Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Metka Albreht

Metka Albreht

Sm jo vidu v živo, huda, pred leti mi ni bila tolk simpatična.

Dokaz, da ste tipi z leti vse manj izbirčni.

Ma, zakej čjm bt zbirčen, vitka, zagorela, skravžlana, je ok no…pa kej bi ti rd?

Vitka je anagram za vtika.

Razumem kaj ti je všeč. Vitkost povezuješ s tem, da je ozka.

Aja, sm se spomnu, u unmu spotu, Pecikl od benda Leteči, tm, tm je bla fletkana, to pa ja.

Sta najboljši par.

Obe, oziroma vsaka posebej sta ženski, ki nekaj dasta nase in skrbita za svoj imidž, svoje dobro počutje, čeprav sta tam nekje okrog štirideset.
Če jima nekaj ni po godu, adijo. Tako je Metka odslovila Tomaža, ki je bil njen največji oboževalec, njen partner in oče njenega otroka. Toda to ni bilo zanjo dovolj. Ona je rabila drugega, takega, ki bi ji lahko dal še več.
Ona zase zahteva najboljše, pa tudi da od sebe vse najboljše.
Z Betko je podobno, zato sta prijateljici.

Ne, ona da od sebe tisto, kar najlažje pogreša.

Jo redno videvam v centru, obupna v faco, postava kul.

Dobra baba za pogledat. Značajsko pa ne vem kakšna je.

Jih je nekaj dala skozi .

euforično prisijeni nasmeški za fotkanje. Betka deluje tako naspidirano, kot da je skoz na cukru, pa potem šiba na hrib, da ga čimprej pokuri 🙂 Tak control freak nad lastnim telesom.

euforično prisijeni nasmeški za fotkanje. Betka deluje tako naspidirano, kot da je skoz na cukru, pa potem šiba na hrib, da ga čimprej pokuri 🙂 Tak control freak nad lastnim telesom.[/quote]

Cuker ja. Efedrin ali speed.

Je bila eno leto moja sošolka v srednji šoli, potem zaglavila na polno. Pozitivno samo telovadbo pa biologijo……ultra kratke pameti.
Pa včasih je imela še veliko bolj širok nos, meni ni bila nikoli lušna v obraz. Postavo je imela pa hudo.

A na Roški:-)?

A na Roški:-)?[/quote]

Sežana.

A na Roški:-)?[/quote]

Sežana.[/quote]
Kakor vem še je nekaj časa vozila v Lj., na oblikovno če se ne motim, možno pa da se je pozneje prepisala.

Metka in Betka ? Ful freendici… skupni projekt …od vzhoda do vzhoda… skoz sta skupaj hodili.
Sedaj nič več? Konec ljubavi?

Za moje pojme prevec tece in izgleda zelo postarana, malo manj treniranja in kaksna kila vec , pa bi dosti boljse izgledala. Sicer pa nic posebnega, niti zdaj, se manj prej kot miss.

Meni je šlo pa na živce, ko je razlagala, da je trenirala za maratone ob treh, štirih zjutraj. Japajade, pa familjo, kdo pa zdrži tak tempo. Ali pa služba ni pretežka, pa se je kasneje malo naspala. Utrujeno telo ni za maratonske muke.

Se strinjam, ja! Enako mi grejo na zivce razni poslovnezi, ki razlagajo, kako delajo cele dneve. Moj sef rad naklada, kako mora zvecer na kaksen sprejem ali pa na poslovno vecerjo, pozabi pa omeniti vse tiste dneve, ko se sploh ne prikaze v sluzbi, ker gre smucat ali jadrat (uradno je seveda na sestanku ali na sluzbenem potovanju).

Brezzveze,.Pa maraton , pa stokrat na Šmarno, pa hoja cel dan gor in dol po Šmarni.To je isto zame, kot da bi hotel pojesti v pol ure čimveč hamburgerjev.

Imam posebno mnenje za ljudi ki se povsod natavljajo sem jo vidla v izoli koscena otroska postava in pojava

Arabska obrazna fizionomoja. Kodrasti lasje so pri semitskih narodih.

Podobna je tistim Arabkam, ki nam jih vsakodnevno vsiljujejo preko reklam.

Kakšno oblikovno, aranžersko.

New Report

Close