Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Metuljcek kamnik

Metuljcek kamnik

Zdravo, zivi mogoce kdo v Stanovanjskem kompleksu Metuljcek v Kamniku? Ze dalj casa iscem 2 sobno stanovanje s teraso nekje na obmocju domzal, komende, mengsa in kamnika, pa se je pojavil ta oglas spodaj. Verjetno bi se za ceno lahko se pogajala ker se mi zdi relativno visoka, je pa tudi res da bodo sle cene nepremicnin pocasi gor pa tudi krediti verjetno ne bodo vedno tako ugodni kot zdaj…

V glavnem kakrsnrkoli izkusnje dobrodosle.

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/kamnik-metuljcek-stanovanje_6047972/

Skoraj 3.000 eur na m2…cena je res nora

Ne vem kako ste sicer prisli na 3000/m2, ker je vseeno dalec od tega, cetudi bi kar v celoti odsteli teraso, ampak saj pravim da glede cene bom tako se videla, nasplosno so v tem bloku malce visje cene pa se stanovanja vseeno kat prodajajo ce sklepam po tem da oglasov ni vec med vidnimi.

Bolj kot komentiranje okoli cene bi me zanimalo ce se najde kak stanovalec ali pa da kdo pozna koga od tam.

Ja imate prav, samo 2.743 Eur/m2, kar je za Kamnik res mala malica. Glede na vrhunske materiali ter ekskluzivno izvedbo, kot je razvidno iz slik vam priporočam, da pohitite, saj bo zadeva verjetno res kmalu prodana.

Pa še to : Leta 2007 je bila gradnja objektov kvalitetno na najvišjem nivoju….

Tudi na teh dobrih 2,700 ne vem točno kako ste prišli, pa kot sem že rekla sploh ni važno. Moj namen da pišem tu je predvsem če je kdo ki dejansko tam živi Oz. Ve iz prve roke in lahko pove kaj koristnega…

Sem si pomagal kar z računalnikom ter prišel do rezultata : 128.900Eur/47m2=2742 Eur/m2.

Ps. me prav zanima kje se so uspeli dobiti tak parket in radiatorje, verjetno je tudi zaradi tega cena taka, saj je znano, da so starinske stvari bolj dragovcene?

zivjo, jaz ze vse od zacetka zivim v metuljcku. stavba je imela ob zacetku tako kot prakticno vse gradnje svoje probleme,ki pa smo jih stanovalci vec ali manj slozno resevali,sodelovanje z zdajsnim upravnikom je ok,edina stvar ki se se resuje je sanacija manjsih zamakanj v garazo.S hisnikom smo zadovoljni.ce primerjam bivsi blok kjer sem prej zivela,je upravljanje in vzdrzevanje na visjem nivoju.

V bloku so po vecini mlade druzine in pari upokojenci.Za cene nisem na tekocem tako da ne znam oceniti ali je postavljena realna,vem da so sosedi enako stanovanje ampak brez terase cca 2 leti nazaj prodali za podobno vsoto,ne vem kaj to danes pomeni.po zadnji fotografiji med oglasi vem tudi za katero stanovanje gre in na videz poznam lastnike – mlada triclanska druzina,se pred tem pa je v njem zivela starejsa gospa.

ce je kaksno konkretno vprasanje bom z veseljem odgovorila ce bom le znala.

Super, sem sicer mislila, da je bolj malo možnosti da se najde ravno kak stanovalec na “nekem” forumu. 🙂 Stanovanje mi vsaj po fotografijah in kolikor sem bila v tistem koncu, deluje vse skupaj zanimivo, tudi lokacija. Če sem vas prav razumela, nekih problemov z blokom ni, vsaj večjih ne? Kakšne imate kaj mesečne stroške? Ali je stanovanje obrnjeno proti cesti ali polju? Mogoče veste koliko bi bil lastnik fleksibilen pri ceni? En plus mi je že to, da je zasebna ponudba.

Mi pa kvadratura ustreza, 49m2 in se velika terasa. Bolj malo takšnih stanovanj na tržišču.

Veliko vprašanj, ampak če mi znate odgovoriti vsaj na kakšnega bom hvaležna. Rada bi se čim bolj informirala preden grem na ogled 🙂 hvala:)

Oprema stanovanja izgleda fantastično, ko vidiš samo kopalnico je jasno kako se je gradil tak blok, tudi ni čudno, da se v tako kratkem času že tretjič stanovanje prodaja.

smo majhni pa se vsi poznamo,tezko kje kdo koga ne pozna:)

mi smo v istem 2s stanovanju le brez terase,gretje od 15-45e, elektrika 30e, upravnik in sklad 50-80e.stanovanje gleda proti cesti,ampak so ta stanovanja dobro izolirana in ni motecega hrupa,edina malo moteca stvar s katero se pregovarjamo z obcino so 3 ulicne svetilke za katere bi radi da jih ugasnejo ponoci,ker svetijo direkt v nekatera stanovanja,ne vem sicer ce tudi v doticno.

se pa stanovanja v metuljcku precej hitro prodajo kljub visokim cenam,tudi to se bo verjetno.

