Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu metuljči

metuljči

http://zadovoljna.si/clanek/strogo_zaupno/raje-metuljcki-v-trebuhu-ali-na-mednozju.html

khmmm…še malo…..pa smo dedi aut

leta letijo - iščem stevardeso

nič ne more nadomestiti pravih metuljčkov v trebuhu in povsod drugje) :)))). nič.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

malček moja….zdaj ko ni nobene sitnobe od mojih frendov…)))))

a še znaš občutit?

eh razo noooo. saj veš kaj pri nama ne štima. ti bi vsako… men so pa zbirčni všeč.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no ja…..če me pa ne marajo..))

zato pa postajam izbirčen…upravičeno?

dej no..kaj pa bi z izbirćnim dedcem?…bi te skoz in skoz neki gnavil…)))

japki…..kako je s tvojim trebuščkom?..nooooo

ja, ja razo. zdej k te nobena druga noče, sm pa tud jst dobra!

s trebuščkom? gora špeha!! :)))))))))))

letih…ma ded kar rad..

http://www.slovid.com/randez+vous+debela+dekl+ca/15153/video

ha ha ha

cmokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a maš slučajno ti kaj proti norim?

proti norim malo, proti bučkastim nič.

v tvojih letih je ded vesel, da sploh še diha! :))))))))

)))))))))))))))))))

ob taki bejbi…..pa je res…..

http://www.slovid.com/gu+gu+ljubil+bi+se/15172/video

pa pa

ps.si grem jutri kapaciteto pluč zmerit…za vsak slučaj…)))))

Stari, za Japkico si je treba čas vzet…

…aja, sej res. Tebi ga zgleda pa primankuje. Kako zgledajo izvidi pljuč?

no razo … tudi mene zanima kakšni so izvidi izdiha! booooo?

Japkica, a misliš da je zaribal, naš razo, ko je duval v mašino… )))))

ni ni. saj veš ben, da so pri dohtarju ponavadi vrste. skrbi me edino to, da si naš šarmer ni s komplimenti izboril pot preko vrste?!

Mogoče je šel pa kupit metuljčka 🙂
Sej tile metuljčki so dobra stvar, sam spet smo tam,…
Metuljčki itak pašejo, vse tri vrste. Vsakega po malo, je najboljše a ne?

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

no, sedaj si me malo pomirila…ponavadi so res doooolge vrste…

…heh, sem se spomnil, ko sem nazadnje jaz delal tele meritve pljuč, sva se toliko presmejala s tisto pupo…ene petkrat sem moral ponovit…

Metuljčki? Najlepše jih je delat…

ooo to pa vem, kako zgleda :))) samo pri meni je bil medicinski tehnik in ne pupa. :))) jst pa pihat!!!

Metuljčki? Najlepše jih je delat…[/quote]

ne, ne! najlepše je, če ti jih nekdo dela in mu z isto mero vračaš!

Metuljčki? Najlepše jih je delat…[/quote]

ne, ne! najlepše je, če ti jih nekdo dela in mu z isto mero vračaš![/quote]

Ja, ja! prav imaš!

He, he… aneda, ko se začneš smejat, se ne moreš nehat…

Mi smo pa včasih rekli tem tehnikom… sestrčki, al pa med. brati… )))))

Mi smo pa včasih rekli tem tehnikom… sestrčki, al pa med. brati… )))))[/quote]

res je, ne moreš se nehat smejat … pa še pihat je treba v tisti tulec :)))

Mi smo pa včasih rekli tem tehnikom… sestrčki, al pa med. brati… )))))[/quote]

res je, ne moreš se nehat smejat … pa še pihat je treba v tisti tulec :)))[/quote]

Pa še fletna je bila, da ti kar sapo vzame…potem pa pihaj, če moreš!

Pa sem ji to povedal in se je začela smejat, potem se pa kar nisva mogla ustavit… Ja že prav tako. )))))

ja ja … saj sem že v prvo razumela beni :)))))))))))))))) itak, da si lažje na dušo pihal, kot pa v aparat :)))))))))

Se strinjam. Amapk občutit jih je tud fenomenalno!

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Katerega od treh?

Vse?

New Report

Close