Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meta,čakam

Meta,čakam

Se ti je že uspelo prebiti v Primoževo kletko izobčencev?
Lp
Sp

Evo me! Sem se mogla se “včlanit”!

Saj tud jaz sem še frišn tu notri.Sta me žverca in sonček zvlekli sem notri,pa je kar prijetno.Izgleda,da nas Primož pusti pri miru in ga lahko serjemo do daske.
Kaj počneš drugače?
Sp

A tukaj ni čisto resno ni cenzur? Pa jahanja po naših besedah po dolgem in počez?

Po mojem bi se tale forum moral glasiti “za nemoralne” ker bi samoi takrat imeli mir in bi onim tamoralnim bilo ziher izpod časti tule gori viseti

Zaenkrat kaže,da je tako.Primoža sem sicer vprašal,če lahko porno govorimo in ni bilo odgovora,kar lahko pomeni tudi dovoljenje.Torej,fukajmo se svobodno tu,saj so ravno za nas naredli ta forum.
Lp
Sp

Aja! Tole sem te hotela vprašat, kaj imaš proti veterinarjem? Moj dragi je tudi vet. pa mislim, da edini kateri se ima kaj za pritoževati, sem jaz… dela namreč tudi na terenu, ne samo v ambulanti

Meta!
Tako kot so nas špegali na prejšnjem,tako so tudi tukaj,verjemi.Samo se bojijo oglasit,ker vedo,da je to raj za nas,živali.In ne zveri dražit,sploh če je v svojem okolju …:-)))
Sp

Boljše za njih da tudi tak mislijo!!!

Sem faliran študent veterine.Živali imam sicer neskončno rad,vendar raje kot kravje pičke sem imel vaše,ženske.zato sem prilezel samo do tretjega letnika in pol pa je ljubezen usekala,pa ljubezen do otrok :-))) in zdaj sem tam,kjer sem.
Veterinar pa ne bi mogel biti nikoli,sem že v začetku zgrešil,na mojo žalost.
Lp
Sp

A ti povem eno anekdoto na moj račun?

Meta,s katerga konca SLO si?Mogoče pa je tvoj dragi,moj bivši sošolec?
Kar tko,za iztočnico!
Lp
Sp

Povej,ušesa moja napeta!

Bi rekla, da je par let mlajši od tebe, pa v zadnjem letniku si še malo več časa vzel tako da… Ej, kaj pa ima zveze s katerega konca sem in ali je moj dragi bil tvoj sotrpin???

Imaš prav,nobene!Samo lepše mi je z bolj znano osebo komunicirat.
Jaz sem iz N Primorske,tam med hribi,kjer samo še volkovi manjkajo,da bomo srednji vek.
Lp
Sp

No, anekdota! Moj dragi me večkrat vzame s seboj na teren. Ko mi je bilo prvič, da sem bila prisotna pri osemenjevanju krave (ali telice, ne vem več), mi je “padel v oči” njegov gib, ki ga je naredil po aplikaciji semena. Z roko je namreč pokiclal kravo po ščegetavčku (ja, tudi krave ga imajo kot verjetno sam veš). Krava je tak splazla od sile da se je kar skadilo! In v tistem trenutku, ko sem to uzrla me je prešinilo sledeče. Nisem si mogla priti na jasno kaj je huje, da sexualno zadovoljuje krave ali da bi ženske? No, takrat sem spoznala, da biti veterinarjeva ni kuj tak!

Če ti bo kaj lažje, jaz sem pa Štajerka (živela v MB), ampak zdaj trenutno sem pa na koroškem ker je dragi samo tukaj dobil službo :((

No Meta,jaz do te stopnje nisem prišel.V dveh letih moje veterine smo samo krepane krave in konje seciral,s tem pa res ni velikega užitka.Sploh pa obupnooOOO smrdi.In kar je še najhuje:sošolke so bile tako zategnjene,prfuknjene,vidle so samo tiste krepane živali,tiste pasje,goveje,konjske kurce in se ob tem delale pametne za štiri.Mislim,da jih večina od njih takrat sploh ni fukala,sploh mislim,da so bile še device.
Ah,sem težak,pa saj to je forum za take!
Sp

Pa pravkar sem se spomnila, da imava midva še en neporavnan račun. A se ti tudi spomniš? Ko si me kar naenkrat obsodil, da sem grdo mislila o vas na forumu pa to :(( Upam, da si ujel moje besede, ki so sledile.

Torej geografskih ovir ni.Sva daleč,Koroška je zame ena izmed najlepših SLO pokrajin(poleg naše,seveda;-)).Sta poročena?Kaj otrok?Se dolgočasiš?
No tako se spoznavamo,
Lp
Sp

Mogoče res,ne spomnim se žal,mi pa nekaj ne da miru tvoja webcam,je tako,ali pa spet sekam mimo?
LP
Sp

Madonca, se kar vidi da nisem v pravi formi. Se je tudi mene neki hudič lotil da me hoče nekaj kuhat in se slabo počutim… Ampak se ne bom vdala!

Ja, webcam ja… A da ti ne da miru?

A to pomeni,da te gripa daje(kot mojo ženo),al misliš bolj globalno?
Sp

Nisva poročena, nič otrok. Dolgočasiva pa se zaenkrat ne. Koroška ti je všeč? Jaz si še samo želim od tu. A ne brez mojega dragega! Meni pa se zdi Koroška ful za cajtom. Kot da še tu vlada socialistični režim…

New Report

Close