Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Metabo caj

Metabo caj

Kaksne izkusnje? Je katera shujsala?

Zivjo tudi mene to zanima hvala

Resno?

Mislim, saj bi bilo fajn, če bi. Ampak žal brez spremembe prehrane in kaloričnega deficina ne bo nič.

Če pa spremeniš prehrano in ješ manj kot porabiš, potem pa ne rabiš takih in podobnih zadev.

Dajte si že enkrat dopovedat, brez tega, da si v kaloričnem deficitu ni hujšanja.

Tole sem našla na FB:

Sestavine: 20% kopriva, 20% šipek (plod), 20% navadni koprc, 20% materina dušica, 10% šentjanževka, 10% žajbelj.

Sem prepričana, da če kupiš posamezne vrste čajev pri zeliščarki ali pa v trgovini in si sam namešaš, je bistveno, bistveno ceneje. Če že verjameš, da to res pomaga pri hujšanju. Ampak tukaj žal ni ene sestavine z dokazanim shujševalnim učinkom.

Upočasnjena presnova je posledica številnih dejavnikov, hormonskih motenj, staranja, nepravilne prehrane, nezadostne telesne aktivnosti, …
Ena od posledic je prekomerna telesna teža, zaradi katere se večina ljudi počuti nezadovoljnih s svojim izgledo in so brez samozavesti.
✔️Metabo čaj bo poskrbel za vašo težo in razstrupljanje – Kako pa?
✔️Uspešno uravnava vročinske oblive v menopavzi. – Resno?
✔️Spodbuja počasno delovanje ščitnice. – Jao
✔️Regulira odvečno težo – To verjamem, regulira, da ostane taka kot je.
✔️Čisti telo toksinov. – tole je itak nateg, za čiščenje toksinov imamo jetra in ledvice. 
✔️Uravnava pomanjkanje železa v krvi. – Ja, tako da ostanemo v pomanjkanju
✔️Čisti maščobne obloge (holesterol) iz krvnih žil. – OMB
In to še ni vse:
👍 Čaj je zelo okusen in 100% organskega izvora. – stvar okusa
🔝 V povprečju izgubite 3-5 kg ​​na mesec. – ja, če spremenite prehrano in porabite več kot pojeste 
Izkušnje so različne, a zelo pozitivne. – seveda, vsak težko prizna, da se je pustil nategniti
❗ Pri hujšanju je za boljše rezultate priporočljiva kombinacija z Anticelulit gelom 200 ml 16.13 € – aha še eno stvar, ki ne deluje je treba kupiti, za zihr

New Report

Close