Meta,čakam
Sem faliran študent veterine.Živali imam sicer neskončno rad,vendar raje kot kravje pičke sem imel vaše,ženske.zato sem prilezel samo do tretjega letnika in pol pa je ljubezen usekala,pa ljubezen do otrok :-))) in zdaj sem tam,kjer sem.
Veterinar pa ne bi mogel biti nikoli,sem že v začetku zgrešil,na mojo žalost.
Lp
Sp
No, anekdota! Moj dragi me večkrat vzame s seboj na teren. Ko mi je bilo prvič, da sem bila prisotna pri osemenjevanju krave (ali telice, ne vem več), mi je “padel v oči” njegov gib, ki ga je naredil po aplikaciji semena. Z roko je namreč pokiclal kravo po ščegetavčku (ja, tudi krave ga imajo kot verjetno sam veš). Krava je tak splazla od sile da se je kar skadilo! In v tistem trenutku, ko sem to uzrla me je prešinilo sledeče. Nisem si mogla priti na jasno kaj je huje, da sexualno zadovoljuje krave ali da bi ženske? No, takrat sem spoznala, da biti veterinarjeva ni kuj tak!
No Meta,jaz do te stopnje nisem prišel.V dveh letih moje veterine smo samo krepane krave in konje seciral,s tem pa res ni velikega užitka.Sploh pa obupnooOOO smrdi.In kar je še najhuje:sošolke so bile tako zategnjene,prfuknjene,vidle so samo tiste krepane živali,tiste pasje,goveje,konjske kurce in se ob tem delale pametne za štiri.Mislim,da jih večina od njih takrat sploh ni fukala,sploh mislim,da so bile še device.
Ah,sem težak,pa saj to je forum za take!
Sp