Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MFDPŠ magistrski programi

MFDPŠ magistrski programi

Pozdrav.

Zanimajo me vaše izkušnje z MFDPŠ v Celju, dotično magistrski programi. Se najde kdo, ki bi povedal več o tem iz prve roke? Zanima me predvsem fleksibilnost šole glede zaposlenih študentov, oddaljen dostop, pristopi k izpitom, obveznost prisotnosti redno vpisanih študentov in možnist spremljanja predavanj z izrednimi. Res bi bila zelo hvaležna saj iščem brezplačni program, ki me vsaj malo veseli, saj potrebujem za karierni napredek mag. naziv. Iskrena hvala vsem vam, ki boste delili izkušnje z menoj.

Ni za ta program ampak verjetno ni nič drugačen kot pristop kot na dodiplomskem, neki se prilagodijo neki ne, naučiš se nič v zvezi s smerjo ki jo izbereš, cela zmeda je ker ima en predmet več izvajalcev en hoče neki drugi neki, sem naredil to diplomo in to je to kar imam diplomo in nič znanja kar bi bilo smiselno dati poudarek smo šli na hitro mimo, če rabiš kaj iz referata npr. za prakso moraš osebno tam težit isto je s profesorji že se kaj zaplete ali potrebuješ pomoč se moraš oglasiti osebno ker preko mailov so kar nesposobni konkretno odgovoriti. Ta šola je samo da dobiš nek naziv če pa iščeš znanje pa kar obvoz, zato pa nisem nadeljeval tukaj izobrazbe.

New Report

Close