Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek metastaze

metastaze

Ali se vam zdi, da je rak res še ozdravljiva bolezen, ko se metastaze enkrat razširijo po telesu?

Tu bi morda pomagala kaka alternativa.

En teza obstaja. Bolnik bi se naj postil do dva meseca. Po največ dveh mesecih bi lastne celice naj doumele, da še za sebe nimajo dovolj hrane, kaj šele da bi hranile raka.

To pa ne bo držalo. Po dveh mesecih stradanja bo bolnik izstradal. Rakave celice so nampeč sprogramirane tako, da so vedno prednostne in jemljejo hranila, če ne gre od drugod pa iz drugih tkiv.

Sicer pa odgovor na vprašanje: da, pri nekaterih metastatskih rakih je to možno, s sistemsko terapijo ali kombinacijo terapij.

Zelo odvisno od vrste raka. Ni vsak rak ista bolezen.

Nisem gledala dokumentarca, sam slišala sem za to tezo. Po moje naj bi bilo to tako, da bi naj lastne celice “šle v boj”, ne bi pustile rakastim prednosti.

Najbolje je prebrati vse mogoče o alternativi, tam se dogajajo čudeži, v uradni medicini ne. Vsaj kolikor vem.

A res v alternativi se dogajajo čudeži? V uradni medicini ozdravijo 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh rakov. Ozdravijo! – to je, da raka ni več. Zame je to zadosten čudež in se v takem primeru nikakor ne bi prepustila alternativi.
Kako lahko tako lahkotno predlagate alternativo in s tem človeku zmanjšujete verjetnost ozdravitve?!

Koliko rakov z razširjenimi metastazami po vsem telesu ozdravijo v uradni medicini?

Lepo prosim, ne se razburjat, avtorica teme gotovo ni želela krega, jaz pa še manj. Še napisala sem, da ne vem.

Sem slišala za tak primer. Res je tumor izginil, po nekem času pa se spet pojavil. To je predvideval tudi dr., ki je predhodno opozoril, da dijeta velikokrat samo prikrije.

Ok, preden se to sprevrže v debato uradna VS alternativna medicina naj parafraziram vprašanje… Dejansko poznate koga, ki se mu je uspelo pozdraviti potem ko so nastale metastaze stran od primarnega vira?

Pa ne gre zame… tako da ni potrebno olepševati zadev.

Glej, metastaza pri limfomu pomeni to, da se rak z ene bezgavke razširi na druge. Kar je v veliki večini primerov povsem ozdravljivo. Metastaza raka na prsih na pljuča je pa nekaj povsem drugega. Zato pravim, da je odvisno od vrste raka.

Ja, saj se strinjam s tabo. Je verjetno res razlika, ampak načeloma je pri limfomu itak vse malo drugače. Sicer pa mislim na tiste “običajne” metastaze, ki se razširijo na pljuča, jetra, možgane…

Kaj pa zdravniki pravijo?
Tudi ko ni ozdravljiv, je pa v velikih primerih vsaj zazdravljiv, vsaj da se ne širi naprej.

ma ne, sprašujem dejansko zato, ker se mi zdi, da v zadnjem času poznam en kup ljudi, ki se borijo s to boleznijo in počasi ugašajo en za drugim… saj je verjetno res težko posploševati, ampak nekako se mi zdi, da grejo stvari enkrat v druge organe je bitka izgubljena. Ne iščem potrditve te teze, le mnenja in izkušnje drugih.

o zazdravljivosti pa imam pač svoje mnenje. sem živela ob nekom, ki so ga zdravili oz. mu podaljševali življenje na tak način. še vedno se mi zdi to pesek v oči in vse kar je treba dati skoz, da pač ostaneš malo dlje na svetu ob svojih zame ne pretehta. pomembna je tudi kakovost življenja.

Verjemite v ravoj in tehnologijo. Še pred dvajsetimi leti mnogo zadev ni bilo ozdravljivih, ki danes so. Kaj šele bo čez 50 let … lahko verjamete tudi v alternativce, vendar to odločno odsvetujem. Itak pa bo vsak naredil tako, kot mu paše.

Alternativa je zame verjeti v sebe nič drugega.

