metastaze
To pa ne bo držalo. Po dveh mesecih stradanja bo bolnik izstradal. Rakave celice so nampeč sprogramirane tako, da so vedno prednostne in jemljejo hranila, če ne gre od drugod pa iz drugih tkiv.
Sicer pa odgovor na vprašanje: da, pri nekaterih metastatskih rakih je to možno, s sistemsko terapijo ali kombinacijo terapij.
A res v alternativi se dogajajo čudeži? V uradni medicini ozdravijo 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh rakov. Ozdravijo! – to je, da raka ni več. Zame je to zadosten čudež in se v takem primeru nikakor ne bi prepustila alternativi.
Kako lahko tako lahkotno predlagate alternativo in s tem človeku zmanjšujete verjetnost ozdravitve?!
ma ne, sprašujem dejansko zato, ker se mi zdi, da v zadnjem času poznam en kup ljudi, ki se borijo s to boleznijo in počasi ugašajo en za drugim… saj je verjetno res težko posploševati, ampak nekako se mi zdi, da grejo stvari enkrat v druge organe je bitka izgubljena. Ne iščem potrditve te teze, le mnenja in izkušnje drugih.
o zazdravljivosti pa imam pač svoje mnenje. sem živela ob nekom, ki so ga zdravili oz. mu podaljševali življenje na tak način. še vedno se mi zdi to pesek v oči in vse kar je treba dati skoz, da pač ostaneš malo dlje na svetu ob svojih zame ne pretehta. pomembna je tudi kakovost življenja.
Prijateljici so letos aprila odkrili raka na pljučih z metastazami na nadledvični žlezi in jetrih. Zdravili so jo z nekimi novimi biološkimi zdravili za kempoterapijo na Golniku. Imela je 6 terapij. Rezultati semptembra so pokazali, da se je glavni tumor na pljučih z 9 cm skrčil na 8 mm in velja za uničenega, metastaz niso več našli. Prijateljica velja za ozdravljeno – zaenkrat.
Medicina raka ne ozdravi, ker za to bolezen ni zdravila, ampak ga odstrani z operativnim posegom. Ozdravila ga bo takrat, ko bo za to obstajala čudežna tabletka …
V veliko primerih pa se rak ponovi. Alternativa pa se predlaga takrat, ko medicina dvigne roke. In v več kot 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ga tudi pozdravi. In če ne bi tako pljuvali čez alternativo, bi bil ta odstotek veliko višji. Medicina in alternativa, bi morali sodelovati skupaj.
In če kdo komu zmanjšuje verjetnost ozdravitve, so to takšni ljudje kot si ti, ki kritizirajo stvar, ki je sploh ne poznajo.
Nisem brala kar ste napisale, samo malo.
Poznam nekoga, ki je z alternativo prišel tako daleč, da metastaz ni bilo več po telesu- preverjeno.
Takrat mu je zdravilka rekla, da če je rak v telesu se samo posuši- a kot tak ostane in lahko kadarkoli ponovno izbruhne. In ko pride do drugega izbruha mu ona ne more več pomagat
No vse skupaj je bilo pred dvemi leti, eno leto je bilo ok, sedaj je pa že zelo hudo
Očitno se da vsaj podaljšati, če že rešiti ne.
No, naj še jst delim eno izkušnjo z vami ….
Pred nekaj leti je naša soseda izvedela, da ima raka na jetrih …..
ne bom opisovala celega postopka od zdravnikov itd. ampak naj povem samo bistvo …..
soseda se je odločila da bo raka izstradala ….. itak noben ni verjeu v take stvari, ampak smo si mislili o.k., če še zdravniki nimajo kaj pomagati, pa naj sproba, če se ji zdi da bo to o.k.
Mislim, ženska je stradala 2 meseca, pila samo en čaj (ki pa ne vem kako se mu reče) IN RAKA IZSTRADALA!!!!!!
Mislim, da je bila celo ena izmed prvih v Sloveniji, ki so ji zdravstveno dokazali, da je to mogoče …. sedaj po več kot 8 letih je ženska zdrava kot riba ….. naj pa povem še to, da so jo zdravniki v bolnišnici še zdavnaj odpisali in domače pripravili na to, da ne bo več dolgo ….. evo to je to!
Razlaga si pa seveda vsak drugače in po svoje ….
Sama osebno po eni strani verjamem v to, ampak pomoje je odvisno na katerem delu telesa je rak …. ne vem – se rajši ne spuščam v to ….
Povedala sem vam samo tako, informativno
Lp, Ella
“Medicina raka ne ozdravi, ker za to bolezen ni zdravila, ampak ga odstrani z operativnim posegom. “
Ne se hecat. Obstaja več načinov zdravljenja raka, poleg kirurškega še radio in kemoterapija (kar je zdravljenje z zdravili – to so lahko citostatiki ali pa hormonska ali biološka zdravila). In ga ozdravi, kot sem že rekla, v 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.