MG AVTO
Imam MG4 in nisem preveč zadovoljen. Radio DAB stalno prekinja, FM sploh ne prikazuje postaje (si moraš zapomniti frekvenco, kot pri Yugotu). Ima lane assist, ki ti iznenada vzame volan-nevarno, android avto navigacija je podnevi na črni podlagi in je ni možno videti in še bi lahko našteval stvari ki ti jih prodajo, delajo pa ne, ali pa so celo nevarne. Servis pravi da nima rešitve.
mah347, 22.01.2024 ob 11:43
Ne bluzi o kvaliteti. Kupil si ga zato, ker je bil poceni. Pa si priznaš ali ne. Ruski forumi so polni zgodb, kako jim pri nizkih temperaturah popoka plastika, odstopajo plastični dodatki, ipd.
Presneto, pri -30 je lahko problem…
Moj vtis…MG ZS 1.5 atmosferec, pelje se solidno, za bolj dinamično vožnjo, potrebno priganjanje v obrate. Sem ga peljal na Šentjošt, kjer se goji domobranska tradicija. Večjih zamer ni, sedeži so pa obup.
Anonimnez812, 26.01.2024 ob 13:16
Imam MG4 in nisem preveč zadovoljen. Radio DAB stalno prekinja, FM sploh ne prikazuje postaje (si moraš zapomniti frekvenco, kot pri Yugotu). Ima lane assist, ki ti iznenada vzame volan-nevarno, android avto navigacija je podnevi na črni podlagi in je ni možno videti in še bi lahko našteval stvari ki ti jih prodajo, delajo pa ne, ali pa so celo nevarne. Servis pravi da nima rešitve.
Pač malo denarja , malo muzike, inštrumenti so sicer tam , glasbeniki pa ali narobe pihajo , ali jih pa ni.
imam mg zs pol leta.realno avto dela je pocen poraba 8,6 l normalne vožnje.avto je čist ok za nezahtevne voznike.sem pa glih danes izstopil iz avta in je explodirala zadnja šipa sama od sebe.mehanik prav da gre verjetn za napako pri montaži ali napaka v grelcu in da je šipa vsaj za 1x pretanka 🤷 bomo vidl kako bo šlo dalje.