Prijateljici so letos aprila odkrili raka na pljučih z metastazami na nadledvični žlezi in jetrih. Zdravili so jo z nekimi novimi biološkimi zdravili za kempoterapijo na Golniku. Imela je 6 terapij. Rezultati semptembra so pokazali, da se je glavni tumor na pljučih z 9 cm skrčil na 8 mm in velja za uničenega, metastaz niso več našli. Prijateljica velja za ozdravljeno – zaenkrat.

Še to: poleg uradne med. je držala presno dieto, obiskala več zdravilcev in bioenergetikov. Uradne med. NI izključila, jo je samo dodatno podprla.

Da, poznam, in to celo z metastazami na jetrih, kar naj bi veljalo za zelo težko varianto, pa je ženska po 20 letih še vedno fit.

Sicer pa v veliko primerih, denimo pri raku dojk, rak metastazira na bezgavke, pa se zadeva srečno izteče.

Res je veliko odvisno od vrste raka.

Medicina raka ne ozdravi, ker za to bolezen ni zdravila, ampak ga odstrani z operativnim posegom. Ozdravila ga bo takrat, ko bo za to obstajala čudežna tabletka …
V veliko primerih pa se rak ponovi. Alternativa pa se predlaga takrat, ko medicina dvigne roke. In v več kot 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ga tudi pozdravi. In če ne bi tako pljuvali čez alternativo, bi bil ta odstotek veliko višji. Medicina in alternativa, bi morali sodelovati skupaj.
In če kdo komu zmanjšuje verjetnost ozdravitve, so to takšni ljudje kot si ti, ki kritizirajo stvar, ki je sploh ne poznajo.

No, tako bi moralo biti, medicina + alternativa. Hrana je pa sploh zelo pomembna.

Nisem brala kar ste napisale, samo malo.
Poznam nekoga, ki je z alternativo prišel tako daleč, da metastaz ni bilo več po telesu- preverjeno.
Takrat mu je zdravilka rekla, da če je rak v telesu se samo posuši- a kot tak ostane in lahko kadarkoli ponovno izbruhne. In ko pride do drugega izbruha mu ona ne more več pomagat 🙁
No vse skupaj je bilo pred dvemi leti, eno leto je bilo ok, sedaj je pa že zelo hudo 🙁
Očitno se da vsaj podaljšati, če že rešiti ne.

Imava enak nick, moj je sedaj s pikico 🙂
Tega pa še nikoli nisem slišala od nobenega zdravilca. S kakšnim načinom ga je pa zdravila? Je pa res, da če je rak že zelo razširjen, ne more nihče pričakovati čudeža.

“Medicina raka ne ozdravi, ker za to bolezen ni zdravila, ampak ga odstrani z operativnim posegom. “

Ne govori neumnosti. Za biološka zdravila še nikoli nisi slišala?

No, naj še jst delim eno izkušnjo z vami ….

Pred nekaj leti je naša soseda izvedela, da ima raka na jetrih …..

ne bom opisovala celega postopka od zdravnikov itd. ampak naj povem samo bistvo …..

soseda se je odločila da bo raka izstradala ….. itak noben ni verjeu v take stvari, ampak smo si mislili o.k., če še zdravniki nimajo kaj pomagati, pa naj sproba, če se ji zdi da bo to o.k.

Mislim, ženska je stradala 2 meseca, pila samo en čaj (ki pa ne vem kako se mu reče) IN RAKA IZSTRADALA!!!!!!

Mislim, da je bila celo ena izmed prvih v Sloveniji, ki so ji zdravstveno dokazali, da je to mogoče …. sedaj po več kot 8 letih je ženska zdrava kot riba ….. naj pa povem še to, da so jo zdravniki v bolnišnici še zdavnaj odpisali in domače pripravili na to, da ne bo več dolgo ….. evo to je to!

Razlaga si pa seveda vsak drugače in po svoje ….

Sama osebno po eni strani verjamem v to, ampak pomoje je odvisno na katerem delu telesa je rak …. ne vem – se rajši ne spuščam v to ….

Povedala sem vam samo tako, informativno

Lp, Ella

“Medicina raka ne ozdravi, ker za to bolezen ni zdravila, ampak ga odstrani z operativnim posegom. “

Ne se hecat. Obstaja več načinov zdravljenja raka, poleg kirurškega še radio in kemoterapija (kar je zdravljenje z zdravili – to so lahko citostatiki ali pa hormonska ali biološka zdravila). In ga ozdravi, kot sem že rekla, v 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

New Report

Close