Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Metlika-Split ali Zagreb-Split

Metlika-Split ali Zagreb-Split

Kakšne so kaj vaše izkušnje, kje šibati na morje? Gremo ponoči, jaz izredno slabo prenašam ovinke, ampak glede na to, da bom šoferka, me najverjetneje ovinki ne bodo tako ganili 😉 Kje hitreje, lepše…

lep dan, MM

jaz rečem Metlika in da potrpi ovinke, glede na to, da boš vozila verjetno ne bo problem

Odvisno iz kje si ne 🙂 Če si iz Krškega najbrž ne boš šla na Metliko.

Drgač pa priporočam mejni prehod Vinica, kjer se potem takoj po par kilometrih priključiš na AC (Bosiljevo) in pičiš za Split. Ker če greš na Metliko se potem še vleče tam do Karlovca tako da, ..

Ja sej sem pa res smotka :-)))…iz Lj grem

Mi hodimo iz Ljubljane- vedno na Metliko.

oj

Mi gremo Metlika – Črnomelj pa potem na mejni prehod Vinica. Potem si pa takoj na AC za Split in se lepo pelješ. Ker smo iz Metlike.

Če prihajate iz LJ ali NM pa priporočam po Partizanki na Črnomelj – Vinico.

Lep dopust!

Definitivno Ljubljana – Zagreb – Split.
Sem Ljubljančanka, ki živi v Zagrebu.
Sem pa včasih živela v Novem mestu dobro poznam pot do Metlike in naprej do AC.

Mi to rešimo tako – če se šoferju da vozit, gremo na Vinico, če ne, gremo na Zagreb. In odločimo se tja nekje do Ivančne Gorice. 🙂 No, pa če sine ne spi, gremo raje na Zg, ker mu je rado slabo.

LP in srečno pot!

Mi2 greva zdnja leta Lj – Črnomelj – Vinica – Bosiljevo – Split. Vmes pa še kakšen ovinek mimo avtoceste. Prej smo hodili (iz Štajerske) na Krapino – Zagreb – Karlovac. Časovno in po km je enako, vendar ceneje na Vinico odkar so vinjete.

Odkar je na HR avtocesta, je najbližje iti iz LJ po AC do Ivnačne gorice potem po partizanski magistrali skozi Muljavo Žužemberk in potem skozi Črnomelj do MP Vinica. Že čez 5 km prideš na razcep AC Bosiljevo in šibaš do Splita.

Ljubljana via VInica – Bosiljevo je 120 km (1ura 35 min)
Ljubljana AC via Zagreb – Bosiljevo 200 km ( 2 uri)

Metlika v vsakem primeru odpade odkar je AC ZG- Split :)))

New Report

Close