Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Me&YouOverNet

Me&YouOverNet

Morda se v teh časih pretiranega hitenja premalo posvetimo ljudem s katerimi se srečujemo pri delu, druženju, naključnih srečanjih in nikogar pravega ne spoznamo…, zato se radi poslužimo virtualnih načinov spoznavanja, kjer si vzamemo čas in blizu spustimo samo nekatere ljudi. Tudi jaz sem tak,. Sem neke vrste tujec v lastni domovini, del življenja sem preživel v tujini, po izteku pogodbe pa sem zopet doma. Na pragu novega poglavja svojega življenja, v najbolj ustvarjalnih letih, štirica je za menoj. Življenje sprejemam kot dar, v tej hvaležnosti pa bi ga z veseljem delil s tisto, za katero že leta molim, pa se še nisva zagledala. Morda zato, ker nisem želel tujke, ampak naše krvi dekle, kakršno sem nekoč že spoznal, pa se ni izšlo, ker sva bila preveč navezana vsak na svoj svet. Športna kariera v tujini se mi je zaključila, s prihranki sem kupil lep dom in zemljo, ki bi jo obdeloval s teboj. Spomine na družino sem ohranil, vero obdržal. Svojemu življenju bi rad dal nov smisel. Pravzaprav mi ga lahko podariš ti, ki ti odpiram vrata v svoj svet. V svet sem odšel iskat odgovore, našel sem jih v sebi in o marsičem bi se v dolgih zimskih večerih pogovarjal s teboj. O tem, da je največja življenjska sreča, milost in blagoslov imeti lepo in veliko družino, ki se zbira pod bogkovim kotom. O tem sem pogosto sanjal, čeprav sem imel vse, kar človek potrebuje za nobel življenje. A nisem bil zares srečen. Pogrešal sem tradicionalno, življenjsko, staromodno in romantično hkrati. Vsak večer v objemu z nežnim bitjem, z otroki na rokah, po dnevu polnem veselja, ali takem, po katerem si bo treba kaj oprostiti ali povezati rane. Bog naj vodi mojem misli in besede pri pisanju in naj mi da spoznati tebe, ki sva si namenjena po njegovem načrtu. Pa četudi morda preko tega foruma, ki je znan po poceni seksualnih nasvetih in vse prej kot pravem “kraju”, na katerem bi človek spoznal dekle, ki še razume, da je spolnost nekaj svetega, za v zakon. Morda mi je prav zato, da to prebere čimveč ljudi, parkrat zavrnilo registracijo na Iskrenih. No, pa sem pristal tle. Mogoče pa te po kakšnem naključju res najdem tukaj, ne pa na ulici, v cerkvi, v gledališču, na koncertu ali v operi.Vsi ostali, ki imate takšne ali drugačne težave ali pomanjkanje (v) ljubezni, boste v mojih molitvah in blagoslovih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close