metastaze
Res??? Moja mama jih ni nikomur plačala, sama se je lahko odločila, ali jih bo prejemala ali ne, markerje je imela pred začetkom zdravljenja čez 600, zdaj po 4ih terapijah jih ima 90. Toliko o tem da niso dostopna vsem in da ne pomagajo. Zdravnica je bila šokirana, da so markerji toliko padli, že to je pokazatelj, da morajo biološka zdravila vendarle pomagati. Ni še ozdravela, vendar terapije še ni konec.
Ja, ampak ta zdravljenja imajo tudi hude stranske učinke, ki močno vplivajo na kvaliteto življenja in sam potek zdravljenja. Sosedu, ki je imel pljučnega raka, so mu z obsevanji uničili še zdrav del pljuč, kar so tudi priznali.
Ko pa ljudje ne bodo več umirali za rakom, se bo pa lahko reklo, da je rak ozdravljiv.
Zdej pa nehi neki govort ker je moj star ata tako ozdravil in ne blebetaj neumnosti … sploh pa ne razumem, zakaj se tako pištoliš in težiš iz odgovori …. to je zelo občutljiva tema in ne vem, če se da kateri ubadat in prepirat glede raka in zdravil …. tko kot nam je namenjeno tko pa bo …. z zdravili tašnimi ali drugačnimi oziroma brez zdravil ….
V osnovi sem hotla ene par pojmov razčistit, ker mi ni všeč, da se kar kapitalno piše stvari, ki jih samo misliš ali si jih pa nekje slišal in se na pol spomniš in s tem spravljaš nekoga, ki je v stiski, še v večjo informacijsko zablodo. Kaj če nekdo zaradi našega pisanja tu zares opusti uradno zdravljenje in zato umre (da, poznam tudi take primere, ki so popolnoma zaupali alternativi in se odrekli priporočenemu zdravljenju pa jih zdaj ni več med nami)? Ampak očitno pisanje dejstev ni domena tega foruma.
“V osnovi sem hotla ene par pojmov razčistit, ker mi ni všeč, da se kar kapitalno piše stvari …”
To sem storila tudi jaz, nič drugega. In nikjer nisem napisala, da naj bi kdo opustil zdravljenje z medicino, ampak da bi morali medicina in alternativa sodelovati. Če pa medicina ne more več pomagati, se pa pomoč poišče pri alternativi, ne pa da se človeka kar odpiše.
Če koga zanima in bi se rad prepričal, se lahko obrne na Društvo Preporod (nekje pri CE) in tam preveri verodostojnost popolnoma ozdravljenih bolnikov z rakom (samo z “izstradanjem” oz. postenjem 40 ali 42 dni). Nekaj dni sem preživela z njimi (kot spremljevalka) in v živo videla veliko “čudežev”. Če bi se mi zgodil rak – ni dileme kako bi se ga lotila.
Veliko zdravja vam želim
Biološka zdravila so tarčna zdravila, kar pomeni, da uničujejo SAMO rakave celice in to samo pri ENEM bolniku. Ker jih je treba na novo izdelati za vsakega bolnika posebej, je to seveda grozljivo drago in zato to ni mogoče narediti čisto za vsak primer. Ovira je torej cena, nič drugega.
Biološka zdravila nimajo nič s kemoterapijo in tudi nimajo nobenih škodljivih stranskih učinkov.
Moja bližnja sorodnica je pred kratkim umrla za rakom na trebušni slinavki.Srednja,najlepša leta.Izstradala se je,ker ni mogla jesti.Njena teža se je prepoovila.Možnosti za ozdravitev so bile tako minimalne,kot skoraj nič.
Metastaze so se razširile na jetra in to je bil njen konec.
Zdravnica v KC ji je povedala,da ne pozna nikogar,ki bi preživel te vrste raka.Obstaja možnost treh procentov,da preživijo pacienti vsaj 4 leta,potem se pa še to kmalu prepolovi.
Plačevala je blazno drago alternativo Oskarju Keleminoviču,ki je zdravil tudi predsednika Drnovška.
O odnosu tega alternativca nimam besed,ker bi zdaj lahko zlila ves žolč na njega.Ga ni kaj hvaliti,ravno nasprotno.Gre za njegov odnos….
Nekatere vrste raka so bolj,druge manj ozdravljive.
Na splošno pa velja,da če gre za raka po celem telesu,je bolj slaba prognoza.Pa ne,da strašim.
Dolžna odgovor,
bil je pri eni rusinji v LJ. Je pa ženska imela kar enkaj presenetljivih sposobnosti zdravljenja- vsaj kar se kmojih težav s kolenom tiče.
No v glavnem možakar je bil takrat pri rusinji, nato je šel k Irmi – vemo kateri- nad katero je hudo razočaran. Menjal je naslove z vsemi, ki so bili istočasno na terapiji in po letu dni, ko je spet prišel v Slo sta bila samo še dva živa
Na zdravljenju je bil v Slo dva meseca in jim je pustil okoli en mio- kasneje je v Nemčiji šel na dieto z bio hrano in seveda obenem vedno hdoil še k svojemu zdravniku.
Moje mnenje je enako, ko vidiš da z uradno medicino ne gre pa poskusiš še kaj drugega. Idealno bi bilo, če bi svoje sposobnosti in znanje združili.
kiki jaz poznam osebo, ki se je pozdravila. Sedaj je že več kot 20 let mimo tako, da se lahko res reče, da je zdrava.
Kemoterapija in obsevanja so sicer pustile posledice, ampak nič takega kar bi močno omejevalo normalno življenje.
Alternativa je pa zame dodatek uradni medicini in ne njeno nadomestilo.
Problem pri “izstradanju raka” je v tem, da tistih, ki jim tovrstna kura ni uspela ni več med nami. In sem prepričan, da jih je precej več kot pa tistih, ki jim je to uspelo. In tisti, ki jim je to uspelo lahko na veliko govorijo o uspešnosti te metode, medtem ko tisti ki jih ni več tega ne morejo.
Sam pa si zelo želim neke neodvisne znanstvene raziskave o tem
Moj je (poleg kemoterapij) pred 10 leti jemal še neke ampule – Ukrain, ki so bile takrat po cca. 100 DEM ena. Seveda zanje niso vedeli na onkološkem. Priporočila pa mu jih je zdravnica, ki je sama prebolela raka na prsih.
Takrat si jih lahko dobil samo v tujini, tako da smo jih hodili iskat v Avstrijo. Na veliko so jih uporabljali švicarski zdravniki. Point teh ampul je, da zajezijo širjenje rakavih celic oz. jih “ovijejo”, da se ne širijo naprej. Velja pa to samo za raka v obliki tumorja, zato zdravilo ni učinkovito pri krvnem, kostnem,… raku.
Rezultat: danes je kot sonček in ni sledi o kakšni hudi bolezni izpred 10ih let! Tudi na zadnji kontroli so rekli, da je vse ok. :)))