Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Metoda all on 4 DA ali NE?

Metoda all on 4 DA ali NE?

Moja izkušnja z “all in 4” je odlična . Zadevo sem v Zagrebu opravil leta 2022 in še danes mi nihče ne verjame, kako je zadeva potekala . Ena redkih poliklinik, ki tovrstne operacije opravla pod popolno narkozo je poliklinika IMED . Zjutraj sem imel operacijo pod polno narkozo, kjer so mi odstranili vse zobe in namestili osem implantantov (4 zgoraj in 4 spodaj) , zvečer sem imel že prvo probo nadomestnih zob . V Zagrebu bił tri dni, da so se nadomestni zobje popolnoma prilegali, po štirih mesecih sem dobil svoje prave zobe . Odlična izkušnja, priporočam .

Tudi moje izkušnje s to kliniko v Zagrebu so odlične. Pri nas so me prepričevali, da bo pot do novih zob trajala najmanj osem mesecev, ker bi oni po vsakem posegu čakali dva do tri mesece, da se nekaj kao zaraste in pozdravi. Sem se prijavila v Zagrebu, zjutraj so mi izpulili zobe, čez dve uri vstavili štiri vsadke, zvečer sem že dobila nove zobe. To je prava storitev in hitrost, naši zobozdravniki so svetlobna leta za Hrvati. Sicer me po enem letu še boli in zateka, vendar zobozdravnik pravi, da bo kmalu boljše in je to normalno…

Na Zagrebški polikliniki IMED sem konec leta zaradi močne parandetoze opravil metodo All – on – 4 na zgornji in spodnji čeljusti ! Tri leta po operaciji sem zelo zadovoljen ! Omenjena poliklinika je ena redkih, če ne edina, ki omenjeno metodo opravijo ob popolni narkozi , zato sem se za njih tudi odločil ! Izkušnja je bila, da sem bil ob 8 zjutraj na operacijski mizi , ob enajstih dopoldne se prebudil brez vseh svojih zob z vgrajenimi 8 implantanti ……. in zvečer sem imel že prvi preiskus provizori zob za zgornjo in spodnjo čeljust ! V Zagrebu bil tri dni na stroške poliklinike , svoje zobe bi dobil že aprila naslednje leto, vendar sem se premišljeval glede materiala, tako da sem zadevo zaključil maja ! Sedaj zgolj enkrat na leto hodim na pregled ! Super izkušnja ! Priporočam ! V kolikor vas še kaj zanimame lahko vprašate po elektronski pošti [email protected] !

Dr. Krmpotič je najboljši , kar lahko potrdim iz osebne izkušnje ! Pri njemu opravil metodo all – on – 4 ! Priporočam !

New Report

Close