Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek METRO trgovine – kartica – za Avstrijo, kje se jo dobi?

METRO trgovine – kartica – za Avstrijo, kje se jo dobi?

Smo bili v Ikei Celovec in zraven je ena velika METRO trgovina in smo šli mal pokukat in cene so zelo vredu, blago enako in izvedeli smo, da se tam lahko kupuje le na kartico in zdaj me zanima, pozna katera to in kje lahko dobim to kartico, pogoji in ostalo me zanima, hvala za pomoč.

http://www.metro.at/english/pages/metro_kunde_werden.cfm

Metro kartico lahko dobi samo s.p. ali d. o. o.
Lahko pa si jo sposodite, greste not, kupite z davkom in to je to.

Kolikor jaz vem,so trgovine ki so cash&carry,za podjetja…isto,kot v Ljubljani na Leskoškovi Tuš,pa najbrž še kje drugje kakšna.

Metro kartico lahko dobiš samo če si s.p ali d.o.o, ker moraš predložiti potrdilo o registraciji podjetja in seveda, če si ali nisi davčni zavezanec. Od tega je odvisno ali lahko kupuješ stvari z davkom ali brez, kar tudi na blagajni poveš, namreč kaj boš kupil z ali brez davka.
Imaš pa v Metroju v Celovcu gospoda Lauseggerja, ki govori slovensko (je pa v firmi od 6-10h) pa ti on vse uredi, papirje lahko pošlješ tudi po faxu. Če pa znaš nemško greš pa v trgovino in se pri pultu zmeniš. To je to.

Kaj pa se splača kupovati v Metroju?

Odvisno, veliko je takih ki kupujejo stvari, ki jih potrebujejo za firmo. Največ imajo za gostince.
Tudi pakiranja so večja.
Jaz osebno kupujem pralni prašek 15kg pakiranje, wc papir, 3 kg Nutello…
Potem pa kuverte, selotejp, pisarniški papir…, dobro je pa pogledati, kaj imajo v akciji.

Tudi mi kupujemo prašek, pisarniški material, pa športno opremo, športna oblačila, belo tehniko, … se splača. Tudi vse božične nakupe oravim tam.

…..3kg NUTELLO???? Jaz bi jo tudi imela 😉

New Report

Close