Metka Zorc brani kriminalce
se totalno strinjam, na poročilih kažejo zdravnico, ki ima čez bavčarja (namenoma pišem z malo, ker z veliko si ne zasluži), ki pravi, da je bogi revež čist na koncu, resno stanje in ne vem kaj še vse, potem pa prispevek o oddelku intenzivne na UKC, kjer ni prostora, premalo zaposlenih, preveč bolnikov, ma bavčarja ni med njimi. Srečko ima prek družine in prijateljev na našo škodo veliko, veliko denarja, seveda bo od njega tudi dotična zdravnica imela veliko. Slabo mi je v kašni državi živimo.
https://www.youtube.com/watch?v=C7fFK4ABnc8
Vrana vrani ne izkljuje oči…….
Ne morem, da se ne bi oglasila. Zorčeva je rešila življenje moji mami, ker jo je urgentno sprejela. Mama je imela katastrofalen izvid kardiološkega pregleda. Na ukc se sploh niso odzvali. Pa sem nekako prišla do nje (se sploh ne poznamo) a je ženska ukrepala TAKOJ!!!! Čez en teden je bila že hospitalizirana in nato v dveh dneh operirana. 8 dni! UKC ji je po natanko ENEM LETU poslal datum za prvi pregled. Ko smo že vsi pozabili na vse in samo debelo gledali preden smo sploh dojeli zakaj je dobila datum. Katastrofa!!!!
Če je tako, je rešila mnogo življenj in ne blatite nekoga če poznate samo neke novinarske trače.
Možni so trije odgovori: 1. dovolj debela kuverta; 2; nekaj grdega, ampak dokazljivega, kar je o njej napisano v mali Bavčarjevi črni knjižici. Ne pozabit, da je bil tip notranji minister; da si je delal zapiske v male črne knjižice, je znano že iz časov, ko je vodil Odbor za varstvo Janševih pravic, kot notranji minister je pa imel tudi dostop do praktično vseh možnih informacij.
Aja, 3: oboje, 1 in 2.
Če je rešila mamo, je rešila še mnogo življenj.
Podobno službo imajo v UKC, ane? Pa si zaslužijo plačo?
To sem povedala za protiutež vsem tem vašim obsodbam. Za vas je človek črn ali bel. Res ste ovce.
Ko je bila razglašena za ne vem kaj že, ste jo kovali v zvezde. Zdaj je nekaj “obtožena” jo vsi pljuvate.
Kot bebci letate z ene skrajnosti v drugo. Za vas ni ničesar vmes.
Možni so trije odgovori: 1. dovolj debela kuverta; 2; nekaj grdega, ampak dokazljivega, kar je o njej napisano v mali Bavčarjevi črni knjižici. Ne pozabit, da je bil tip notranji minister; da si je delal zapiske v male črne knjižice, je znano že iz časov, ko je vodil Odbor za varstvo Janševih pravic, kot notranji minister je pa imel tudi dostop do praktično vseh možnih informacij.
Aja, 3: oboje, 1 in 2.[/quote]
Najbrž bo res kaj takega.
To sem povedala za protiutež vsem tem vašim obsodbam. Za vas je človek črn ali bel. Res ste ovce.
Ko je bila razglašena za ne vem kaj že, ste jo kovali v zvezde. Zdaj je nekaj “obtožena” jo vsi pljuvate.
Kot bebci letate z ene skrajnosti v drugo. Za vas ni ničesar vmes.[/quote]
Tukaj se pa nikakor ne strinjam s teboj. Če je za Bavčarja napisala zdravniško spričevalo da ni šel v zapor, je dobro vedela v kaj se spušča. Svoje dobro ime si je totalno zasrala. Zakaj je to storila, pa ona najbolj dobro ve.
Žal je preveč govora o lahkotnosti pridobivanja zdravniških spričeval in država bo morala to urediti, ker drugače bo vsaka baraba bila preveč bolna da bi šla v zapor.
Glede tvoje mame: UKC ima najdaljše čakalne dobe, tudi jaz grem raje vsepovsod drugam kot v UKC, ker pridem 4 x hitreje na vrsto. Naredila je to , kar mora narediti vsak zdravnik (da je pomagala bolniku). Za to je tudi plačana.
Nihče ne dvomi v njeno strokovno znanje, saj, če je zdravnica, verjetno zna zdraviti paciente. No ja, vsaj jaz ne dvomim, ker pač njenega dela ne poznam. Dejstvo pa je, da je naredila grdo stvar, ker je bleferja sprejela v “svojo” bolnico, ko vsak opravilno sposoben človek ve, da nihče, ampak res nihče ne zboli na dan, ko bi moral it v zapor odslužit kazen, ker je kradel.
In ne vem, kje vidiš dve skrajnosti, ženska se je iz “nepoznanega razloga” odločila, da ščiti nekoga, ki mu je bilo dokazano, da je ukradel velike vsote denarja in trdi, da je človek zelo bolan. Zakaj pa ni bil bolan včeraj, pred enim tednom, letom, takrat, ko je sprejemal nepoštene posle? Takrat ga ni bolelo srce? Boli ga samo danes? In pri tem njeno strokovno znanje pri drugih pacientih nima nobene veze. Pika.
Nihče ne dvomi v njeno strokovno znanje, saj, če je zdravnica, verjetno zna zdraviti paciente. No ja, vsaj jaz ne dvomim, ker pač njenega dela ne poznam. Dejstvo pa je, da je naredila grdo stvar, ker je bleferja sprejela v “svojo” bolnico, ko vsak opravilno sposoben človek ve, da nihče, ampak res nihče ne zboli na dan, ko bi moral it v zapor odslužit kazen, ker je kradel.
In ne vem, kje vidiš dve skrajnosti, ženska se je iz “nepoznanega razloga” odločila, da ščiti nekoga, ki mu je bilo dokazano, da je ukradel velike vsote denarja in trdi, da je človek zelo bolan. Zakaj pa ni bil bolan včeraj, pred enim tednom, letom, takrat, ko je sprejemal nepoštene posle? Takrat ga ni bolelo srce? Boli ga samo danes? In pri tem njeno strokovno znanje pri drugih pacientih nima nobene veze. Pika.[/quote]
Podpis pod tole. Upam da je imela dovolj velik motiv za to da ga je vzela v bran. Ker njeno ime je za vedno srano.
Saj vem, da tvoja pripomba ni bila namenjena meni, ampak bom vseeno odgovorila: mi še na misel ne pride. Ženska, ki porabi toliko časa, da se kaže po medijih in javnih prireditvah, ne more biti sposobna zdravnica. Sposoben zdravnik je tisti, ki dela, ne tisti, ki se kaže naokrog.
Sicer pa ima Medicor izredno slabo statistiko uspešnosti. Prej so vse paciente, pri katerih je prišlo do zapletov, premestili v SB Izola, da so pač umrli tam. Smrtni izid zdravljenja je bil tako zabelen v SB Izola in ne v Medicorju. Na ta način so prikazovali lažne številke, kako dobro jim gre. Sedaj so se v SB Izola uprli in nenadoma se je pokazalo, da v Medicorju stvari zelo šepajo. Čudi me, da jim sploh še dovolijo delati.