Prva lastnica ga je prodala ker se je zaradi tezav z zdravjem odselila v varovano stanovanje nekam blizje otrok v celjsko regijo,zdajsna lastnika pa ga samo ugibam zato ker iscejo nekaj vecjega, ko sta ga kupila se nista imela otrok, ampak to samo ugibam.

najbolje da poklices in se kaksnega stanovalca vprasas.na splosno bi rekla da smo stanovalci zadovoljni in kot vem je povprasevanje po stanovanjih v metuljcku kar veliko,ampak to ze spet “rekla kazala” ne vem koliko drzi kot sem pa rekla,pa se stanovanja tu kar hitro prodajo

Tole si več kot očitno prodajalka dviguje ceno…povprečna sklenjena cena poslov v Metuljčku v zadnjih 3 letih ne presega 2.000 Eur na m2, nekdo pa poskuša z inovativnim pristopom umetno napihniti ceno.

Vso srečo pri prodaji.

Oh ja:))) Pa samo do kakšnega dodatnega infa več sem želela priti. No, saj sem ga dobila:)

Se pa tudi meni postavljena cena zdi pretirana in ga ne bi vzela, sem hotela bolj drugi info. Se verjetno dogovorim za ogled.

MON verjetno ne bi bil to kar je brez taksnih komentatorjev.:)

Postavljena cena je res napihnjena, tam okoli 110-115 bi slo

Hitro smo te pogruntali, kajne?

Hitro smo te pogruntali, kajne?[/quote]

Čisto prehitro, dober si. 🙂 Pravi sherlock oz. že kar Columbo :)))

Hitro smo te pogruntali, kajne?[/quote]

Čisto prehitro, dober si. 🙂 Pravi sherlock oz. že kar Columbo :)))[/quote]

Naivnost ljudi ne pozna meja, čeravno mnogo podcenjujejo in se potem hitro opečejo.

se to,ce isces v Kamniku,so se dobra stanovanja gradila tudi v bivsem svetilniku in stari crpalki ki sta kaksen km naprej od metuljcka,verjetno kvalitetnejsa gradnja kot pri nas v metuljcku, tudi nad mercator centrom so baje ok,izogni pa se stanovanjem stanovanjskega sklada ki jih je gradil vegrad,vzporednons s steletovo ulico,tudi stanovanja pod malim gradom so novejse gradnje,ne spremljam pa koliko se kaj prodaja in po koliko,ker sem sla pofirbcat na nepremicnine, v metuljcku na prodaj trenutno 3 stanovanja in vsa tri kar draga v primerjavi u okolico

Aha, hvala. Iščem predvsem nekje severno od LJ, se pravi Kamnik, Domžale in tam okoli. Bolj malo stanovanj je primerih, pa še ta so draga, predvsem iščem novejše gradnje s teraso. Kaj pa zeleni gozdiček v Mostah? Sem se že pred časom dogovorila za ogled, pa je bil nato tik pred tem prodan.

ne vem kako je z naseljem,ampak lokacija zelenega gozdicka je popolnoma zgresena,oglasuje se kot v objemu narave,dejansko pa imas na eni strani preobremenjeno lokalno cesto cez vodice ki jo vsak dan prevozi toliko avtov, da bi morali narediti dvopasovnico v vsako smer,na drugi strani pa regionalna cesta proti kranju,meni ni usec.

sem pa pozabila omeniti novo sosesko Preserje Gaj.ce bi ze sama izbirala danes bi se zaradi same lokacije veliko raje kot v metuljcek preselila tja,sigurno so stanovanja se na voljo,tudi taka z teraso,ne vem pa za cene

Aha ok hvala še enkrat. Bom pogledala tudi v tej smeri. Bom vseeno šla prvo pogledati to stanovanje v Kamniku.

Men so terase od metuljcka zelo ne funkcionalne sploh tiste ta večje od vokalnih blokov,da ne omenjam balkonov višje zgoraj na vogalih, ima kolega – balkon ima 40m2, od tega 10m2 uporabnega, ostalih 30m2 pa dejansko 2m širine in 15m po dolžini…

Ah dej no.
Metuljček se poseda. Mercatorjev blok ima prav tako težave.
Sosesko Mali grad je gradil Vegrad, tako kot bloke stanovanjskega sklada na Ljubljanski. A res misliš, da je bolj kvalitetno grajen Metuljček od ostalih blokov?

Stanovanja v Metuljcku se kaj posedajo? Kakor mi je znano, se.
To da po toliko letih še vedno zamaka v garaži je tudi malo čudno, se ti ne zdi?
Kako je pa s plinovodi in plinskimi napeljavami v stanovanjih? Kje si pa prej živela?

Na Steletovi ni teh težav, prav tako ne na Ljubljanski (Svetilnik, Kremšnite). Pa še optiko pravkar vlečejo na Steletovi in Ljubljanski.

No, tule http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?t=17660 in http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?t=7621&
imaš pa konkretne informacije o stanju stanovanj v Metuljčku, še iz časa gradnje in kasneje.
Ni verjetno, da so kaj veliko popravili. Žal.

Počasi prihajajo na plan dokazi, kako je poskušal nekdo biti pameten, kajne prodajalka?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close