kajti mlajša generacija je bolj ozaveščena in spodbuja prebivalce, da se smeti pospravijo vsak dan. Kar je bilo pred leti nepredstavljivo. Zato je po novem mesto razmeroma čisto. Lahko rečem, večja svinjarija je pri nas, ki naj ne bi bili cigani a ne? Pa smo, oziroma ste, v mestih, ob morju, v gorah puščate za seboj gore smeti. Da ne govorimo o nastlanih avtih, po obrobjih gozda, posebej v času nabiranja gob. Zadnjič je bil prispevek, kjer je pokazano, kako so zaparkirali celo pohodniško pot.

Zrak v New Delhiju je pa res onesnažen, nepredstavljiv promet. Ukinjajo  motorne rikše, in spodbujajo električne rikše. Indija me je v razvoju zadnjih deset let zelo presenetila. Za vzhodom Europa krepko zaostaja v razvoju. V Sloveniji žel promet, avtobusni promet katastrofa. Iz MB v Koper bi moral vlak prispeti v dveh urah, prispe pa v petih. Avtobus prav tako. Železnice in ceste obup. Kar naprej delajo in kar naprej so razrite. Nikoli ne prideš iz enega konca na drugega brez zastojev in cijazenja. Ampak ja glavno, da vemo, da je Indija na slabšem. Ni, ona se razvija s svetlobno hitrostjo. Mi pa ob vsem kar nam nudi ugodje, nazadujemo. Najbolj pa rastemo v kriminalu, nasilju odraslih in mladostnikov. In o zbiranju zamaškov za zdravljenje otrok. Jp Indija Koromandija pred domačim pragom.

Dan potem, 20.11.2024 ob 21:30

Bila v New Delhiju pred kratkim. Mesto ogromno vendar, se ta populacija porazdeli, saj so to vse okrožja. Veliko delajo na čistoči v samem mestu, kajti mlajša generacija je bolj ozaveščena in spodbuja prebivalce, da se smeti pospravijo vsak dan. Kar je bilo pred leti nepredstavljivo. Zato je po novem mesto razmeroma čisto. Lahko rečem, večja svinjarija je pri nas, ki naj ne bi bili cigani a ne? Pa smo, oziroma ste, v mestih, ob morju, v gorah puščate za seboj gore smeti. Da ne govorimo o nastlanih avtih, po obrobjih gozda, posebej v času nabiranja gob. Zadnjič je bil prispevek, kjer je pokazano, kako so zaparkirali celo pohodniško pot.

Zrak v New Delhiju je pa res onesnažen, nepredstavljiv promet. Ukinjajo  motorne rikše, in spodbujajo električne rikše. Indija me je v razvoju zadnjih deset let zelo presenetila. Za vzhodom Europa krepko zaostaja v razvoju. V Sloveniji žel promet, avtobusni promet katastrofa. Iz MB v Koper bi moral vlak prispeti v dveh urah, prispe pa v petih. Avtobus prav tako. Železnice in ceste obup. Kar naprej delajo in kar naprej so razrite. Nikoli ne prideš iz enega konca na drugega brez zastojev in cijazenja. Ampak ja glavno, da vemo, da je Indija na slabšem. Ni, ona se razvija s svetlobno hitrostjo. Mi pa ob vsem kar nam nudi ugodje, nazadujemo. Najbolj pa rastemo v kriminalu, nasilju odraslih in mladostnikov. In o zbiranju zamaškov za zdravljenje otrok. Jp Indija Koromandija pred domačim pragom.

No fino da si videla vse iz prve roke. Sigurno pa nismo bolj umazani od Indijcev 😀Je pa res, kar omenjaš glede pohodnikov in umazanije po cesti. Ogromno sem bila v življenju na poti po Sloveniji in videla vse živo. Samo čvekanje o čistoči, zunaj pa res svinjak. Žal pri nas tudi šepa osveščenost, ljudje so zaradi komoditete zelo malomarni.

Grenivka422, 20.11.2024 ob 21:47

No fino da si videla vse iz prve roke. Sigurno pa nismo bolj umazani od Indijcev 😀Je pa res, kar omenjaš glede pohodnikov in umazanije po cesti. Ogromno sem bila v življenju na poti po Sloveniji in videla vse živo. Samo čvekanje o čistoči, zunaj pa res svinjak. Žal pri nas tudi šepa osveščenost, ljudje so zaradi komoditete zelo malomarni.

upam si trditi, da glede na majhno populacijo podalpske deželice, vse ugodje, mi nam je dano, da smo bolj umazani. Prosim ustavi se kdaj na kakšnem počivališču in poglej svinjarijo. Človeški drek in robci ob potkah na obrobju mest. Pred kratkim mestna pot in tik ob cesti je pač se posral. Hm zelo zanimivo, kaj je nam čisto normalno, kajne.

Grenivka pohvale, da vidiš, kajti koliko nas pobira te smeti, za umazanci.
Gospa  v pokoju vsak dan hodi daljšo turo in zraven pobira smeti in prazni koše. Pa ji to ni potrebno. Par fant in dekle vsako poletje namenita dan za čistiti Slovensko Obalo, sama sem ju srečala s polno  veliko vrečo smeti.

Ja sigurno da ne. Populacija kjer imate vsi toplo vodo in možnost mila, smrdite pa k….ja slovenci so zelo čist narod. Zato hladilniki v potokih, bajte polne svinarije, ljudje smrdijo, mularija pride krmežljava v šole in v posranih plenicah v vrtce, folk se tu hvali da se 2x tedensko tušira, enkrat mesečno posteljnino preobleče pa drek si s suhim papirjem brišete in si domišljate da ste čisti. AMpak ej sigurno ti, ki še nikoli nisi bila v indiji ali pa poznala kakšnega indijca veš da so oni bolj svinjski od mastnih brezzobih slovencev.

YouTuber Nearly Raped in India – My Advice & Harassment Experiences (Travellight Reaction)

.https://www.youtube.com/watch?v=cUHcxVV29QA

New Report

Close