Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Metuljcek kamnik

Metuljcek kamnik

mi smo stanovalci v metuljčku,sicer ne lastniki,ampak najemniki trosobnega stanovanja.smo zadovoljni,nekih problemov ni,če se nam ponudi realna možnost,bi šli v nabavo. tako na kratko.

tisto zamakanje je skoraj v celoti že sanirano kolikor vem,se pojavlja samo še na parih mestih in tudi ne bi rekel ravno zamakanje,ker gre le za manjše luže. Za posedanje stavbe ne vem,ker se kot najemnik nisem kaj dosti za to zanimal. Sosedi so kakor naletiš povsod,tudi pri nas je ene par zanimivih osebkov.

Hvala vsem za vse dane informacije in povezave glede stavbe. Tako ali tako jaz naredim prvi ogled v smislu ali se vidimo in čutimo v stanovanju in okolici. Če nam ustreza in če ni tega, takoj odpade. Na drugi ogled pa bi potem pripeljala tudi znanca, ki ie iz foha in bi znal podati oceno kot inženir in šele nato pride na vrsto pogajanje o ceni. Na ogled pa še nisem, sem pa vesela ker mislim da mi je uspelo dobiti kupca zdajšnega stanovanja. 🙂

Sem naletel na tole temo, ker tudi iscem v metuljcku. Toliko ene kritike na metuljcek a vendar stanovanja ki se v tej stavbi prodajajo se prodajo zelo hitro in kolikor imam prave informacije sta za stanovanje o katerem ste tule diskutirali na koncu celo dva interesenta zvisevala ceno.

Toliko o precenjenosti…

Ja, govori se, da je stanovanje šlo za 7.200 Eur/m2. Deluje kar prava cena glede na lokacijo.

Pozdravljeni, se kaksna informacija glede metuljcka vec bi bila dobrodosla prosim. Trenutno se prodajata se dva stanovanja v tem kompleksu, kak info kot sm reku dobrodosel ker smo potencialni kupci, hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close