Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Metanje peska (ometa) v oči

Metanje peska (ometa) v oči

Minister Žerjav je po skrbnem premisleku in po posvetovanju z več kot dvajsetimi eminentnimi strokovnjaki ugotovil, da je šentviški predor sedaj popolnoma varen za voznike, potnike in vozila in je dovolil njegovo odprtje. Škodo, ki bo ob tem nastala, bo moral kriti izvajalec (SCT).

Vse lepo in prav, ampak ena malenkost pa mi sedaj ni jasna. In mi tudi ne bo, ker sem prepričan, da vlada na to vprašanje ne bo nikoli odgovorila. In sicer: če je res, da je sedaj, ko je odstranjen požarni omet, predor varen, ZAKAJ HUDIČA JE BILO POTREBNO OMET ZA DOBER MILIJON EVROV NAJPREJ GOR DATI???

Verjamem, da je Zidar od hudiča, ampak morda pa mu gre tukaj tudi prisluhniti, ko je povedal, da protipožarni omet v projektni dokumentaciji ni bil predviden, da se je investitor nenadoma premislil in od SCTja tudi zahteval, da protipožarni omet naredi točno določeno angleško podjetje.

Ne vem, če sem paranoičen, ampak meni vse skupaj zelo, zeloooo smrdi po korupciji, saj je več kot očitno, da je nekdo naročil omet, ki ni potreben (sja je predor brez njega po zagotovilih strokovnjakov in ministra popolnoma varen), in to za dober milijonček evrov, in to brez javnega razpisa. Ni hudiča, da ni kakšen evrček pri tem obrobnem poslu ostal tudi za kakšnega ministra, ali pa vsaj stranko?

New Report

Close