Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute mesto za okolico

mesto za okolico

Iščem možnost in alternativo. Želje so eno, zmožnosti pa drugo.
Sem mlada upokojenka, bolna. Mož bo še v službi nekaj let. Prihranjenega imava nekaj denarja in živiva v primerno velikem stanovanju -dvosobnem v večstanovanjskem bloku v tretjem nadstropju brez dvigala.. To je če prodava stanovanje skupaj okrog 60 000.00 evrov in mesečno dobiva skupaj 1400,00 evrov.
Vedno sem si želela živeti nekje izven mesta, kjer bi imela manjši kos zemlje za vrt in zelenico, kužka, muco…Pred kratkim sem pričela iskati primerno hiško, dober stanovanjski vikend, ali stanovanje z večjo teraso, atrijem…pa ne najdem nič kar bi s sredstvi, ki jih imam na razpolago lahko plačala. 🙁
Ne upam pa vzeti večjega kredita. manjpšega za avto že imam. Kakšne so možnosti , tu pišete o nekakšnih zavarovanjih…hipotekarnih kreditih…
A agencije, ki prodajajo stanovanja, vzamejo v račun stanovanje, ki ga poseduješ’ Ali počakajo, nekaj mesecev, da stanovanje prodaš??? A li si prepuščen lastni iznajdlivosti in se ti zalomi, kaj potem?
kAKŠNE SO VAŠE IZKUŠNJE? kAKO SE LOTITI TEGA?
Menjala bi predvsem zato, ker ni dvigala in možnosti lastnega koščka zelenice.
Živim na štajerskem koncu, mož je v službi v Mariboru.Pride v poštev vse oddaljeno okrog 10 km iz mesta.

New Report

Close