Metka Zorc brani kriminalce
WERTL, 28.01.2015 ob 09:41
Če je rešila mamo, je rešila še mnogo življenj.
Podobno službo imajo v UKC, ane? Pa si zaslužijo plačo?
To sem povedala za protiutež vsem tem vašim obsodbam. Za vas je človek črn ali bel. Res ste ovce.
Ko je bila razglašena za ne vem kaj že, ste jo kovali v zvezde. Zdaj je nekaj “obtožena” jo vsi pljuvate.
Kot bebci letate z ene skrajnosti v drugo. Za vas ni ničesar vmes.[/quote]
Tukaj se pa nikakor ne strinjam s teboj. Če je za Bavčarja napisala zdravniško spričevalo da ni šel v zapor, je dobro vedela v kaj se spušča. Svoje dobro ime si je totalno zasrala. Zakaj je to storila, pa ona najbolj dobro ve.
Žal je preveč govora o lahkotnosti pridobivanja zdravniških spričeval in država bo morala to urediti, ker drugače bo vsaka baraba bila preveč bolna da bi šla v zapor.
Glede tvoje mame: UKC ima najdaljše čakalne dobe, tudi jaz grem raje vsepovsod drugam kot v UKC, ker pridem 4 x hitreje na vrsto. Naredila je to , kar mora narediti vsak zdravnik (da je pomagala bolniku). Za to je tudi plačana.
Kolikšne so čakalne dobe na UKC? Jaz sem na pregled v Izoli (Medicor) čakala malo manj kot leto in pol. Izvid sem dobila po dobrih treh mesecih. Kakšni so zdravniki, koliko se zavzamejo, ne vem? Je sedaj še tako dobro, kot leta 2015?
ne vem koliko, 23.03.2022 ob 07:53
Kolikšne so čakalne dobe na UKC? Jaz sem na pregled v Izoli (Medicor) čakala malo manj kot leto in pol. Izvid sem dobila po dobrih treh mesecih. Kakšni so zdravniki, koliko se zavzamejo, ne vem? Je sedaj še tako dobro, kot leta 2015?
Tudi jaz imam pomisleke. Enkrat bil pred pol leta na slikanju srca. Naslednji pregled bi raje kje drugje.
Resnično! Nihče ne ukrepa! Rezultati na njihovi splerni strani, če so objavljeni, so drugačni od rezultatov smrtnosti na NIJZ strani. Nihce ne kontrolira.
Poleg tega znajo ze 2 dni po operaciji zaklopk odpeljati koga domov brez odpustnega pisma. Če so komplikacije, če človek umre kasneje, jih to ne zanima. Manevriranje s % smrtnosti bi bilo v vsaki urejeni drzavi kaznivo in bi ga takoj zaustavili. Tu pa družba, beri zaposleni v institucijah pa tudi javnost ne zmorejo uvida, da delamo z neukrepanjem škodo sami sebi…